Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες γνωστός μ από τσαλκα γεωργίας θα παντρευτεί Σεπτέμβριο πήγε σήμερα εκκλησία κ τον είπε ο πάτερ θέλει χαρτί ότι είναι χριστιανός από την εκκλησία που βαφτίστηκε. Υπάρχει τέτοιο περίπτωση η έπεσε σε περίπτωση;

Δημοσ.

Άρα ξέρεις σίγουρα ότι είναι όντως έτσι;άλλαξε η νομοθεσία τπτ;γτ πριν 5 χρόνια παντρεύτηκα κ δεν θυμάμαι να μ ζήτησαν χαρτί ότι είμαι χριστιανός. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, soundou είπε

Παίδες γνωστός μ από τσαλκα γεωργίας θα παντρευτεί Σεπτέμβριο πήγε σήμερα εκκλησία κ τον είπε ο πάτερ θέλει χαρτί ότι είναι χριστιανός από την εκκλησία που βαφτίστηκε. Υπάρχει τέτοιο περίπτωση η έπεσε σε περίπτωση;

Που είναι το πρόβλημα ?

Μόλις τώρα, soundou είπε

Άρα ξέρεις σίγουρα ότι είναι όντως έτσι;άλλαξε η νομοθεσία τπτ;γτ πριν 5 χρόνια παντρεύτηκα κ δεν θυμάμαι να μ ζήτησαν χαρτί ότι είμαι χριστιανός. 

Τι είσαι ? Μουσουλμάνος ?

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Μήπως ο φίλος σου μπερδεύτηκε και αντί να πάει δημαρχείο πήγε εκκλησία?

Οι εκκλησίες κάνουν θρησκευτικούς γάμους, και δεν δέχονται ούτε κουμπάρους μη χριστιανούς, πόσο μάλλον γαμπρούς.

2 λεπτά πριν, soundou είπε

Η ταυτότητα σου δεν έλεγε χριστιανός πάνω?

Δημοσ.

Στην εκκλησία πήγε ναι.χριστιανος είναι απλά ζητάει χαρτί να αποδείξει ότι έχει βαφτηστει. Του πήγε απολυτήριο από σχολείο που γράφει χριστιανοσ Κ του ρίξε άκυρο. Θέλει χαρτί από την εκκλησία της τσαλκας λέει. Στρατιωτική ταυτότητα έχω δεν γράφει επάνω. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, soundou είπε

Στην εκκλησία πήγε ναι.χριστιανος είναι απλά ζητάει χαρτί να αποδείξει ότι έχει βαφτηστει. Του πήγε απολυτήριο από σχολείο που γράφει χριστιανοσ Κ του ρίξε άκυρο. Θέλει χαρτί από την εκκλησία της τσαλκας λέει. Στρατιωτική ταυτότητα έχω δεν γράφει επάνω. 

Δεν μπορούν να το στείλουν με κάποιο τρόπο ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, soundou είπε

Για σένα λέμε, ή για άλλον? :)

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Που είναι το πρόβλημα ?

Τι είσαι ? Μουσουλμάνος ?

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρει πως να βρει την εκκλησία που βαφτίστηκε και 2ον χριστιανός είμαι. 

Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Για σένα λέμε, ή για άλλον? :)

Απάντησα στον πάνω απλά έβαλα κολητα τις απαντήσεις.  ;ρ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, soundou είπε

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρει πως να βρει την εκκλησία που βαφτίστηκε και 2ον χριστιανός είμαι. 

Πόσες εκκλησίες έχει αυτή η τσαλκα ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, soundou είπε

Τώρα μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο :P

Τέλος πάντων, εδώ στην Ελλάδα τη βάφτιση την ακολουθεί η ληξιαρχική δήλωση βάπτισης, στο ληξιαρχείο βρίσκεις αυτά τα στοιχεία.

Στη Γεωργία δεν γίνεται το ίδιο, δεν κρατάνε αρχεία πουθενά και για τίποτα?

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά λογικά κάπου κρατάνε. Ο πάτερ εδώ τον είπε βρες την εκκλησία. Το θέμα είναι πως θα την βρει κ το αν υπάρχει ακόμα 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, soundou είπε

Ναι ρε παιδιά λογικά κάπου κρατάνε. Ο πάτερ εδώ τον είπε βρες την εκκλησία. Το θέμα είναι πως θα την βρει κ το αν υπάρχει ακόμα 

Θα πάει στο δημαρχείο και θα κάνει πολιτικό.

Ας επικοινωνήσει με καμιά μητρόπολη ή κάποια άλλη εκκλησία, μήπως και φιλοτιμηθεί ο εκεί παπάς.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, soundou είπε

Βλέπω ότι η περιοχή έχει 48 χωριά.

Άρα, το κάθε χωριό μια εκκλησία.

Δεν ξέρει σε ποιο χωριό, βαπτιστικε ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...