Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή όλο ακούω ότι είναι πανάκριβα τα iphone ενώ δεν είναι και ότι πιο προηγμένο τεχνολογικά και επειδή σκέφτομαι (όχι πολύ άμεσα) να αγοράσω καινούριο κινητό χωρίς να σκάσω 800ρικο, μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα συγκρίσιμο ή καλύτερο android σε καλή τιμή; 

Επισκέπτης
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, lactate είπε

Επειδή όλο ακούω ότι είναι πανάκριβα τα iphone ενώ δεν είναι και ότι πιο προηγμένο τεχνολογικά και επειδή σκέφτομαι (όχι πολύ άμεσα) να αγοράσω καινούριο κινητό χωρίς να σκάσω 800ρικο, μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα συγκρίσιμο ή καλύτερο android σε καλή τιμή; 

Αναλογα τι θες. Πχ βιντεο και αναβαθμισεις οποιο ανδροιδ και να παρεις χειροτερο θα ναι. Φωτο δε θα χουν μεγαλες διαφορες και μπαταρια το ιδιο

Γενικα δε βλεπω λογο ν αλλαξεις κινητο μια χαρα ειναι το ΧR αλλα οκ οτι βολευει το καθενα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Αναλογα τι θες. Πχ βιντεο και αναβαθμισεις οποιο ανδροιδ και να παρεις χειροτερο θα ναι. Φωτο δε θα χουν μεγαλες διαφορες και μπαταρια το ιδιο

Γενικα δε βλεπω λογο ν αλλαξεις κινητο μια χαρα ειναι το ΧR αλλα οκ οτι βολευει το καθενα

Απλά αναθεώρησα και λέω καλύτερα αν ειχα 1000 ευρώ να έδινα τα τα 300-350 και τα υπόλοιπα στην άκρη. Αφού μπορώ να αγοράσω ένα συμπαθητικό κινητό γιατί να τα σκάσω;  Καμία φωτογραφία να βγάλω, fb, insta, mail, spotify. Δεν κάνω κάτι περίεργο. Ούτε παίζω παιχνίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, lactate είπε

Όταν αγοράζεις iPhone, δεν το κανείς για την συσκευές αλλά για το λειτουργικό !!!!!

Επεξ/σία από Dinos1973
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, lactate είπε

Απλά αναθεώρησα και λέω καλύτερα αν ειχα 1000 ευρώ να έδινα τα τα 300-350 και τα υπόλοιπα στην άκρη. Αφού μπορώ να αγοράσω ένα συμπαθητικό κινητό γιατί να τα σκάσω;  Καμία φωτογραφία να βγάλω, fb, insta, mail, spotify. Δεν κάνω κάτι περίεργο. Ούτε παίζω παιχνίδια.

Σ αυτα τα λεφτα δε θα βρεις κατι καλυτερο οποτε δεν εχει νοημα. Εφοσον δε κανεις ιδιαιτερη χρηση κρατα το οσα χρονια σου παει και αγορασε τοτε με 300 ευρω που λογικα θα ναι καλυτερο

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Όταν αγοράζεις iPhone, δεν το κανείς για την συσκευές αλλά για το λειτουργικό !!!!!

Iσχύει.. αγαπώ την apple  έχω και μακ και  δεν νομιζω να αλλαζα ποτέ. Αλλά για τη χρήση που κάνω δεν ξέρω αν μου χρειάζεται. 2  πράγματα κάνω, δεν με συμφέρει να δίνω τόσα λεφτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, lactate είπε

Εγώ δεν κατάλαβα τι θες να κάνεις.

Θες να πουλήσεις το xr που έχεις και να πάρεις android με 300€? Γιατί δεν μένεις στο xr τότε που είναι καλύτερο από κάθε android των 300€? Για να βγάλεις 100€ κέρδος; 

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
6 ώρες πριν, koutsis είπε

Εγώ δεν κατάλαβα τι θες να κάνεις.

Θες να πουλήσεις το xr που έχεις και να πάρεις android με 300€? Γιατί δεν μένεις στο xr τότε που είναι καλύτερο από κάθε android των 300€? Για να βγάλεις 100€ κέρδος; 

Όχι δεν θα έκανα αυτό. Απλά πχ το iphone 11 είναι σχεδόν ίδιο με το iphone Xr. Αν έπαιρνα κινητο πχ σε ένα χρόνο θεωρώ πως με λιγότερα λεφτά θα παρω ενα κινητο αισθητά καλύτερο του Xr ενώ το 11 στην ουσία ένα Xr είναι με μια εξτρα καμερα.

• Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, lactate είπε

Όχι δεν θα έκανα αυτό. Απλά πχ το iphone 11 είναι σχεδόν ίδιο με το iphone Xr. Αν έπαιρνα κινητο πχ σε ένα χρόνο θεωρώ πως με λιγότερα λεφτά θα παρω ενα κινητο αισθητά καλύτερο του Xr ενώ το 11 στην ουσία ένα Xr είναι με μια εξτρα καμερα.

εξακολουθεις να εισαι μπερδεμενος....

απλα μπες στο μαγαζι , πιαστο στο χερι σου και δεν αν σου αρεσει....σου αρεσει παρτο...αν οχι παρε κατι αλλο.

android..300...xr...1000...xs....

κατι παρα πολυ απλο το κανεις δυσκολο.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, lactate είπε

Καταρχήν το 11 δεν είναι ίδιο με το xr. Το 11 έχει καλύτερο επεξεργαστή, 4gb RAM και  διπλή καλύτερη κάμερα. 

Από ότι κατάλαβα αναρωτιέσαι αν σε ένα χρόνο που θα αλλάξεις κινητό με τα ίδια λεφτά που θα διαθέσεις θα πάρεις πάλι iphone ή  android.

Αυτό φίλε μου είναι καθαρά δική σου επιλογή. Αν σου αρέσει το iphone μείνε εκεί, αν πάλι έχεις παράπονα και θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό πήγαινε σε android και δες αν σου αρέσει περισσότερο. Η επιλογή δική σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, lactate είπε

Το 11 είναι γενικα καλύτερο από το xr, έκτος από τις κάμερες  και ταχύτερο cpu έχει και περισσοτερη ραμ έχει και λίγο καλύτερη αυτονομία προσφέρει κτλ. 

Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, προσωπικά δν καταλαβαίνω τον λόγο που άνοιξες το νήμα. Έχεις iPhone  και μάλιστα μόλις μιας γενιάς πισω, καινούργιο δηλαδή όχι κανένα  αρχαίο. Λες ότι σου αρέσουν πολύ τα iPhone και ταυτοχρονα αναφέρεις ότι δεν έχει τίποτα τρελές απαιτήσεις απλή χρήση κάνεις. Εγώ δεν καταλαβαίνω το λόγο που θες να αλλάξεις συσκευή. Ο λόγος που άνοιξες το νήμα είναι για να αλλάξεις συσκευή, η για να μάθεις ενημερωτικα αν σήμερα με 300 ευρώ μπορείς να πάρεις συσκευή καλύτερη του xr? 

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι ο φίλος δεν έχει το xr και απλά ρωτάει αν στο μέλλον που θα αγοράσει τηλέφωνο, υπάρχει κάποιο android καλύτερο και φθηνότερο για να το αγοράσει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...