k_dinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, polaki είπε γνωρίζεις αν σε αφήνει να παίρνεις screen capture (video)? Δεν το ξέρω, να σου πω την αλήθεια έχω της πλάκας κινητό και δεν ξέρω καν πως γίνεται η καταγραφή βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 9 ώρες πριν, lefi είπε Δηλαδή το βίντεο θέλει να μας πει ότι μπορείς να στείλεις με ασφάλεια τον κωδικό της κάρτας σου; Δε νομίζω. Μπορείς όμως με ασφάλεια ν μιλάς με την ερωμένη σου πχ χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να διαβάσει τα μηνύματα η γυναίκα σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, bazzil είπε Μπορείς όμως με ασφάλεια ν μιλάς με την ερωμένη σου πχ χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να διαβάσει τα μηνύματα η γυναίκα σου... Ναι μάλιστα, αυτό δεν είναι η λύση σε τέτοια θέματα. Γιατί αν σε καψουρευτεί η γκόμενα-ος και είσαι και κελεπούρι με λεφτά και τραβήξει τίποτα φωτο με 2ο κινητό και σε απειλεί, τότε πάει περίπατο το αυτοκαταστρεφόμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Ναι μάλιστα, αυτό δεν είναι η λύση σε τέτοια θέματα. Γιατί αν σε καψουρευτεί η γκόμενα-ος και είσαι και κελεπούρι με λεφτά και τραβήξει τίποτα φωτο με 2ο κινητό και σε απειλεί, τότε πάει περίπατο το αυτοκαταστρεφόμενο... Αν συμβεί αυτό που περιγράφεις, μάλλον εσύ αυτοκαταστρέφεσαι και όχι το μήνυμα, δεν υπάρχει σωτηρία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbbb Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 41 λεπτά πριν, polaki είπε γνωρίζεις αν σε αφήνει να παίρνεις screen capture (video)? Δεν έχω viber, το έχω σβήσει τελείως το account εδώ και μήνες και δεν μπορώ να τεστάρω. Σε μένα ήταν πολύ προβληματικό, τα μισά μηνύματα έρχονταν χωρίς ειδοποίηση και επειδή ήταν κυρίως θέμα δουλειάς (με φίλους μόνο messenger) έσβησα όλο το account για να μην μπορεί καν να μου στείλει κάποιος. Το Netflix ας πούμε δεν σε αφήνει ούτε screenshot αλλά ούτε video capture να κάνεις, δείχνει μόνο μία μαύρη οθόνη. Δείχνει μαύρη οθόνη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Μπορείς να τραβήξεις Screenshot τις φωτογραφίες στην μυστική συνομιλία απλά βγάζει μηνυμα και στους δυο οτι το έκανες. Το αστείο ειναι οτι μπορείς να διαγράψεις (και για τους δυο) και αυτήν την ειδοποίηση. Οπότε αν το κανεις γρήγορα, ο άλλος απλά θα δεί οτι έσβησες κάτι χωρίς να ξερει τι. Κουφό αλλά συμβαίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbbb Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Την συνομιλία βλέπω ότι σε 2 κινητά με android 9 και 10 δεν αφήνει να την βγάλεις screenshot. Αλλά πχ αν σου στείλουν φωτό μπορεις να την προωθήσεις σε μη μυστική συνομιλία, σε άλλη εφαρμογή κτλ ή αν την δεις fullscreen να κάνεις screenshot και στον άλλο δε πάει κάποια ειδοποίηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Velisar2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 δυο σενάρια παίζουν η έχουμε διορίσει τόσο κόσμο στις μυστικές υπηρεσίες η το κέρ@@το πάει σύννεφο just say 🤣 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Στις ομαδικές συνομιλίες δεν υπάρχει η ίδια λειτουργία. Κρίμα θα είχε πλάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Το μονο σιγουρο απο το θεμα εδω ειναι οτι πολλοι αναγνωστες θα κατσουν να δουν Αστυνομο Σαινη μετα απο χρονια. Me included. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Από ότι βλέπω, δεν υπάρχει πια η επιλογή της μυστικής συνομιλίας, μάλλον έχει συγχωνευθεί. (δεν λέω για τις κρυφές συνομιλίες με κωδικό) παλιά άνοιγε μια επιπλέον συνομιλία με χρονοδιακόπτη, τώρα απλά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και έχει προστεθεί στις κανονικές συνομιλίες.. τσάμπα χαρά δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Σιγά το feature. Eδώ, στο Μπλα-Μπλα έχουμε καθημερινά τα αυτοκαταστρεφόμενα θέματα, ένα βήμα μπροστά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimagas99 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα ακούω και την έκρηξη από το συτοκαταστρεφομενο μήνυμα , ή θα είναι βουβή η αυτοκαταστροφή ?? Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2020 από jimagas99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastros7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Σαινη,,αυτο το μηνυμα θα αυτοκαστραφει!!! χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saloufas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Έχω σταματήσει να το κανω αναβάθμιση πάνω απο χρόνο, επειδή όπως και το messenger ενώ στην αρχή ηταν free μετά από κάποια updates πρόσθεσαν διαφημίσεις που στις πετάνε ξεκάρφωτα όπου να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα