Shadowsavvas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 36 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Bάλε μία το CPU σου σταθερά στα 3GHz με 1.1V και επανέλαβε τα τεστ με στοκ 2133 μνήμες και μετά σε XMP (μόνο 2 μνήμες πάνω). Μετά κράτα αν γίνεται τα settings και βάλε και τις καινούργιες και επανέλαβε τα τεστ. Έκανα ακριβώς όπως είπες. Το καινούργιο ζευγάρι πέρασε το τεστ και στα 2133 και στα 3600. Το παλιό με την ελαττωματική ραμ δεν bootαρει καν. Ανάβει κόκκινο λαμπάκι cpu τώρα. Πιο πριν άναβε dram τώρα cpu.
kostas_anes Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, Shadowsavvas είπε Έκανα ακριβώς όπως είπες. Το καινούργιο ζευγάρι πέρασε το τεστ και στα 2133 και στα 3600. Το παλιό με την ελαττωματική ραμ δεν bootαρει καν. Ανάβει κόκκινο λαμπάκι cpu τώρα. Πιο πριν άναβε dram τώρα cpu. Να ξέρεις μπορεί να παίζει κάποιο περίεργο θέμα με το CPU σου. Εφόσον πέρασε κανονικά στα 3GHz με 1.1V και στοκ το CPU δεν πέρναγε Cinebench, αυτό καταλαβαίνω εγώ. Αλλά από την άλλη δεν αποκλείεται να είναι και η μητρική που δημιουργεί το θέμα... Δεν ξέρω τι να σου πω παραπάνω, πρέπει να βρεις δανεικό από φίλο CPU ή μητρική και να δοκιμάσεις με αυτά να δεις αν το θέμα συνεχίζει.
Shadowsavvas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε Να ξέρεις μπορεί να παίζει κάποιο περίεργο θέμα με το CPU σου. Εφόσον πέρασε κανονικά στα 3GHz με 1.1V και στοκ το CPU δεν πέρναγε Cinebench, αυτό καταλαβαίνω εγώ. Αλλά από την άλλη δεν αποκλείεται να είναι και η μητρική που δημιουργεί το θέμα... Δεν ξέρω τι να σου πω παραπάνω, πρέπει να βρεις δανεικό από φίλο CPU ή μητρική και να δοκιμάσεις με αυτά να δεις αν το θέμα Ευχαριστώ Κώστα θα το ψάξω!
kostas_anes Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Shadowsavvas είπε Ευχαριστώ Κώστα θα το ψάξω! Έμπλεξες γερά και εσύ.... Αν ήσουν Πάτρα κανονίζαμε και σήμερα αν ήταν να βρεθούμε να τσεκάρουμε τι και πως.
Shadowsavvas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kostas_anes είπε Έμπλεξες γερά και εσύ.... Αν ήσουν Πάτρα κανονίζαμε και σήμερα αν ήταν να βρεθούμε να τσεκάρουμε τι και πως. 3 μήνες παλεύω να βγάλω άκρη.. Τώρα μόλις δοκίμασα με χμρ στα 3600 3ghz με στοκ ρεύμα vcore κ πέρασε cinebench 2 φορές. Σ ευχαριστώ πραγματικά Κώστα πάντως έχεις βοηθήσει πολύ! Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από Shadowsavvas
kostas_anes Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Shadowsavvas είπε 3 μήνες παλεύω να βγάλω άκρη.. Τώρα μόλις δοκίμασα με χμρ στα 3600 3ghz με στοκ ρεύμα vcore κ πέρασε cinebench 2 φορές. Σ ευχαριστώ πραγματικά Κώστα πάντως έχεις βοηθήσει πολύ! Μέχρι να βρεις άλλα κομμάτια για να δοκιμάσεις, παίξε λίγο με το clock του CPU για να μην μείνεις στα 3GHz. Βάλτο ένα 3.8GHz στα 1.2V πχ, είμαι 99% σίγουρος ότι δεν θα έχει θέμα και δεν χάνεις τρομερές επιδόσεις.
Shadowsavvas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Μέχρι να βρεις άλλα κομμάτια για να δοκιμάσεις, παίξε λίγο με το clock του CPU για να μην μείνεις στα 3GHz. Βάλτο ένα 3.8GHz στα 1.2V πχ, είμαι 99% σίγουρος ότι δεν θα έχει θέμα και δεν χάνεις τρομερές επιδόσεις. Έτσι είναι κομπλέ. Λες να είναι μητρική;
kostas_anes Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Shadowsavvas είπε Έτσι είναι κομπλέ. Λες να είναι μητρική; Δύσκολο το βλέπω αλλά δεν το αποκλείω. Πιο πολύ για CPU μου κάνει, αλλά δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο για να σου πω με 100% σιγουριά. 1
Shadowsavvas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 37 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Δύσκολο το βλέπω αλλά δεν το αποκλείω. Πιο πολύ για CPU μου κάνει, αλλά δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο για να σου πω με 100% σιγουριά. @kostas_anes σορρυ για το πρήξιμο! με auto ρολόι με pbo enabled και vcore 1.2125 πέρασε τεστ. Τρέχω ένα prime τώρα για κάνα μισάωρο. Τι λες;
kostas_anes Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Shadowsavvas είπε @kostas_anes σορρυ για το πρήξιμο! με auto ρολόι με pbo enabled και vcore 1.2125 πέρασε τεστ. Τρέχω ένα prime τώρα για κάνα μισάωρο. Τι λες; Eχω την αισθηση οτι οταν βαζεις fixed το voltage το PBO δεν κανει κατι. Επισης εχω την αισθηση οτι "κλειδωνει" στο base clock; Δες γενικα που παιζουν οι συχνοτητες και αν εισαι ευχαριστημενος, γιατι οχι; Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από kostas_anes
Shadowsavvas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 45 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Eχω την αισθηση οτι οταν βαζεις fixed το voltage το PBO δεν κανει κατι. Επισης εχω την αισθηση οτι "κλειδωνει" στο base clock; Δες γενικα που παιζουν οι συχνοτητες και αν εισαι ευχαριστημενος, γιατι οχι; Τίποτα πάλι κρασαρει. Θα στείλω πίσω και τη μητρική να δω τι θα γίνει και θα ξαναγράψω όταν και αν γίνει αντικατάσταση.
kostas_anes Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Shadowsavvas είπε Τίποτα πάλι κρασαρει. Θα στείλω πίσω και τη μητρική να δω τι θα γίνει και θα ξαναγράψω όταν και αν γίνει αντικατάσταση. Aπό την εμπειρία μου με αρκετά Ελληνικά μαγαζιά θα σου πω, πως αν ένα προϊόν υπολειτουργεί/δεν λειτουργεί σε συγκεκριμένες συνθήκες, ή είναι "μισοχαλασμένο", το μαγαζί μπορεί να το εκλάβει ως λειτουργικό αφού "Το έβαλα πάνω και μπούταρε στα Windows". Σου προτείνω λοιπόν αν είναι να στείλεις κάτι πίσω να βεβαιωθείς πως... είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ μη λειτουργικό. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω. Spoiler Από την άλλη το amazon ούτε καν ρωτάει τι έχει και στο αλλάζουν με συνοπτικές διαδικασίες...
Shadowsavvas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε Τα πήρες όλα από ένα κατάστημα ; Όχι.. Μητρική και ραμ από ένα και επεξεργαστή από άλλο
BabisTs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στα 2133mhz οι ραμ που έκανες τέστ σου έχει κάνει κίχ με δύο στικ πάνω και στοκ όλα τα υπόλοιπα? Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από BabisTs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα