metaptixiako Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα. Θέλω τη βοήθεια σας. Θέλω να κάνω μεταπτυχιακο προερχόμενη από Οικονομική σχολή. Το μεταπτυχιακο που έχω βρει είναι στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής σχολή Μηχανικών του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής & Υπολογιστών. Ο τίτλος του Μεταπτυχιακού είναι " Πληροφορική και Εφαρμογές". Έχει κανείς άποψη για το μεταπτυχιακό αυτό? Κάποιος που το έχει κάνει ή έχει ψάξει για αυτό όποια πληροφορία θα την εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολυ
elizakats Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, τελικά βρήκες κάποια πληροφορία γιατί το ψάχνω κι εγώ αυτό το μεταπτυχιακό;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Γενικά μιλώντας και χωρίς να γνωρίζω πληροφορίες για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό, αν δεν έχετε εξοικείωση / καλή βάση στον προγραμματισμό και τα ψηφιακά συστήματα θεωρώ ότι δεν θα είναι συνετή επιλογή.
tasos30 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 12 ώρες πριν, wotw είπε Γενικά μιλώντας και χωρίς να γνωρίζω πληροφορίες για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό, αν δεν έχετε εξοικείωση / καλή βάση στον προγραμματισμό και τα ψηφιακά συστήματα θεωρώ ότι δεν θα είναι συνετή επιλογή. Κάνεις λάθος, το συγκεκριμένο ίσως είναι το μόνο conversion MSc στην Ελλάδα, απευθύνεται σε υποψηφίους άλλων τομέων. Σύμφωνα με το site:
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, tasos30 είπε Κάνεις λάθος, το συγκεκριμένο ίσως είναι το μόνο conversion MSc στην Ελλάδα, απευθύνεται σε υποψηφίους άλλων τομέων. Σύμφωνα με το site: Οκ, είχα αναφέρει ότι δεν γνωρίζω πληροφορίες. Απολογούμαι γιατί βασίστηκα σε αυτά που γνωρίζω για τα κλασικά μεταπτυχιακά Πληροφορικής.
zenwalk23 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, tasos30 είπε Κάνεις λάθος, το συγκεκριμένο ίσως είναι το μόνο conversion MSc στην Ελλάδα, απευθύνεται σε υποψηφίους άλλων τομέων. Σύμφωνα με το site: Δεν ειναι το μονο. Εχει σιγουρα το ΠΑΠΕΙ και το Πανεπιστημιο Αιγαιου. 1
velociraptoras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, zenwalk23 είπε Δεν ειναι το μονο. Εχει σιγουρα το ΠΑΠΕΙ και το Πανεπιστημιο Αιγαιου. και το ΕΑΠ το πληροφοριακών συστημάτων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα