Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, sakks80 είπε

Το έχω δει αυτό φίλε. Δεν έχει ράφι για μπουκάλια και βγαίνει στα ίδια λεφτά με το lg που παρέθεσα. Δεν το έχει στο τοπικό κατάστημα ηλεκτρικών ο γνωστός μου. Κατά τα άλλα ίδιο moter έχουν το ίδιο πράγμα είναι. 

ΑΝ σου βγαινει στα ιδια λεφτα, ΟΚ.. Πασο. 

στο skroutz που κοιταξα εχουν μια σεβαστη διαφορα τιμης. οποτε για ρωτα κι απο κει που πηρες προσφορα, μηπως το εχει φθηνοτερο αυτο...!!   δεν νομιζω η μπουκαλιερα να ειναι το προβλημα με 80-100€ διαφορα μειον....!! 

Δημοσ.
Στις 12/7/2020 στις 12:52 ΠΜ, sakks80 είπε

Επειδή με παίρνει μόνο για 60αρι σε πλάτος κατέληξα στα 2 παρακάτω. 

LG GBB72PZEFN μου το δίνει 590 ευρώ.

Bosch KGN39VL45 μου το δίνει 600 ευρώ. 

Πιο από τα 2 να επιλέξω με βάση την αξιοπιστία?

Και τα δύο που λες ότι κατεληξες έχουν συνολική καθαρή χωρητικότητα λιγότερο από 400 λίτρα. πρέπει να δεις τι ανάγκες εχεις και τι περιορισμούς. Εγώ παραλαμβάνω σήμερα ψυγείο καταψύκτη έχοντας σαν κριτήριο τιμή το μεγεθος της κατάψυξης, που θεωρώ πιο σημαντικό για τις ανάγκες μου από ότι η συντήρηση, και την τιμή. Ενώ δεν ήθελα να έχει Βρυσάκια και άλλα κόλπα γιατί δεν υπάρχει παροχή νερού κοντά στο ψυγείο και θα ήθελα σκαψίματα κλπ και άρα θα μου ήταν άχρηστα

Κάτι ακόμα που διαπίστωσα είναι ότι κάποια sites έχουν συνολική μεικτή χωριτικοτητα που είναι πλασματικό. Πρόσεξε το..

Τέλος, δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει μάρκα που δεν χαλάει πότε και μάρκα που χαλάει συνεχώς. Νομίζω ότι είναι και λίγο θέμα τύχης. Αλλά και στο μυαλό μας πχ η bosch είναι εγγύηση ενώ το bluesky που αναφέρει ένας φίλος δεν θεωρείται αξιόπιστη μάρκα

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/7/2020 στις 12:38 ΠΜ, Dante80 είπε

Από whirlpool μακρυά. 

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
7 ώρες πριν, tziminhio είπε

Διαβάζεις τα σχόλια όσων τα αγόρασαν και αποφασίζεις.

Πάντως όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο. Και γιατί δεν θα παίζεις τέτρις για να χωρέσεις τα τρόφιμα όταν επιστρέφεις από σούπερ μάρκετ, και δεν θα στριμώχνονται και θα κυκλοφορεί ο αέρας που είναι το σωστό και θα βλέπεις αμέσως πού είναι αυτό που θέλεις και δεν θα ξεχνιούνται στριμωγμένα στο βάθος τρόφιμα!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
On 30/04/2021 at 01:08, tziminhio said:

Εγώ που ήθελα 60αρι , χωρίς θόρυβο , έως 2μετρα , πήρα το πρώτο και είμαι υπερευχαριστημένος .

στα + του , ότι δεν είναι ένα ακόμη βαρετό ινοξ

Δημοσ.
Στις 12/7/2020 στις 10:29 ΠΜ, 26ska είπε

Καλημέρα εγώ έχω ένα Siemens καμία 10ετια και τελευταία παρατήρησα ότι στα στα εσωτερικά των πορτών και ψυγείου και κατάψυξης εκεί που είναι τα λάστιχα για να κλείνουν οι πόρτες ζεματαει,είναι φυσιολογικό αυτό;

Έστω και με σχεδόν ενός έτους καθυστέρηση απαντώ πως είναι φυσιολογικό σε πολλά ψυγεία για να μην σχηματίζεται υγρασία - πάγος στα λάστιχα και να βεντουζάρουν σωστά.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα ένα χρόνο+ αργότερα.

είμαι σε αναζήτηση ψυγειοκαταψύκτη 70εκ., διότι το 2 πορτο ψυγείο Samsung μας άφησε μετά από 8,5 χρόνια (μόνο).

Έχω καταλήξει σε αυτόν

https://www.skroutz.gr/s/24963926/Pitsos-PKNB56VLEP-Ψυγειοκαταψύκτης-508lt-NoFrost-Υ193xΠ70xΒ80εκ-Inox.html

λόγω του ότι τον είδαμε από κοντά και μας κάνει σε διάσταση.Το θέμα είναι ότι το τρίπτυχο Bosch-Siemens-Pitsos βγάζει τη ίδια ακριβώς συσκευή με 10 διαφορετικούς τύπους μοντέλου

https://www.skroutz.gr/c/404/psigeia/m/45_79_92/Bosch_or_Siemens_or_Pitsos/f/342794_349412_439992_483831/poly-megalo-pano-apo-460lt-61-70-ek-psygeiokatapsyktis-No-Frost.html

Βάσει κριτικών στο συγκεκριμένο που θέλω να αγοράσω,κάποια τείνουν να χαλάνε υπερβολικά γρήγορα.Ενδεικτικά περιγράφουν βλάβες μέσ στον πρώτο χρόνο αγοράς.

Ξέρει μήπως κανείς γιατί τόσο μεγάλες διαφορές στην τιμή ανάμεσα στα ίδια μοντέλα?Ή τι να προσέξω / τι να αποφύγω :

Ευχαριστώ πολύ

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, kariolikos είπε

Καλησπέρα ένα χρόνο+ αργότερα.

είμαι σε αναζήτηση ψυγειοκαταψύκτη 70εκ., διότι το 2 πορτο ψυγείο Samsung μας άφησε μετά από 8,5 χρόνια (μόνο).

Έχω καταλήξει σε αυτόν

https://www.skroutz.gr/s/24963926/Pitsos-PKNB56VLEP-Ψυγειοκαταψύκτης-508lt-NoFrost-Υ193xΠ70xΒ80εκ-Inox.html

λόγω του ότι τον είδαμε από κοντά και μας κάνει σε διάσταση.Το θέμα είναι ότι το τρίπτυχο Bosch-Siemens-Pitsos βγάζει τη ίδια ακριβώς συσκευή με 10 διαφορετικούς τύπους μοντέλου

https://www.skroutz.gr/c/404/psigeia/m/45_79_92/Bosch_or_Siemens_or_Pitsos/f/342794_349412_439992_483831/poly-megalo-pano-apo-460lt-61-70-ek-psygeiokatapsyktis-No-Frost.html

Βάσει κριτικών στο συγκεκριμένο που θέλω να αγοράσω,κάποια τείνουν να χαλάνε υπερβολικά γρήγορα.Ενδεικτικά περιγράφουν βλάβες μέσ στον πρώτο χρόνο αγοράς.

Ξέρει μήπως κανείς γιατί τόσο μεγάλες διαφορές στην τιμή ανάμεσα στα ίδια μοντέλα?Ή τι να προσέξω / τι να αποφύγω :

Ευχαριστώ πολύ

μυστηριο λυθηκε

οι διαφορές αφορούν στο χρώμα των μοντέλων : λευκό-φτηνό, inox πιο ακριβό, inox anti fingertip ακόμα πιο ακριβό

Κατά τα άλλα οι συσκευές είναι οι ίδιες ακριβώς, απλά τα ανανέωσαν οι εταιρίες αντικαθιστώντας με  το γράμμα x στον τύπο, για λόγους marketing, ενδεχομένως.

Οπότε προσφορές τύπου από 1200€ μόνο 740€, δεν έχουν υπόσταση, καθώς αφορούν την ίδια ακριβώς συσκευή...

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...