feronimo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Καλησπερα ρ παιδια επιδη δεν ειμαι πολυ σχετικος εχω ενα hawuaei Y6 μου εσπασε η οθονη,μου ζητανε 80ε να την φτιαξυνε..Βρηκα οως στο σκρουτζ τη πουλανε με 20ε...Δε μπορω να την αλλαξω μονοσ μου?Δε θα λειτουργει κανονικα?Βγενει ουτως η αλλωσ ουτε βιδα δεν εχει....
Cell_7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν πρακτικά άπειρα βίντεο για το πως αλλάζει η οθόνη σε κάθε smartphone. Ψάξε την συσκευή σου, πάρε τα απαραίτητα εργαλεία, ανταλλακτικά και καλή τύχη. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2020 από Cell_7 1
samsunglife Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Ή καλύτερα, επειδή όπως λες δεν είσαι "σχετικός", αγόρασε την οθόνη και βρες κάποιον με ένα 20αρικο να στην αλλάξει
AntiCambeR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Στις 11/7/2020 στις 3:01 ΠΜ, feronimo είπε Καλησπερα ρ παιδια επιδη δεν ειμαι πολυ σχετικος εχω ενα hawuaei Y6 μου εσπασε η οθονη,μου ζητανε 80ε να την φτιαξυνε..Βρηκα οως στο σκρουτζ τη πουλανε με 20ε...Δε μπορω να την αλλαξω μονοσ μου?Δε θα λειτουργει κανονικα?Βγενει ουτως η αλλωσ ουτε βιδα δεν εχει.... Είναι τελείως παράλογο να δώσεις 80€ για κινητό των 105€.Η την αλλάζεις μόνος σου αγοράζοντας 1 φθηνή, η βρίσκεις κάπου να την αλλάξουν φθηνά έως 20-25€. Αν δεν καταφέρεις τίποτα απο αυτά τα 2, το δίνεις για ανταλλακτικά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα