adrfinance Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Ξέρει κανείς τι κάνουν και γιατί χρειάζονται να τα αναμείξεις με τον καπνό και να τα αφήσεις για 3 μέρες πριν κάνεις ναργιλέ? Ρώτησα στο μαγαζί αλλά κάτι αρλούμπες μου λέγανε και δεν κατάλαβα.
idomeneas7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Εγώ ξέρω ότι στα ελληνικά το λέμε μελάσα και είναι γλυκαντικό σιρόπι στο οποίο έπεσε μέσα η Κρουέλα Ντεβίλ. Στον καπνό λογικά το βάζεις για γλυκιά γεύση και περιμένεις να ξεραθεί κάπως πριν τον καπνίσεις (;) 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, adrfinance είπε Ξέρει κανείς τι κάνουν και γιατί χρειάζονται να τα αναμείξεις με τον καπνό και να τα αφήσεις για 3 μέρες πριν κάνεις ναργιλέ? Ρώτησα στο μαγαζί αλλά κάτι αρλούμπες μου λέγανε και δεν κατάλαβα. Για να τραβήξουν καλά τα φύλλα το υγρό αν κοιτάς vulkana, είναι ότι πιο μάπα έχω καπνισει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα