sakks80 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα ψυγείο 2 μέτρα και πάνω ύψος και χωρητικότητα 400 λίτρα και πάνω.Μπατζετ 600-700 ευρώ. Έχω δει κάποια στο skroutz σ'αυτό το εύρος τιμής αλλά όλα ίδια μου φαίνονται. Περιμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ.
Dante80 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάπου εκεί κοιτάς στο budget σου. Α+++, 70αρι πλάτος. Τα δύο πρώτα λινκ είναι το ίδιο μοντέλο περίπου.. https://www.skroutz.gr/s/15087043/Siemens-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-Inox-A-KG49EVI4A.html https://www.skroutz.gr/s/18560424/Bosch-Ψυγειοκαταψύκτης-Inox-A-KGE49KL4P.html https://www.skroutz.gr/s/17753048/Whirlpool-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-A-B-TNF-5323-W.html Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από Dante80 1
sakks80 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Αυτά που προτείνεις έχουν όλα 10 έτη εγγύηση μοτέρ όπως δίνει η lg? Από χρώμα κοιτάω inox μόνο. 700 ευρώ ταβάνι το μπάτζετ. Ups δεν θα πάρω για το ψυγείο αφού θα έχει 10ετη εγγύηση inverter. Το Bosch που θα αντικατασταθεί είναι 30 ετών και απλά χάλασαν λάστιχα και δεν βρίσκονται συμβατά λόγω παλαιότητας μοντέλου και κάτι έπαθε και πιάνει πάγο συνέχεια η κατάψυξη και σφυρίζει. Δεν θα ασχοληθώ να το επιακευασω αν και δουλεύει γιατί τα έφαγε τα ψωμιά του για τα καλά.
supermanbee Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, sakks80 είπε Ups δεν θα πάρω για το ψυγείο αφού θα έχει 10ετη εγγύηση inverter. Σοβαρά? Και? με ένα ανεβοκατέβασμα της ΔΕΗ να δω τι θα πεις μετά. Εκτός κι αν νομίζεις ότι η εγγύηση θα σου αντικαταστήσει το ψυγείο 1
archimidis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 επειδή είμαι και εγώ σε αναζήτηση ψυγειοκαταψύκτη 60cm με ταβάνι τα 600€ υπάρχει κάποιος που να έχει σχέση με αυτά να μας προτείνει μάρκα ή μοντέλο αξιόπιστο και με υπεύθυνο service - αντιπροσωπεία; Το προηγούμενο αν και Bluesky no-frost έβγαλε 10ετία... Να πάω πάλι σε no-frost ή συμβατικό; Φοβάμαι ότι οι εταιρείες το έχουν ρίξει στο μάρκετινγκ και βγάζουν άπειρα μοντέλα αλλά είναι λαχείο τι θα σου κάτσει. Κάποιο μοντέλο χωρίς πλακέτα, πιο απλό έχετε να μου προτείνετε;
sakks80 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Επειδή με παίρνει μόνο για 60αρι σε πλάτος κατέληξα στα 2 παρακάτω. LG GBB72PZEFN μου το δίνει 590 ευρώ. Bosch KGN39VL45 μου το δίνει 600 ευρώ. Πιο από τα 2 να επιλέξω με βάση την αξιοπιστία?
Dante80 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το συγκεκριμένο Bosch το έχω εγώ, περίπου δύο χρόνια. Το είχα πάρει στα 590 αν θυμάμαι καλά. Από απόδοση πάει καλά, και δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Λίγο ζεστά τα πλάγια απ'έξω, αλλά προβλέπεται. Αλλά δεν είναι καθόλου αθόρυβο. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Αν το ήξερα τότε, θα είχα πάρει άλλο. Ενδεχομένως να μου κακοφαίνεται εμένα καθώς είναι εντελώς ελεύθερο στον χώρο της κουζίνας, αλλά μερικές φορές νομίζω πως το ακούω από άλλο δωμάτιο σχεδόν. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2020 από Dante80
archimidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, sakks80 είπε Επειδή με παίρνει μόνο για 60αρι σε πλάτος κατέληξα στα 2 παρακάτω. LG GBB72PZEFN μου το δίνει 590 ευρώ. Bosch KGN39VL45 μου το δίνει 600 ευρώ. Πιο από τα 2 να επιλέξω με βάση την αξιοπιστία? Οι τιμές που αναφέρεις από που είναι; Αν θες και με πμ γιατί πρέπει και εγώ να πάρω άμεσα και κοιτάω περίπου σε αυτά τα χρήματα. Έβλεπα τον πιο οικονομικό lg GBP32DSLZN που είναι Α++ στα 530€ περίπου Επίσης στα χρήματα που κοιτάς υπάρχει και αυτός LG A++ GBB62PZHZN με 5 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας. Ρωτά όμως πρώτα και το κατάστημα γιατί από ότι κατάλαβα κάποιοι κάνουν δικές τους εισαγωγές με άλλους όρους εγγύησης. Τέλος ενδιαφέρον έχουν και οι Hitachi. Με 4 χρόνια σε όλα τα μοντέλα. Όσον αφορά το Α++ με Α+++ που είναι περίπου στις 100kwh το χρόνο μπορεί να μου πει κάποιος τι σημαίνει αυτό σε χρήματα το χρόνο στη ΔΕΗ ; Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2020 από archimidis
acomaedo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 21 λεπτά πριν, archimidis είπε Οι τιμές που αναφέρεις από που είναι; Αν θες και με πμ γιατί πρέπει και εγώ να πάρω άμεσα και κοιτάω περίπου σε αυτά τα χρήματα. Έβλεπα τον πιο οικονομικό lg GBP32DSLZN που είναι Α++ στα 530€ περίπου Επίσης στα χρήματα που κοιτάς υπάρχει και αυτός LG A++ GBB62PZHZN με 5 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας. Ρωτά όμως πρώτα και το κατάστημα γιατί από ότι κατάλαβα κάποιοι κάνουν δικές τους εισαγωγές με άλλους όρους εγγύησης. Τέλος ενδιαφέρον έχουν και οι Hitachi. Με 4 χρόνια σε όλα τα μοντέλα. Όσον αφορά το Α++ με Α+++ που είναι περίπου στις 100kwh το χρόνο μπορεί να μου πει κάποιος τι σημαίνει αυτό σε χρήματα το χρόνο στη ΔΕΗ ; 100 kWh διαφορά τον χρόνο είναι περίπου 20€.
archimidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 11 λεπτά πριν, acomaedo είπε 100 kWh διαφορά τον χρόνο είναι περίπου 20€. Σε ευχαριστώ και εγώ τόσο περίπου είχα υπολογίσει. Οι οικονομική διάφορα για τα ψυγεία όμως είναι περίπου στα 100€ άρα η απόσβεση αυτής της διαφοράς θα ξεκινήσει στα 5 χρόνια. Σαν μοτέρ όμως θα είναι καλύτερα - αξιόπιστα ή θα ζωριζονται παραπάνω τα Α+++ για να πετύχουν τις χαμηλότερες καταναλώσεις?
26ska Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Καλημέρα εγώ έχω ένα Siemens καμία 10ετια και τελευταία παρατήρησα ότι στα στα εσωτερικά των πορτών και ψυγείου και κατάψυξης εκεί που είναι τα λάστιχα για να κλείνουν οι πόρτες ζεματαει,είναι φυσιολογικό αυτό; 1
cabdik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 9 ώρες πριν, sakks80 είπε Επειδή με παίρνει μόνο για 60αρι σε πλάτος κατέληξα στα 2 παρακάτω. LG GBB72PZEFN μου το δίνει 590 ευρώ. Bosch KGN39VL45 μου το δίνει 600 ευρώ. Πιο από τα 2 να επιλέξω με βάση την αξιοπιστία? https://www.skroutz.gr/s/19525040/LG-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-Inox-A-GBP62DSNFN.html
sakks80 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, cabdik είπε https://www.skroutz.gr/s/19525040/LG-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-Inox-A-GBP62DSNFN.html Το έχω δει αυτό φίλε. Δεν έχει ράφι για μπουκάλια και βγαίνει στα ίδια λεφτά με το lg που παρέθεσα. Δεν το έχει στο τοπικό κατάστημα ηλεκτρικών ο γνωστός μου. Κατά τα άλλα ίδιο moter έχουν το ίδιο πράγμα είναι. 1
sargus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Lg & Samsung μόνο σε ψυγεία. Πήρα τώρα στο καινούργιο σπίτι ένα πανάκριβο neff και μάλλον είναι χειρότερο σε όλα του από το δεκαετίας LG που έχω στο υπόγειο. Άσε δε το θόρυβο που κάνει. Απαράδεκτο! Δυστυχώς όμως δε μπορούσα να πάω σε κορεατη διότι δε βγάζουν διάσταση 200*70 που ήθελα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα