linman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, supermanbee είπε Για να μην τσακώνεστε έχω το χαρτάκι με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πήρα από την Πειραιώς για άνοιγμα λογαριασμού. Αντιγράφω: 1.ΑΔΤ ή διαβατήριο 2.Εκκαθαριστικό ή δήλωση φορολογίας 3.ΔΕΚΟ ή μισθωτήριο συμβόλαιο 4.Τηλέφωνο επικοινωνίας (αντίγραφο λογαριασμού εννοεί ή αν έχεις καρτοκινητό μια βεβαίωση που να φαίνεται το τηλέφωνο και που μένεις) 5.Αντίγραφο τελευταίας μισθοδοσίας ή σύνταξης ή βεβαίωση εργοδότη ή δήλωση έναρξης επιτηδεύματος Δηλαδή αν δεν έχεις εργασία δεν έχει λογαριασμό ?
polaki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 16 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ή μήπως έχεις κολλήσει στην περίοδο 2015 - 2018 που λόγω CC δεν άνοιγαν τόσο εύκολα λογαριασμούς, και χρειαζόταν βεβαίωση από εργοδότη/ΟΑΕΔ/whateva? Μάλλον αυτό. Πλέον μια χαρά ανοίγουν όλα. ΤS απλά προχώρα φίλε μου, τόση ώρα που μιλάς εδώ θα το είχες ανοίξει και από εφαρμογή αλλά και θα είχες πάει 2-3 βόλτες στο φυσικό κατάστημα σε περίπτωση που κάπου σκάλωνες. Στην τελική ας τους έπαιρνες και τηλέφωνο. Λες να είσαι ο πρώτος που θέλει να ανοίξει λογαριασμό? Προχωράτε στις κινήσεις σας και αφήστε το πολύ μπλαμπλα και ψύρισμα, στα φόρουμ 10 άτομα θα ρωτάτε και απάντηση να πάρετε η επόμενη ερώτηση είναι κάτι του στυλ: 16 ώρες πριν, Brashida είπε Θέλω να πω ότι δεν θα συναντήσω κάποιο προβλήμα αν το κάνω ηλεκτρονικά? Αφού σου είπαν 17 άτομα όχι. Αν συναντήσεις πρόβλημα το βλέπεις τότε. 1
xxatziva Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, linman είπε Δηλαδή αν δεν έχεις εργασία δεν έχει λογαριασμό ? μην τον παιζεις γενικα. και με βεβαιωση ανεργιας απο εναρξη μεχρι ημερομηνια ληψης της βεβαιωσης ανοιγουν κανονικα. λογαριασμο ταμιευτηριου ο ts θελει. καρτα χρεωστικη για αναληψη-καtαθεση επισης και ebanking. δυστυχως πλεον εχουν κοστος. μικρο αλλα σημαντικο για καποιον αν δεν του περισσεύουν. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από xxatziva
supermanbee Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, polaki είπε τόση ώρα που μιλάς εδώ θα το είχες ανοίξει και από εφαρμογή Τι εννοείς? γίνεται? γιατί εγώ που μπήκα πριν λίγο από περιέργεια και πατούσα το "αποκτήστε το" μου έβγαζε αυτό Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από supermanbee
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 19 λεπτά πριν, supermanbee είπε 24 λεπτά πριν, polaki είπε τόση ώρα που μιλάς εδώ θα το είχες ανοίξει και από εφαρμογή Τι εννοείς? γίνεται? γιατί εγώ που μπήκα πριν λίγο από περιέργεια και πατούσα το "αποκτήστε το" μου έβγαζε αυτό Αυτό που μας δείχνεις αν δεν κάνω λάθος δεν είναι η εφαρμογή NBG Mobile Banking.
Silverage Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, supermanbee είπε Τι εννοείς? γίνεται? γιατί εγώ που μπήκα πριν λίγο από περιέργεια και πατούσα το "αποκτήστε το" μου έβγαζε αυτό Μάλλον θέλεις επικαιροποίηση στοιχείων.
supermanbee Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, Silverage είπε Μάλλον θέλεις επικαιροποίηση στοιχείων. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ
polaki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, supermanbee είπε Τι εννοείς? γίνεται? γιατί εγώ που μπήκα πριν λίγο από περιέργεια και πατούσα το "αποκτήστε το" μου έβγαζε αυτό Τί είδους mobile εφαρμογή είναι αυτή που δείχνεις; Μια χαρά μπορείς απτό κινητο..
user2163 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) supermanbee Χρειάζεσαι επικαιροποίηση που δεν μπορεί να γίνει από το μενού προφίλ.Πρέπει να πας σε κατάστημα. polaki Αυτό αφορά νέους πελάτες ο supermanbee είναι ήδη πελάτης. Ενδεχομένως να χρειάζεται ενημέρωση του οικ. προφίλ, κάτι το οποία ακόμη δεν μπορεί να γίνει από το ibank αν ήθελε απλά επικαιροποίηση διεύθυνσης θα στο έβγαζε στο μήνυμα. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από user2163
gokuthelegend Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, supermanbee είπε Τι εννοείς? γίνεται? γιατί εγώ που μπήκα πριν λίγο από περιέργεια και πατούσα το "αποκτήστε το" μου έβγαζε αυτό Βλέπω ότι εσύ έχεις ήδη λογαριασμό e-banking, εκεί έχεις μπει τώρα, που σημαίνει ότι ήδη έχεις ανοίξει λογαριασμό καταθέσεων. Ο TS ενδιαφέρεται να ανοίξει λογαριασμό από το μηδέν, δεν έχει τίποτα ακόμη. Δηλαδή άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Αν κατεβάσεις την εφαρμογή για android θεωρητικά γίνεται να ανοίξεις λογαριασμό από το μηδέν, αλλά εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. 24 λεπτά πριν, user2163 είπε Χρειάζεσαι επικαιροποίηση που δεν μπορεί να γίνει από το μενού προφίλ Στο e-banking της Εθνικής, στο προφίλ χρήστη, δίνει επιλογή για επικαιροποίηση τηλεφώνου, διεύθυνσης κλπ.
supermanbee Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 27 λεπτά πριν, user2163 είπε supermanbee Χρειάζεσαι επικαιροποίηση που δεν μπορεί να γίνει από το μενού προφίλ.Πρέπει να πας σε κατάστημα. είσαι σίγουρος? αφού πέρυσι πήγα και άνοιξα και δεύτερο λογαριασμό καταθετικό και πήγα και χαρτιά και έβγαλα και πιστωτική. Τι άλλη επικαιροποίηση χρειάζεται?
user2163 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, supermanbee είπε είσαι σίγουρος? αφού πέρυσι πήγα και άνοιξα και δεύτερο λογαριασμό καταθετικό και πήγα και χαρτιά και έβγαλα και πιστωτική. Τι άλλη επικαιροποίηση χρειάζεται? Σχεδόν ναι αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πας σε κατάστημα δεν γίνεται μέσω από το ibank λογικά. Μπορείς να πάρεις και στο 2104848484 να ρωτήσεις μπορούν λογικά να το δουν από εκεί. 12 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Στο e-banking της Εθνικής, στο προφίλ χρήστη, δίνει επιλογή για επικαιροποίηση τηλεφώνου, διεύθυνσης κλπ. Ισχύει αλλά θα του έβγαζε ένα άλλο μήνυμα δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα να πάει στο προφίλ του και όταν θα πήγαινε εκεί θα του έδειχνε με πορτοκαλί ποιό στοιχείο θέλει επικαιροποίηση έτσι ήταν σε εμένα τουλάχιστον μου ζήτησε επικαιροποίηση διεύθυνσης, το έστειλα και μετά μπορούσα να κάνω άνοιγμα λογαριασμού. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από user2163
supermanbee Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, user2163 είπε Σχεδόν ναι αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πας σε κατάστημα δεν γίνεται μέσω από το ibank λογικά. Μπορείς να πάρεις και στο 2104848484 να ρωτήσεις μπορούν λογικά να το δουν από εκεί. Μπήκα από περιέργεια μόλις τώρα, όλα είναι τικαρισμένα με πράσινο εκτός από τη διεύθυνση εργασίας που λέει θέλει επικαιροποίηση, Κλάην μάην. Μπορώ να την κάνω και μέσω ίντερνετ. Κατόπιν τούτου θα θεωρήσω ότι είχες δίκιο
user2163 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, supermanbee είπε Μπήκα από περιέργεια μόλις τώρα, όλα είναι τικαρισμένα με πράσινο εκτός από τη διεύθυνση εργασίας που λέει θέλει επικαιροποίηση, Κλάην μάην. Μπορώ να την κάνω και μέσω ίντερνετ. Κατόπιν τούτου θα θεωρήσω ότι είχες δίκιο α οκ κάνε την τότε και δες μετά αν θα σε αφήσει.
gokuthelegend Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, user2163 είπε Ισχύει αλλά θα του έβγαζε ένα άλλο μήνυμα δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα να πάει στο προφίλ του και όταν θα πήγαινε εκεί θα του έδειχνε με πορτοκαλί ποιό στοιχείο θέλει επικαιροποίηση έτσι ήταν σε εμένα τουλάχιστον μου ζήτησε επικαιροποίηση διεύθυνσης, το έστειλα και μετά μπορούσα να κάνω άνοιγμα λογαριασμού. Η αλήθεια είναι ότι Εθνική δεν είναι η βασική μου τράπεζα. Εκεί έχω έναν λογαριασμό και έχω βάλει στην άκρη κάποια χρήματα τα οποία δεν τα πειράζω και τα έχω για ώρα ανάγκης. Κινήσεις κάνω πολύ σπάνια, και κυρίως καμιά κατάθεση από το ΑΤΜ, αναλήψεις ή χρεώσεις ποτέ. Κινήσεις/πληρωμές από το e-banking της Εθνικής δεν κάνω, είχα ανοίξει μόνο και μόνο επειδή ήταν δωρεάν και το έχω μόνο και μόνο για να βλέπω ότι τα χρήματα είναι ακόμη στην θέση τους, και το χρησιμοποιώ πολύ σπάνια ως καθόλου, οπότε δεν ξέρω τι παίζει. Αλλά στην Πειραιώς που είναι η βασική μου τράπεζα, εκεί έχω καταφέρει να κάνω και επικαιροποίηση στοιχείων μέσω winbank αλλά και να ανοίξω 2ο λογαριασμό, επίσης μέσω winbank, δεν έχω χρειαστεί να πάω καθόλου στην τράπεζα για αυτά τα 2 θέματα. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2020 από gokuthelegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα