Προς το περιεχόμενο

Θέλω να δω dvix στην τηλεόραση μου

Angelcrow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδεσα την τηλεόραση μου με το tvout και όλα καλά

Παιχίδια βλέπω,το desktop βλέπω, ταινίες dvd μόνο μέσω του powerdvd βλέπω

ΑΛΛΑ δεν μπορώ να δω ταινίες που έχω σε dvix και xvid τα δείχνει black

Τι πρέπει να κάνω Από ότι κατάλαβα χρειάζομαι κατάλληλο software

Δοκίμασα μέχρις στιγμής τους εξης players

powerdvd

winamp 5

media player 9

dvix palyer 2.1

Τι προτείνεται

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Έχω

Sapphire 9200 64mb dvi tvout

epox 8rda3+

512 ram

win xp pro

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Gia player tha sou sinistousa ton BSPlayer. O kalyteros gia emena. Alla de nomizo na ftaiei o player gia to provlima pou les oti exei me to TV-OUT. Diladi sou deixnei to desktop kanonika kai otan vazeis na paiksei i tainia, ginetai mauro, olokliro, i mono to meros tou player?

Πρώτα βάλε τους τελευταίους ATI Catalyst. Μετά Control Panel->Display->Advanced->Οθόνες θα σου εμφανίζει τις συσκευές απεικόνισης που είναι συνδεδεμένες στην ATI. Κάνε κλικ πάνω στο εικονίδιο της τηλεόρασης, και παίξε με τις ρυθμίσεις, αν θυμάμαι καλά πρέπει να επιλέξεις Theatre Mode.

Κάπου πρέπει στους οδηγούς να δηλώσεις την οθόνη που θα εμφανίζονται τα overlay, δηλαδή οποιοδήποτε ψηφιακό video (αρχείο avi,mpeg και tv tunner).

nai, o timiman exei dikio.. an sou deixnei mauro einai giati ta overlays fainontai sti mia apo tis 2 othones... An exeis Catalyst kai pas stin tampela Displays, afou energopoihseis tin thlewrasi, na epilekseis episeis to koumpaki me to strogkilo simvolo gia tin tv kaito koumpaki me tis 2 othonitses gia tin othoni tou pc (kati mple koumpakia einai)

Ta lew kala??

Αφού γύρισα στο PC μου, το ξανακοίταξα και τα παιδιά έχουν δίκιο. Η επιλογή είναι στην καρτέλα "Υπέρθεση" (ή Overlay) των Catalyst->Επιλογές Κατάστασης Κλώνου. sorry...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...