marazl Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Ποιες σχολές οικονομικών θεωρείται πως είναι αξιόλογες; Επίσης τι γνώμη έχετε για το οικονομικό του πανεπιστημίου Κρήτης;
evgkoul Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Ποιος είναι ο τομέας που θα σε ενδιέφερε περισσότερο να ασχοληθείς? Μήπως Ναυτιλιακά? Λογιστική? Πως σκέφτεσαι τον εαυτό σου σε 5 χρόνια από τώρα?
marazl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Αυτό είναι το πρόβλημα...Δεν ξέρω.. Μου άρεσει πολύ το μάθημα της Οικονομίας και ταυτόχρονα παρακολουθώ βίντεο στο youtube για το χρηματιστήριο. Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με την αγορά εργασίας. Τα προγραμματα σπουδων τα εχω ψαξει, ξερω τι μαθηματα κανουν σε καθε τμημα οικονομικων Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου
evgkoul Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Θα σε συμβούλευα να ψαχτείς στο banking and risk management. Νομίζω θα σου αρέσει πολύ. Υπάρχουν πολλές σχολές να ψάξεις.. τώρα για απλή τραπεζική μπορείς να δεις και την σχολή του Πανεπιστημίου Πειραιά! Πάντως θα σου συνιστούσα να έψαχνες κάτι και στην Αγγλία ή Ιρλανδία ή Σκοτία. Νομίζω αξίζει!! Να είσαι καλά! 1
marazl Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Στις 18/7/2020 στις 7:43 ΜΜ, evgkoul είπε Θα σε συμβούλευα να ψαχτείς στο banking and risk management. Νομίζω θα σου αρέσει πολύ. Υπάρχουν πολλές σχολές να ψάξεις.. τώρα για απλή τραπεζική μπορείς να δεις και την σχολή του Πανεπιστημίου Πειραιά! Πάντως θα σου συνιστούσα να έψαχνες κάτι και στην Αγγλία ή Ιρλανδία ή Σκοτία. Νομίζω αξίζει!! Να είσαι καλά! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Δεν ήξερα πώς μπορεις από οικονομικα να κάνεις κάτι τέτοιο. Νόμιζα πώς οι αναλυτές κινδύνου στις τράπεζες είναι απόφοιτοι μαθηματικού με κάποιο Msc στην τραπεζική ή τέλος πάντων κάποιο σχετικό master.
geomalliv Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 εγώ δεν ξέρω θα τελειωνα καλυτερα ΟΠΑ (Οικονομικο Πανεπιστημιο Αθηνων πρωην ΑΣΟΕΕ) εχει πλεον τοσο κυρος που παρόλο που τυπικα δεν συμβαινει, άτυπα οι εργοδοτες κοιτανε αν τελειωσες αυτο ή καποιο αλλο! απο κει και περα η σχολη προσφερει απειρα μεταπτυχιακα πανω στο κομματι που σε ενδιαφερει πιο πολυ
marazl Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Το πρόβλημα με την συγκεκριμένη σχολή είναι ότι εκεί είναι μαζεμένοι όλοι οι αναρχικοί, με αποτέλεσμα να χάνονται συχνά μαθήματα λόγο καταλήψεων κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα