KilliK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) εχω το Redmi Note 8 με το MIUI 11/Android 9. εχω το εξης προβλημα. Αν ανοιξω αρκετα apps και θελω να τα κλεισω γρηγορα, χρησιμοποιω την σχετικη clean επιλογη του native app switcher (το τετραγωνο κουμπι). oμως το clean σκοτωνει και καποια apps που θελω να τρεχουν μονιμα στην notification bar. εχω ακολουθησει την οδηγια να βαλω σε lock τα apps που δεν θελω να κλεινω μεσα απο το app switcher. δηλαδη ενεργοποιεις το padlock icon που εχουν τα apps οπως εμφανιζονται μεσα στο app switcher menu. το lock ομως δεν δουλευει καθολου σε αυτη την αχρηστη κινεζια. το clean εξακολουθει να κλεινει τα παντα, ακομη και τα locked apps. η ερωτηση μου ειναι, υπαρχει καποιο app που να κλεινει μαζικα τα ενεργα apps, αλλα να διαθετει και ενα whitelist που να μην κλεινει καποια συγκεκριμενα apps που θα του βαλω; Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από KilliK
jim_p Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Greenify. Κλεινει μονο οσα του ορισεις εσυ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα