soundou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Παίδες γνωστός μ από τσαλκα γεωργίας θα παντρευτεί Σεπτέμβριο πήγε σήμερα εκκλησία κ τον είπε ο πάτερ θέλει χαρτί ότι είναι χριστιανός από την εκκλησία που βαφτίστηκε. Υπάρχει τέτοιο περίπτωση η έπεσε σε περίπτωση;
soundou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Άρα ξέρεις σίγουρα ότι είναι όντως έτσι;άλλαξε η νομοθεσία τπτ;γτ πριν 5 χρόνια παντρεύτηκα κ δεν θυμάμαι να μ ζήτησαν χαρτί ότι είμαι χριστιανός.
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 16 λεπτά πριν, soundou είπε Παίδες γνωστός μ από τσαλκα γεωργίας θα παντρευτεί Σεπτέμβριο πήγε σήμερα εκκλησία κ τον είπε ο πάτερ θέλει χαρτί ότι είναι χριστιανός από την εκκλησία που βαφτίστηκε. Υπάρχει τέτοιο περίπτωση η έπεσε σε περίπτωση; Που είναι το πρόβλημα ? Μόλις τώρα, soundou είπε Άρα ξέρεις σίγουρα ότι είναι όντως έτσι;άλλαξε η νομοθεσία τπτ;γτ πριν 5 χρόνια παντρεύτηκα κ δεν θυμάμαι να μ ζήτησαν χαρτί ότι είμαι χριστιανός. Τι είσαι ? Μουσουλμάνος ? 1 1
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μήπως ο φίλος σου μπερδεύτηκε και αντί να πάει δημαρχείο πήγε εκκλησία? Οι εκκλησίες κάνουν θρησκευτικούς γάμους, και δεν δέχονται ούτε κουμπάρους μη χριστιανούς, πόσο μάλλον γαμπρούς. 2 λεπτά πριν, soundou είπε Άρα ξέρεις σίγουρα ότι είναι όντως έτσι;άλλαξε η νομοθεσία τπτ;γτ πριν 5 χρόνια παντρεύτηκα κ δεν θυμάμαι να μ ζήτησαν χαρτί ότι είμαι χριστιανός. Η ταυτότητα σου δεν έλεγε χριστιανός πάνω?
soundou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Στην εκκλησία πήγε ναι.χριστιανος είναι απλά ζητάει χαρτί να αποδείξει ότι έχει βαφτηστει. Του πήγε απολυτήριο από σχολείο που γράφει χριστιανοσ Κ του ρίξε άκυρο. Θέλει χαρτί από την εκκλησία της τσαλκας λέει. Στρατιωτική ταυτότητα έχω δεν γράφει επάνω.
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, soundou είπε Στην εκκλησία πήγε ναι.χριστιανος είναι απλά ζητάει χαρτί να αποδείξει ότι έχει βαφτηστει. Του πήγε απολυτήριο από σχολείο που γράφει χριστιανοσ Κ του ρίξε άκυρο. Θέλει χαρτί από την εκκλησία της τσαλκας λέει. Στρατιωτική ταυτότητα έχω δεν γράφει επάνω. Δεν μπορούν να το στείλουν με κάποιο τρόπο ?
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, soundou είπε Στην εκκλησία πήγε ναι.χριστιανος είναι απλά ζητάει χαρτί να αποδείξει ότι έχει βαφτηστει. Του πήγε απολυτήριο από σχολείο που γράφει χριστιανοσ Κ του ρίξε άκυρο. Θέλει χαρτί από την εκκλησία της τσαλκας λέει. Στρατιωτική ταυτότητα έχω δεν γράφει επάνω. Για σένα λέμε, ή για άλλον?
soundou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Που είναι το πρόβλημα ? Τι είσαι ? Μουσουλμάνος ? Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρει πως να βρει την εκκλησία που βαφτίστηκε και 2ον χριστιανός είμαι. Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Για σένα λέμε, ή για άλλον? Απάντησα στον πάνω απλά έβαλα κολητα τις απαντήσεις. ;ρ
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, soundou είπε Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρει πως να βρει την εκκλησία που βαφτίστηκε και 2ον χριστιανός είμαι. Απάντησα στον πάνω απλά έβαλα κολητα τις απαντήσεις. ;ρ Πόσες εκκλησίες έχει αυτή η τσαλκα ?
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, soundou είπε Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρει πως να βρει την εκκλησία που βαφτίστηκε και 2ον χριστιανός είμαι. Απάντησα στον πάνω απλά έβαλα κολητα τις απαντήσεις. ;ρ Τώρα μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο Τέλος πάντων, εδώ στην Ελλάδα τη βάφτιση την ακολουθεί η ληξιαρχική δήλωση βάπτισης, στο ληξιαρχείο βρίσκεις αυτά τα στοιχεία. Στη Γεωργία δεν γίνεται το ίδιο, δεν κρατάνε αρχεία πουθενά και για τίποτα?
soundou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Ναι ρε παιδιά λογικά κάπου κρατάνε. Ο πάτερ εδώ τον είπε βρες την εκκλησία. Το θέμα είναι πως θα την βρει κ το αν υπάρχει ακόμα
christakos07 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, soundou είπε Ναι ρε παιδιά λογικά κάπου κρατάνε. Ο πάτερ εδώ τον είπε βρες την εκκλησία. Το θέμα είναι πως θα την βρει κ το αν υπάρχει ακόμα Θα πάει στο δημαρχείο και θα κάνει πολιτικό. Ας επικοινωνήσει με καμιά μητρόπολη ή κάποια άλλη εκκλησία, μήπως και φιλοτιμηθεί ο εκεί παπάς.
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, soundou είπε Ναι ρε παιδιά λογικά κάπου κρατάνε. Ο πάτερ εδώ τον είπε βρες την εκκλησία. Το θέμα είναι πως θα την βρει κ το αν υπάρχει ακόμα Βλέπω ότι η περιοχή έχει 48 χωριά. Άρα, το κάθε χωριό μια εκκλησία. Δεν ξέρει σε ποιο χωριό, βαπτιστικε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις