WhitePixel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Πέρασα τις εξέτασης για το δίπλωμα πως μπορώ να βγάλω το προσωρινό Δίπλωμα Οδήγησης ,μπαίνω στο site του υπουργείου αλλά λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο προσωρινό Δίπλωμα .Τι πρέπει να κάνω;
meletis_m Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 29 λεπτά πριν, WhitePixel είπε Πέρασα τις εξέτασης για το δίπλωμα πως μπορώ να βγάλω το προσωρινό Δίπλωμα Οδήγησης ,μπαίνω στο site του υπουργείου αλλά λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο προσωρινό Δίπλωμα .Τι πρέπει να κάνω; Πότε έδωσες ; Θέλει τους κωδικούς του Taxisnet για πιστοποίηση . Εάν βγάλεις τήν προσωρινή άδεια , να ενημερώσεις και τήν εταιρεία ασφάλειας του οχήματος για νέο οδηγό , π΄ληρωνεις ~10-15€
WhitePixel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σήμερα έδωσα θέλει να περάσουν κάποιες μέρες; Έχω συνδεθεί κανονικά στην πλατφόρμα του υπουργείου με τους κωδικούς taxis Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2020 από WhitePixel
meletis_m Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 25 λεπτά πριν, WhitePixel είπε Σήμερα έδωσα θέλει να περάσουν κάποιες μέρες; Έχω συνδεθεί κανονικά στην πλατφόρμα του υπουργείου με τους κωδικούς taxis Περίμενε καμία εβδομάδα. Εδώ εμείς το 2015 περιμέναμε 3 μήνες. Είπαμε ότι προχωράει η ψηφιακή διευκόλυνση του πολίτη αλλά όχι και έτσι😄😄😄 1
telis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 2 ημέρες θέλει για να εμφανιστεί στο σύστημα. Αν έδωσες σήμερα, μπες μεθαύριο 1
panostom Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 αχαχαχαχαχαχαχα μεχρι πριν μερικους μηνες καναμε 6 μηνες στη νοτια Αττικη να παρουμε το διπλωμα, κι εσυ το θελεις την επομενη μερα .χαχαχαχαχα επρεπε να ερθει ο κορονοιος για να λειτουργησει ελαχιστα η ελληνικη γραφειοκρατια και να ψηφιοποιηθει
WhitePixel Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Βγήκε το δίπλωμα μέσα σε δύο μέρες τελικά. Επιτέλους προχωράμε λίγο μπροστά 2
t-shock Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Εγώ κλείνω 4 εργάσιμες σήμερα και ακόμα τίποτα για το προσωρινό δίπλωμα......
meletis_m Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Στις 11/7/2020 στις 12:58 ΜΜ, WhitePixel είπε Βγήκε το δίπλωμα μέσα σε δύο μέρες τελικά. Επιτέλους προχωράμε λίγο μπροστά Καλοταξιδο , και τα μάτια σου 14 , θα δεις πολλά στους δρόμους ! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 11/7/2020 στις 12:58 ΜΜ, WhitePixel είπε Βγήκε το δίπλωμα μέσα σε δύο μέρες τελικά. Επιτέλους προχωράμε λίγο μπροστά Αν και δεν με αφορα βεβαια πολυ καλη αλλαγη αυτη !!!! Να εχεις περασει εξετασεις και να κανει μηνες να μπορει να οδηγησεις νομιμα απαραδεκτο. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ! και τις γυναικες. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από Γιάννης Platano 1
Mp07 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδιά εγώ που είμαι φιλοξενούμενος στους δικους μου και δεν έχω δικό μου ταξισνετ θα έχω προβλημα η θα βγάλω άκρη από το ταξισνετ τον δικού μου ;
morningwood Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 11/9/2020 στις 9:59 ΜΜ, Mp07 είπε Παιδιά εγώ που είμαι φιλοξενούμενος στους δικους μου και δεν έχω δικό μου ταξισνετ θα έχω προβλημα η θα βγάλω άκρη από το ταξισνετ τον δικού μου ; Βγαλε δικο σου taxisnet . Και γω αυτο εκανα , εδωσα σημερα εξετασεις και πηγα μετα στην εφορια να ανοιξω taxis .
MikeJ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Η προσωρινή άδειας οδήγησης έχει ισχύ 4 μήνες και στη περίπτωσή μου λήγει σε 10 μέρες. Το κανονικό δίπλωμα δεν έχει βγει ακόμα. Σε αυτή τη περίπτωση τι γίνεται; Παρατείνεται το προσωρινό πχ ; Αν μπω στη πλατφόρμα σε 10 μέρες θα μπορώ να εκδώσω νέο προσωρινό;
kkostas_agg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 43 λεπτά πριν, MikeJ είπε Η προσωρινή άδειας οδήγησης έχει ισχύ 4 μήνες και στη περίπτωσή μου λήγει σε 10 μέρες. Το κανονικό δίπλωμα δεν έχει βγει ακόμα. Σε αυτή τη περίπτωση τι γίνεται; Παρατείνεται το προσωρινό πχ ; Αν μπω στη πλατφόρμα σε 10 μέρες θα μπορώ να εκδώσω νέο προσωρινό; Μίλησες με την σχολή οδηγών; Εγώ ενημέρωσα τον δάσκαλο 2-3 βδομάδες πριν λήξει το προσωρινό και τελικά μου το έφερε μετά από λίγες μέρες από τότε που τον ενημέρωσα. (Το δίπλωμα ήταν στο μεταφορών, αλλά λόγω covid δεν πηγαίνεις όποτε θες).
ChristosPant Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 3/2/2021 στις 4:03 ΜΜ, kkostas_agg είπε Καλησπέρα έδωσα 03/09 Παρασκευή για αυτοκίνητο και ακόμα δεν έχει βγει η προσωρινη αδεια οδήγησης? Πόσες μέρες κανει να βγει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα