Voodooman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Trailer Turn-based tactical βασισμένο στη γνωστή σειρά FPS Μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει θέμα για το παιχνίδι. Δεν είναι καθόλου κακό, ίσα ίσα. Από το όνομά του είναι φανερό ότι δεν είναι XCOM, αν και όποιος δει screenshots θα εντοπίσει εύκολα τις ομοιότητες. Εδώ έχουμε σχεδόν αποκλειστικά τακτική, δεν υπάρχει η στρατηγική των XCOM. Πιο γρήγορο, πιο έντονο, με καλύτερο τεχνικό τομέα, αλλά με λιγότερες επιλογές παραμετροποίησης και ελάχιστα πράγματα να κάνεις πέρα από τις μάχες. Μου φάνηκε πιο φρέσκο από το κουρασμένο πλέον Chimaera Squad. Site Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από Voodooman 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 12 ώρες πριν, Voodooman είπε Μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει θέμα για το παιχνίδι. Δεν είναι καθόλου κακό, ίσα ίσα. Από το όνομά του είναι φανερό ότι δεν είναι XCOM, αν και όποιος δει screenshots θα εντοπίσει εύκολα τις ομοιότητες. Εδώ έχουμε σχεδόν αποκλειστικά τακτική, δεν υπάρχει η στρατηγική των XCOM. Πιο γρήγορο, πιο έντονο, με καλύτερο τεχνικό τομέα, αλλά με λιγότερες επιλογές παραμετροποίησης και ελάχιστα πράγματα να κάνεις πέρα από τις μάχες. Μου φάνηκε πιο φρέσκο από το κουρασμένο πλέον Chimaera Squad. Buddy το thread θα σβήσει άμα δεν το κανεις edit ώστε να τηρεί τους κανόνες.
di maria kun Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Τίμιο παιχνίδι αν και μετά από ένα σημείο επαναλαμβανεται. Ένα τυπικό 7/10. Συζητήσουμε αρκετά στο thread του gears 5
Voodooman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Buddy το thread θα σβήσει άμα δεν το κανεις edit ώστε να τηρεί τους κανόνες. Έκανα ό,τι καλύτερο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα