udroxoos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ethereum είπε παλιά τι ωραία κινητά που βγάζανε Με αυτό το smartphone εννοείς <<τα παλιά χρόνια>> ; Που να σου δείξω και το πρώτο μου κινητό εν έτη '96... Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2020 από udroxoos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damoclesword Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Ξέρουμε αν θα έχει καθαρό Android; Γιατί αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος για να το πάρει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axel12p Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Έτσι που το πάει η Google με το Pixel 4a, πάλι με Motorola με βλέπω στο τέλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RazielKvlt Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 350€ για midrange με 5G με τίποτα.Σε αυτά τα λεφτά θα προτιμήσω περσινή ναυαρχίδα με sd855 με 4G.Και όταν το 5G θα είναι απαραίτητο θα έχουν πέσει και οι τιμές τους σε φυσιολογικά επίπεδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eaglos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Προτιμώ το Motorola One Fusion+ χωρίς τις κεραμικές εστίες στην πλάτη και -το κυριότερο- χωρίς τις τρύπες του ντοσιέ στην οθόνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelq Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Στις 10/7/2020 στις 1:09 ΜΜ, fivdis είπε Η Motorola είχε βγάλει και το πρώτο φθηνό 4G κινητό με το Moto G 4G. Εξαιρετικό κινητό με μόλις €150 αν θυμάμαι καλά. Τι μου θύμισες τώρα.. πολύ υποτιμημένο κινητό, δεν θυμάμαι καν πόσα χρόνια το κράτησα αλλά πραγματικά για τα χρήματα του ήταν ότι πιο VFM έχει κυκλοφορήσει. Δυστυχώς οι πωλήσεις της Motorola, ακόμα και με την βοήθεια της Lenovo δεν μπορούν να σωθούν, κινητά σαν και αυτό πιστεύω είναι από τις τελευταίες προσπάθειες της εταιρείας να αρπάξουν ένα κομμάτι της αγοράς. Από 3G σε 4G η διαφορά στις ταχύτητες ήταν τεράστια, τώρα το 5G υπόσχεται υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες αλλά δεν νομίζω πως κάποιος πραγματικά τις χρειάζεται, η μεγαλύτερη διαφορά είναι latency που αφορά καθαρά το gaming κομμάτι, εκεί προφανώς το κινητό θα πάει άπατο καθώς θα κυκλοφορήσει με midrange επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Στις 10/7/2020 στις 9:26 ΜΜ, RazielKvlt είπε 350€ για midrange με 5G με τίποτα.Σε αυτά τα λεφτά θα προτιμήσω περσινή ναυαρχίδα με sd855 με 4G.Και όταν το 5G θα είναι απαραίτητο θα έχουν πέσει και οι τιμές τους σε φυσιολογικά επίπεδα. Οπως πχ το LG G8s με Snapdragon 855 η εναλλακτικά το P30 με τον Kirin 980. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RazielKvlt Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Οπως πχ το LG G8s με Snapdragon 855 η εναλλακτικά το P30 με τον Kirin 980. Ακριβώς.Αυτά τα δυο μοντέλα είχα στο μυαλό μου.Και το p30 ειδικά που ήταν από τα καλύτερα όταν βγήκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 10 ώρες πριν, RazielKvlt είπε Ακριβώς.Αυτά τα δυο μοντέλα είχα στο μυαλό μου.Και το p30 ειδικά που ήταν από τα καλύτερα όταν βγήκε. Υπάρχει και 3η επιλογή σε χαμηλότερη τιμή, Huawei Nova 5T με τον Kirin 980. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα