ZauZ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Πραγματικά άψογο σαν συσκευή. Είναι πάρα πολύ γρήγορο, βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες και video αλλά χάνει λίγο στη νυχτερινή φωτογραφία. Το μεγαλύτερο μείον για εμένα το απλά «κακό» δακτυλικό αποτύπωμα. Με Snapdragon 855 που δεν έχουν ούτε τα μεγάλα αδέρφια του και Android 10 το λες και future proof (έχω αυτό με τα 8 GB Ram). Η ποιότητα κατασκευής του είναι άριστη και ας έχει «πλαστική» πλάτη. Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα τόσο καλό. Αυτό το Lite μόνο lite δεν είναι τελικά… Παρακάτω το δικό μου review/video:
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Να θυμισω μονο οτι η αρχικη τιμη του πισω τον Φλεβαρη/Μαρτιο ηταν τα 700ευρω Στα χρηματα αυτα και για Samsung ναυαρχιδα,ειναι απογοητευση η απουσια στερεο ηχειων και IP68 water resistance.Ασχετως που τωρα εχει πεσει η τιμη του αρκετα. Αλλα αν θελει καποιος συσκευη με snap, καλη αυτονομια, amoled οθονη, android 10, ε τα ιδια προσφερει το καινουργιο poco F2pro το οποιο εχει και Snap865. Αλλιως υπαρχει και το LG G8s το οποιο εχει notification led στερεο ηχεια Ip 68 θυρα ακουστικων αισθητα χαμηλοτερη τιμη
chios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Και μόνο που έχει snapdragon είναι λόγος για να αγοράσεις αυτό το τηλέφωνο, πότε δεν θα δώσω τα λεφτά που ζητάει η Samsung για να αγοράσω τους σαπιους exynos με την χάλια μπαταρία και τα πολλά προβλήματα, συμφωνώ ότι καλύτερη αγορά είναι το νέο poco είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή με μπαταρία τέρας ufs 3.1, sd865, υπέρυθρες, ακουστικά.
ZauZ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Να πω ότι μου κόστισε πριν περίπου 1 μήνα κάπου στα 390 ευρώ (με τιμολόγιο) από Γερμανία. Στα 700 που ήταν η αρχική του τιμή στην Ελλάδα Μπα… Όχι…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα