sangelos Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Ρε παιδια στα καλα καθουμενα ανοιγω τον υπολογιστη, μπαινω στα windows και μου βγαζει ενα μηνυμα περιπου ως εξης : cannot load your profile, και γραφει οτι το profile μου ειναι corrupted. Το αποτελεσμα ειναι οτι χανονται ολες οι ρυθμισεις που εχω στα XP...αλλαζει το desktop (βαζει το αρχικο desktop, εκεινο το λειβαδι), χανονται τα cookies, τα favourites κτλ. Το κακο ειναι οτι μου εχει συμβει 4-5 φορες μεσα σε ενα χρονο και αναγκαζομαι καθε φορα να κανω format. Ξερεις κανεις γιατι ποιο λογο μπορει να δημιουργειται αυτο το προβλημα? Ή εστω υπαρχει καποιος τροπος να σωσω το υπαρχον profile και οταν μου το ξαναπαρουσιασει να μπορω να το αντικαστησω? Να σημειωσω οτι τα windows που εχω ειναι ειναι τα αυθεντικα! Οποιος μπορει ας βοηθησει ρε παιδια γιατι με εχει τρελανει!! :evil:
Xplayer Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 …χανονται τα cookies, τα favourites κτλ. Στο Doc & Settings υπάρχουν τα παλαιά αρχεία σε ένα φάκελο με όνομα του χρήστη, δηλαδή έχεις φακέλους All Users, Default User, Όνομα user. Πολύ πιθανών να υπάρχουν και άλλα τυπού Όνομα user.blabla, Όνομα user.blabla.blabla. Σε ένα από αυτά (πιθανών το προτελευταίο ) υπάρχουν τα cookies , favorites .... Ξερεις κανεις γιατι ποιο λογο μπορει να δημιουργειται αυτο το προβλημα? ….πιθανών πρόβλημα σκληρού Ή εστω υπαρχει καποιος τροπος ….. Start – programs – accessories- system tools - File and settings transfer wizard
sangelos Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Xplayer σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Εψαξα λιγακι και βρηκα οτι στο System->Advanced->User profiles->Settings ειναι το profile, το οποιο τη συγκεκριμενη στιγμη μου λεει οτι ειναι 146MB. Υπαρχει τροπος να παρω backup αυτο το αρχειο ; Οσο για το τι προκαλει το προβλημα που αναφερω, υπαρχει περιπτωση να φταιει το καλωδιο που συνδεεται ο δισκος με την motherboard ;
Xplayer Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Υπαρχει τροπος να παρω backup αυτο το αρχειο ; Δεν ξέρω κανένα πρόγραμμα για να κάνει αυτό που θέλεις . Πρέπει να τα κάνεις manual. 1. Πας στο profil folder. 2. Menubar – Tools – Folder Options – Tab View – Show Hidden File & Folders – OK 3. Εκεί πρέπει να υπάρχουν 1. Application Data – ρυθμίσεις και αρχεία από τα προγράμματα 2. Cookies – του χρηστη 3. Desktop - αρχεία που έχει το Desktop 4. Favorites - του χρήστη 5. Local Settings – εδώ είναι ο φάκελος internet history σε περίπτωση που θέλεις να δεις τα sites που επισκέφτηκες 6. My Documents – δεν χρειάζεται να στο πω 7. NetHood – Τα web αρχεία. σε περίπτωση που έχεις κάποιο site Τα άλλα δεν έχουν σημαντικά αρχεία 2, 3, & 4 Cookies – Desktop - Favorites με copy – paste στα αντίστοιχα του profil που εχεις τωρα 6 . My documents - Κάνε copy τα αρχεία που θέλεις σε κάποιο φάκελο Στο φάκελο Application Data τα δυο σημαντικά Application Data \Microsoft\Address Book Application Data\Identities\{xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx- xxxxxxxxxx}\Microsoft\Outlook Express είναι τα email. Σε περίπτωση που θέλεις κάποιο email, υπάρχει τρόπος να ανοίξεις τα αρχεία dbx υπαρχει περιπτωση να φταιει το καλωδιο που συνδεεται ο δισκος με την motherboard ; Όχι .
sangelos Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Να σαι καλα φιλε μου. Οντως αυτο ειναι που ψαχνω. Τουλαχιστον μεχρι να βρω τι το προκαλει, θα μπορω να παιρνω ενα backup. Αν εχει τυχει σε κανεναν αλλο παρομοιο προβλημα και βρηκε λυση, θα παρακαλουσα να πει τι εκανε.
Highlander Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Ξερεις κανεις γιατι ποιο λογο μπορει να δημιουργειται αυτο το προβλημα? ….πιθανών πρόβλημα σκληρού Το ίδιο πρόβλημα είχα σε ένα IBM PC NetVista με εκείνους τους δίσκους της συμφοράς που είχαν πρόβλημα. Έβγαζε πρόβλημα στο S.M.A.R.T. Με την αλλαγή του δίσκου όλα διορθώθηκαν. Να προσθέσω ότι γι΄αυτούς τους λόγους καλό είναι να παίρνουμε backup τα Favorites και το Address book κατά καιρούς. Όσο για το My Documents και τα mail μπορούμε να αλλάξουμε το χώρο αποθήκευσης π.χ. D:\MAILS και D:\My Documents οπότε αν κάτι πάθει το λειτουργικό να μην τα χάσουμε.
darkthan Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 An eixame to idio problima dokimase na allaksis tin mnimoula sou giati den exei kali sinergasia me to m/b sou file kai kitakse kai ligo to event viewer sou gia na deis oti exeis megalo istoriko apo corrupt files sto katalogo windows ..... kai pistebo na lisis to problima sou .
sangelos Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 darkthan το εχω σκεφτει κι εγω για την μνημη, αλλα δυστυχως δεν εχω καποια αλλη για να δοκιμασω.Anyway, θα μπορουσες μηπως να μου πεις πως μπορω να δω τον event viewer;
Highlander Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Έναρξη - Πίνακας Ελέγχου - Εργαλεία Διαχείρησης - Προβολή Συμβάντων. Αν υπάρχει πρόβλημα S.M.A.R.T. (το θεωρώ πολύ πιθανό) θα το λέει εκεί. Αν υπάρχει πρόβλημα μνήμης θα λέει κάτι άλλο που δεν ξέρω να σου το εξηγήσω.,
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Σε κάθε περίπτωση και εφόσον το profile σου είναι corrupt, κάνε ένα manual backup των αρχείων που περιέγραψαν οι υπόλοιποι πιό πάνω, μετά κάνε login με κάποιο άλλο account που να έχει administrative priviledges, πήγαινε Control Panel - System - Advanced - User Profiles, σβήσε το profile σου, κάνε logoff, ξανά logon με το κανονικό σου account και το user profile σου θα ξαναφτιάξει. Μετά απλά από το backup πέρνα μέσα τα favourites, documents και ότι άλλο θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.