bill2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Καλημέρα για 7η φορά απο το 2017 που έβαλα vdsl 50 απο τη vodafone έχω πρόβλημα Από VDSL2 μου γύρισε σε ADSL2+ και δεν παίρνω ip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, bill2015 είπε Καλημέρα για 7η φορά απο το 2017 που έβαλα vdsl 50 απο τη vodafone έχω πρόβλημα Από VDSL2 μου γύρισε σε ADSL2+ και δεν παίρνω ip η βοντα εχει χειροτερεψει πολυ τον τελευταιο καιρο και βγαζει συνεχεια προβληματα ,εαν θες προσπαθησε να κανεις επαναφορα εργοστασιακων απο στο σαπιο h300s που μας δινουν(για 50αρα υποθετω αυτο εχεις) θα το βρεις στις ρυθμισεις-ρυθμισεις παραμετρων 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα με άλλο στη καμπίνα πρέπει να γίνει επαναφορά δοκίμασα και με zte zxhn h267a τα ίδια Όταν γυρνάει έχει κολλήσει απο τη καμπίνα δυστηχώς Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από bill2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 33 λεπτά πριν, bill2015 είπε Δοκίμασα με άλλο στη καμπίνα πρέπει να γίνει επαναφορά δοκίμασα και με zte zxhn h267a τα ίδια Όταν γυρνάει έχει κολλήσει απο τη καμπίνα δυστηχώς Τοτε η μονη σου επιλογη ειναι τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηριξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Έκανα χτες Σήμερα είδα το έφτιαξαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα