vafkost Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Χαίρεται. Δεν είμαι αρκετά σίγουρος αν το γράφω στο σωστό thread, αν θα έπρεπε να το δημοσιεύσω κάπου αλλού πείτε μου. Τον επόμενο μήνα θα μετακομίσω σε ενα διαμέρισμα στον 5ο όροφο της οικοδομής μου, οι γονείς μου θα συνεχίσουν να μένουν στον 3ο, αλλά δεν πιάνει το ιντερνετ πάνω σχεδον καθόλου. Τι μπορώ να κάνω? Κάτι τέτοιο θα βοηθούσε? https://www.germanos.gr/product/tp-link-sustima-wi-fi-mesh-deco-s4-av1200-3-pack/20394538/# Θα ήθελα να έχω Wifi και ενσύρματη σύνδεση για το Pc. Από γραμμή έχουμε 100αρα απο Vodafone... Κάθε όροφος έχει ενα διαμέρισμα Btw Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Αν υπάρχει φωταγωγός ή τυφλή πλευρά ή όποια άλλη δυνατότητα το 1000% ιδανικό θα ήταν να ρίξεις καλώδιο από τον 3ο στον 5ο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vafkost Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι κατι τέτοιο έλεγε ο μπαμπάς μου να κάνουμε αλλά δεν βγάλαμε άκρη. Το καλώδιο αυτό από το ρούτερ στον 3ο που θα παει στον 5ο? Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από vafkost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vafkost είπε Το καλώδιο αυτό από το ρούτερ στον 3ο που θα παει στον 5ο? Ενδεικτικά: https://www.skroutz.gr/s/13794425/Tenda-FH456.html Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από dpolal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 18 ώρες πριν, vafkost είπε Ναι κατι τέτοιο έλεγε ο μπαμπάς μου να κάνουμε αλλά δεν βγάλαμε άκρη. Το καλώδιο αυτό από το ρούτερ στον 3ο που θα παει στον 5ο? Το τερματίζεις σε ενα switch για να έχεις δυνατότητα για πολλαπλές ενσύρματες συνδέσεις. Μπορείς μετά πάνω στο switch να βάλεις και ένα Access Point όπως αυτό που προτάθηκε για να έχεις και wifi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα