*nenya* Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Just now, Salvation81 said: Ξερεις πολους που καθονται να διαλεξουν εσωρουχα για την κοπελα τους; Εγω απο οσες εχω γνωρισει (ουκ ο λιγες) ειμουν παντα ο μονος, το ιδιο και απο τις παρεες μου. Οποτε ναι, σε σχεση με γλυκα, κολωνιες και χρυσαφικα σιγουρα λιγοτερο φορεμενα (εκτος αν εσυ εχεις δει το αντιθετο). Εντελώς το αντίθετο όμως!! Ειδικά τα φοιτητικά χρόνια, σε όλες μας τότε τα αγόρια μας έπαιρναν και εσώρουχα (με την ελπίδα βέβαια να μας αρέσουν και να τα φορέσουμε ώστε...να τα χαρούν). Το στατιστικό μου δείγμα...φουλ γυναικοκρατία γιατί ήμουν στην Φιλοσοφική 😝
Gataros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δωράκι ραντεβού σε καλό κομμωτήριο του κέντρου για βάψιμο (αμπαλαγιάζ, ρίζα, ομπρε κλπ)-κούρεμα-χτένισμα + ένα spa στο hilton για να περάσει όμορφα για κανα 2ώρο. Κόστος 300-400€ 😢
Salvation81 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, Gataros είπε Δωράκι ραντεβού σε καλό κομμωτήριο του κέντρου για βάψιμο (αμπαλαγιάζ, ρίζα, ομπρε κλπ)-κούρεμα-χτένισμα + ένα spa στο hilton για να περάσει όμορφα για κανα 2ώρο. Κόστος 300-400€ 😢 Αν την στειλει στο Hilton βεβαια παιζει να φυγει με αλλον απο εκει
StamTheMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Τοσες καλες ιδεες,αλλα παραβλεψατε το πιο βασικο. Ειναι 23 χρονων παιδι. Παρτης απλα κατι για το οποιο εχει δειξει ενδιαφερον αλλα δε θα το επαιρνε ποτε απο μονη της. 2
citiz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Νοικιασε ενα πορσικο καμπριο και πήγαινε την για φαγητό σ' ένα καλό εστιατόριο. Ερωτιαρης ο φίλος, τι να πεις, τα περάσαμε και μεις υποθέτω, οποτε μην χαλάσουμε το λαβ στορι 😁
mikes prime Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 σου εκλεισε πακετο διακοπων? παντρεψου την τοτε, τα συμβολικα δωρα δν χαιρουν εκτιμησης. Καντης κατι δωρο που θα της μεινει στο μυαλο!
darvinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 https://www.bloombox.gr/products με πολλές επιλογές, μία εκ των οποίων https://www.bloombox.gr/proionta/infinity-roses/xrisa-triantafilla?gclid=Cj0KCQjw3ZX4BRDmARIsAFYh7ZIUDwnh58aXZvoHb7vZ1SowpLBHQ--GLhs84AqRhvOosC15L7Bh-8EaAsFFEALw_wcB Κάτι πρωτότυπο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.
l337 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μόνο εμένα το χρυσό ψεύτικο τριαντάφυλλο μου βγάζει μια κιτς ψευτοβλαχογλαμουριά ανυπόφορης μικροαστίλας; 3
tsipakis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 12 ώρες πριν, ManFromEarth είπε Ακόμα καλύτερα κι από τις prepaid κάρτες που προτείνουν οι συνφορουμιτες, είναι τα μετρητά. Της δίνεις ένα 50αρικο και αγοράζει πραγματικά ότι θελει 50αρικο ; για καφε και τυροπιτα θα παει ; 1
korakios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Ηλεκτρικό πατίνι , ποδήλατο στο αγαπημένο της χρώμα , πρακτικά και ξεμπλέκεις από το " τι ώρα θα περάσεις να με πάρεις ?" 1
fmarulezkd Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ κοιτάω για πράγματα που συνδυάζουν χρηστικότητα με την εικόνα οτι ξερεις τον άλλον (με μπατζετ μέχρι 80ε). Ρίχνω κ λίγη προσπάθεια στη παρουσίαση! Στον 1,5 χρόνο σχέσης πχ έριξα αυτα: - (Πρώτα γενέθλια, βλεπε φώτο ) Κούπα με στάμπα ενα ερωτιαρικο πιγκουίνο και πολλά σοκολατάκια =>Τη φωναζω πιγκουινάκι, πινει πολύ καφε και της αρέσει η σοκολάτα (περίεργο!). Έκανα και homemade pancakes(που επισης τιμαει δέοντος) για τούρτα. -(Χριστούγεννα) Χειροποίητα δερμάτινα (ελάφι) γάντια με κασμιρενια επένδυση => γιατί της αρέσουν τα δερμάτινα γενικά, θα πηγαίναμε Χριστούγεννα Σουηδία/Τσεχία και δεν ειχε γαντια. Τα έβαλα και σε ενα ωραιο κουτί που μπορεί να βαζει κ τα μπιχλιμπιδια της. -(γενέθλια) Ασύρματα ακουστικά (Sennheiser bt 4.4) => γιατί παίρνει τα δικά μου και κοπανιεται ακούγοντας κορεάτικη ποπ και έχει πλάκα. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από fmarulezkd 4
Salvation81 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 54 λεπτά πριν, fmarulezkd είπε Εγώ κοιτάω για πράγματα που συνδυάζουν χρηστικότητα με την εικόνα οτι ξερεις τον άλλον (με μπατζετ μέχρι 80ε). Ρίχνω κ λίγη προσπάθεια στη παρουσίαση! Στον 1,5 χρόνο σχέσης πχ έριξα αυτα: - (Πρώτα γενέθλια, βλεπε φώτο ) Κούπα με στάμπα ενα ερωτιαρικο πιγκουίνο και πολλά σοκολατάκια =>Τη φωναζω πιγκουινάκι, πινει πολύ καφε και της αρέσει η σοκολάτα (περίεργο!). Έκανα και homemade pancakes(που επισης τιμαει δέοντος) για τούρτα. -(Χριστούγεννα) Χειροποίητα δερμάτινα (ελάφι) γάντια με κασμιρενια επένδυση => γιατί της αρέσουν τα δερμάτινα γενικά, θα πηγαίναμε Χριστούγεννα Σουηδία/Τσεχία και δεν ειχε γαντια. Τα έβαλα και σε ενα ωραιο κουτί που μπορεί να βαζει κ τα μπιχλιμπιδια της. -(γενέθλια) Ασύρματα ακουστικά (Sennheiser bt 4.4) => γιατί παίρνει τα δικά μου και κοπανιεται ακούγοντας κορεάτικη ποπ και έχει πλάκα. Τωρα αν πεις 25 χρονων και ακουει Κορεατικη Μουσικη θα δεχτω το γιατι 23 το θεωρεις παιδακι ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις