Sovarospigouinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα, θα ήθελα ιδέες για μέρος για διακοπές προς Εύβοια. Θα ήθελα χαλαρές παραλίες για ελευθερο καμπινγκ ή και οργανωμένο. Έχω πάει πχ Λιμνιώνα και Χιλιαδού και μου άρεσε πολύ. Συγκεκριμένα μας ενδιαφέρει μισές μέρες ελευθερο και τις άλλες μισές οργανωμένο ή σε δωματιο. Γενικά αναζητάω χαλαρότητα και ήρεμες παραλίες, φύση κλπ και το βράδυ να έχει κάπου να βγεις σίγουρα - όχι κάτι τρελό, αλλά κανα μπαράκι, ουζερί κλπ. Σκέφτηκα και Κύμη και Σκύρο που είναι απέναντι αλλά δεν ξέρω αν λέει η Σκύρος. Επίσης, έχετε καμιά ιδέα για Ροβιές; Θέλω να έχει νέο κόσμο κλπ και όχο τοσο μωρά και οικογένεις. Καμιά ιδέα; 1
blackdeagle Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 21 ώρες πριν, Sovarospigouinos είπε Καλησπέρα, θα ήθελα ιδέες για μέρος για διακοπές προς Εύβοια. Θα ήθελα χαλαρές παραλίες για ελευθερο καμπινγκ ή και οργανωμένο. Έχω πάει πχ Λιμνιώνα και Χιλιαδού και μου άρεσε πολύ. Συγκεκριμένα μας ενδιαφέρει μισές μέρες ελευθερο και τις άλλες μισές οργανωμένο ή σε δωματιο. Γενικά αναζητάω χαλαρότητα και ήρεμες παραλίες, φύση κλπ και το βράδυ να έχει κάπου να βγεις σίγουρα - όχι κάτι τρελό, αλλά κανα μπαράκι, ουζερί κλπ. Σκέφτηκα και Κύμη και Σκύρο που είναι απέναντι αλλά δεν ξέρω αν λέει η Σκύρος. Επίσης, έχετε καμιά ιδέα για Ροβιές; Θέλω να έχει νέο κόσμο κλπ και όχο τοσο μωρά και οικογένεις. Καμιά ιδέα; εγώ δεν θα διάλεγα κάτι άλλο από χιλιαδού... ολη η Ευβοια ειναι υπέροχη και την εχω γυρίσει ολη... Αυτό που ζητάς το έχει η σκύρος αλλά η ευβοια ειναι πιο ομορφη....χιλιαδού θυμαμαι είχε 1-2 καφέ-μπαρ,οι ταβερνες είναι πολυ οικονομικές και εχουν φοβερο φαγητο.... Το θέμα στη χιλιαδού είναι ότι αν χαλάσει ο καιρός γίνεται της τρελης αέρας,καταιγίδες και λοιπά ....αν εισαι δωματιο εισαι κομπλε αλλα καμπινγκ εχεις θεματακια με κακοκαιρια....
Sovarospigouinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, blackdeagle είπε εγώ δεν θα διάλεγα κάτι άλλο από χιλιαδού... ολη η Ευβοια ειναι υπέροχη και την εχω γυρίσει ολη... Αυτό που ζητάς το έχει η σκύρος αλλά η ευβοια ειναι πιο ομορφη....χιλιαδού θυμαμαι είχε 1-2 καφέ-μπαρ,οι ταβερνες είναι πολυ οικονομικές και εχουν φοβερο φαγητο.... Το θέμα στη χιλιαδού είναι ότι αν χαλάσει ο καιρός γίνεται της τρελης αέρας,καταιγίδες και λοιπά ....αν εισαι δωματιο εισαι κομπλε αλλα καμπινγκ εχεις θεματακια με κακοκαιρια.... ευχαριστώ! για ροβιές κλπ ή για αγια άννα ξερουμε κάτι;
blackdeagle Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 38 λεπτά πριν, Sovarospigouinos είπε ευχαριστώ! για ροβιές κλπ ή για αγια άννα ξερουμε κάτι; Ροβιές δεν θυμάμαι , αγία Αννα καλά ήταν δεν τρελάθηκα κιολας τωρα αναλόγως και τα γουστα του καθενος....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Pinned κιόλας ώστε να είναι πάνω πάνω στην 1η σελίδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις