gokuthelegend Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάπου σε έχασα... αν ο ΟΑΕΔ του ζητήσει λογαριασμό Εθνικής και δεν έχει, τότε ανοίγει έναν. Σε ποιον ακριβώς "θα πρέπει να δικαιολογήσει πως και γιατί λαμβάνει τα χρήματα"? Μήπως συνηθίζει η Εθνική να ζητάει εξηγήσεις από τους πελάτες της κάθε φορά που κάποιο ποσό μπαίνει στο λογαριασμό τους? Ή μήπως έχεις κολλήσει στην περίοδο 2015 - 2018 που λόγω CC δεν άνοιγαν τόσο εύκολα λογαριασμούς, και χρειαζόταν βεβαίωση από εργοδότη/ΟΑΕΔ/whateva? Προ Capital Controls η αδερφή μου ήταν να πάρει ένα επίδομα του ΟΑΕΔ και της έδωσαν βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένη για να μπορέσει να ανοίξει λογαριασμό στην Εθνική. Εγώ πάλι είχα πιάσει δουλειά σε μια ιδιωτική επιχείρηση και είχαν την μισθοδοσία στην Εθνική, και μου είχαν δώσει βεβαίωση εργοδοσίας για να ανοίξω εγώ λογαριασμό. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση ζητούσαν κάποια βεβαίωση για τον λόγο που ανοίγεις λογαριασμό. Τώρα αν ανοίγουν και έτσι απλά τότε πάω πάσο. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από gokuthelegend
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Προ Capital Controls η αδερφή μου ήταν να πάρει ένα επίδομα του ΟΑΕΔ και της έδωσαν βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένη για να μπορέσει να ανοίξει λογαριασμό στην Εθνική. Εγώ πάλι είχα πιάσει δουλειά σε μια ιδιωτική επιχείρηση και είχαν την μισθοδοσία στην Εθνική, και μου είχαν δώσει βεβαίωση εργοδοσίας για να ανοίξω εγώ λογαριασμό. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση ζητούσαν κάποια βεβαίωση για τον λόγο που ανοίγεις λογαριασμό. Τώρα αν ανοίγουν και έτσι απλά τότε πάω πάσο. Κάτι δεν μας λες καλά, προ CC δεν υπήρχε κανένας περιορισμός για άνοιγμα λογαριασμού σε καμία τράπεζα, όπως δεν υπάρχει ούτε και τώρα. Όλα αυτά που περιγράφεις ίσχυαν κατά την διάρκεια των cc (από 29/06/2015 έως μέσα 2018), όχι πριν ή μετά, το θυμάμαι πολύ καλά γιατί ήθελα να ανοίξω λογαριασμό στην eurobank που δεν είχα και τα κατάφερα χωρίς κάποια βεβαίωση τον Ιούνιο 2018. Βεβαίωση ο ΟΑΕΔ πχ σαφώς και δίνει ακόμα και σήμερα, μόνο που η βεβαίωση αυτή δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ανοίξεις λογαριασμό στην Εθνική.
gokuthelegend Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάτι δεν μας λες καλά, προ CC δεν υπήρχε κανένας περιορισμός για άνοιγμα λογαριασμού σε καμία τράπεζα, όπως δεν υπάρχει ούτε και τώρα. Όλα αυτά που περιγράφεις ίσχυαν κατά την διάρκεια των cc (από 29/06/2015 έως μέσα 2018), όχι πριν ή μετά, το θυμάμαι πολύ καλά γιατί ήθελα να ανοίξω λογαριασμό στην eurobank που δεν είχα και τα κατάφερα χωρίς κάποια βεβαίωση τον Ιούνιο 2018. Βεβαίωση ο ΟΑΕΔ πχ σαφώς και δίνει ακόμα και σήμερα, μόνο που η βεβαίωση αυτή δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ανοίξεις λογαριασμό στην Εθνική. Δεν διαφωνώ, απλώς εξηγώ τι έγινε στις δικές μου περιπτώσεις. Και οι 2 περιπτώσεις ήταν εκτός CC και είχαν ζητήσει βεβαίωση. Τώρα αν γίνεται και έτσι χωρίς βεβαίωση απλά δεν διαφωνώ και πάω πάσο. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από gokuthelegend
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, gokuthelegend είπε Δεν διαφωνώ, απλώς εξηγώ τι έγινε στις δικές μου περιπτώσεις. Και οι 2 περιπτώσεις ήταν εκτός CC και είχαν ζητήσει βεβαίωση. Τώρα αν γίνεται και έτσι απλά δεν διαφωνώ και πάω πάσο. Και εγώ σου λέω πως είτε κάτι έχεις καταλάβει λάθος, είτε δεν θυμάσαι σωστά τις ημερομηνίες. Η βεβαίωση εργοδότη ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να ανοίξεις λογαριασμό σε τράπεζα την περίοδο 2015-2018, όχι νωρίτερα, ούτε αργότερα. Σήμερα μια χαρά ανοίγεις λογαριασμό όπου θέλεις χωρίς να έχεις κάποιο λόγο, χωρίς να έχεις χαρτί από εργοδότη ή ΟΑΕΔ.
george1807 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 18 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Για να ανοίξεις λογαριασμό στις ελληνικές τράπεζες πρέπει υποχρεωτικά να πας σε κατάστημα Κανείς λάθος. Ειδικά η εθνική ανοίγει λογαριασμό μόνο από το κινητό χωρίς να πατήσεις σε τράπεζα.
user2163 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Για να ανοίξεις λογαριασμό στις ελληνικές τράπεζες πρέπει υποχρεωτικά να πας σε κατάστημα Δεν ισχύει αυτό στην Εθνική μπορείς να γίνεις πελάτης χωρίς να πας σε κατάστημα. 1
Brashida Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφού λοιπόν ανοιξω λογαριασμό από το κινητό Μ για πρώτη φορά μπορώ μετά απευθείας αφού μου στείλουν την κάρτα για τις συναλλαγές Μ να κάνω Internet banking μέσω της εφαρμογής και να το λειτουργώ μέσω ίντερνετ? Επισεις γνωρίζει κανείς τι χρεώσεις θα έχω ανοίγοντας λογαριασμό αλλά και αν το κάνω internet banking? Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από Brashida
vanni Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 12 ώρες πριν, Joshua21 είπε Κάτι δεν μας λες καλά, προ CC δεν υπήρχε κανένας περιορισμός για άνοιγμα λογαριασμού σε καμία τράπεζα, όπως δεν υπάρχει ούτε και τώρα. Όλα αυτά που περιγράφεις ίσχυαν κατά την διάρκεια των cc (από 29/06/2015 έως μέσα 2018), όχι πριν ή μετά, το θυμάμαι πολύ καλά γιατί ήθελα να ανοίξω λογαριασμό στην eurobank που δεν είχα και τα κατάφερα χωρίς κάποια βεβαίωση τον Ιούνιο 2018. Βεβαίωση ο ΟΑΕΔ πχ σαφώς και δίνει ακόμα και σήμερα, μόνο που η βεβαίωση αυτή δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ανοίξεις λογαριασμό στην Εθνική. Δουλεύω από το 1998 δεν υπήρξε καμία απολύτως τράπεζα που να μην μου ζήτησε βεβαίωση εργοδότη για άνοιγμα λογαριασμού μισθοδοσίας. Ούτε και τώρα φυσικά γίνεται Νοέμβριο του 19 τράπεζα Πειραιώς λογαριασμό μισθοδοσίας και ήταν στα απαραίτητα έγγραφα αλλιώς δεν μου άνοιγαν λογαριασμό.
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 15 λεπτά πριν, vanni είπε 13 ώρες πριν, Joshua21 είπε Κάτι δεν μας λες καλά, προ CC δεν υπήρχε κανένας περιορισμός για άνοιγμα λογαριασμού σε καμία τράπεζα, όπως δεν υπάρχει ούτε και τώρα. Όλα αυτά που περιγράφεις ίσχυαν κατά την διάρκεια των cc (από 29/06/2015 έως μέσα 2018), όχι πριν ή μετά, το θυμάμαι πολύ καλά γιατί ήθελα να ανοίξω λογαριασμό στην eurobank που δεν είχα και τα κατάφερα χωρίς κάποια βεβαίωση τον Ιούνιο 2018. Βεβαίωση ο ΟΑΕΔ πχ σαφώς και δίνει ακόμα και σήμερα, μόνο που η βεβαίωση αυτή δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ανοίξεις λογαριασμό στην Εθνική. Δουλεύω από το 1998 δεν υπήρξε καμία απολύτως τράπεζα που να μην μου ζήτησε βεβαίωση εργοδότη για άνοιγμα λογαριασμού μισθοδοσίας. Ούτε και τώρα φυσικά γίνεται Νοέμβριο του 19 τράπεζα Πειραιώς λογαριασμό μισθοδοσίας και ήταν στα απαραίτητα έγγραφα αλλιώς δεν μου άνοιγαν λογαριασμό. Κάπου χάθηκες, εγώ γράφω για "λογαριασμό" και εσύ μου απαντάς για "λογαριασμό μισθοδοσίας"... Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω τη διαφορά.
vanni Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Εσύ μάλλον χάθηκες γιατί απάντησες με παράθεση κιόλας στο παιδί που σου έγραψε Εγώ πάλι είχα πιάσει δουλειά σε μια ιδιωτική επιχείρηση και είχαν την μισθοδοσία στην Εθνική, και μου είχαν δώσει βεβαίωση εργοδοσίας για να ανοίξω εγώ λογαριασμό. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση ζητούσαν κάποια βεβαίωση για τον λόγο που ανοίγεις λογαριασμό. Τώρα αν ανοίγουν και έτσι απλά τότε πάω πάσο. Δηλαδή για λογαριασμό μισθοδοσίας οπότε για πάμε μια πάλι
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, vanni είπε Εσύ μάλλον χάθηκες γιατί απάντησες με παράθεση κιόλας στο παιδί που σου έγραψε Εγώ πάλι είχα πιάσει δουλειά σε μια ιδιωτική επιχείρηση και είχαν την μισθοδοσία στην Εθνική, και μου είχαν δώσει βεβαίωση εργοδοσίας για να ανοίξω εγώ λογαριασμό. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση ζητούσαν κάποια βεβαίωση για τον λόγο που ανοίγεις λογαριασμό. Τώρα αν ανοίγουν και έτσι απλά τότε πάω πάσο. Δηλαδή για λογαριασμό μισθοδοσίας οπότε για πάμε μια πάλι Από όσα έγραψες προκύπτει ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά, άλλο που δεν θες να παραδεχτείς ότι διάβασες "λογαριασμό" και κατάλαβες "λογαριασμό μισθοδοσίας". Δεν είναι δικό μου πρόβλημα που άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις.
vanni Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Μια χαρά διαβάζω και μια χαρά καταλαβαίνω εσύ θες να παίξεις με τις λέξεις 13 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Προ Capital Controls η αδερφή μου ήταν να πάρει ένα επίδομα του ΟΑΕΔ και της έδωσαν βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένη για να μπορέσει να ανοίξει λογαριασμό στην Εθνική. Εγώ πάλι είχα πιάσει δουλειά σε μια ιδιωτική επιχείρηση και είχαν την μισθοδοσία στην Εθνική, και μου είχαν δώσει βεβαίωση εργοδοσίας για να ανοίξω εγώ λογαριασμό. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση ζητούσαν κάποια βεβαίωση για τον λόγο που ανοίγεις λογαριασμό. Τώρα αν ανοίγουν και έτσι απλά τότε πάω πάσο. 13 ώρες πριν, Joshua21 είπε Κάτι δεν μας λες καλά, προ CC δεν υπήρχε κανένας περιορισμός για άνοιγμα λογαριασμού σε καμία τράπεζα, όπως δεν υπάρχει ούτε και τώρα. Όλα αυτά που περιγράφεις ίσχυαν κατά την διάρκεια των cc (από 29/06/2015 έως μέσα 2018), όχι πριν ή μετά, το θυμάμαι πολύ καλά γιατί ήθελα να ανοίξω λογαριασμό στην eurobank που δεν είχα και τα κατάφερα χωρίς κάποια βεβαίωση τον Ιούνιο 2018. Βεβαίωση ο ΟΑΕΔ πχ σαφώς και δίνει ακόμα και σήμερα, μόνο που η βεβαίωση αυτή δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ανοίξεις λογαριασμό στην Εθνική. 13 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Δεν διαφωνώ, απλώς εξηγώ τι έγινε στις δικές μου περιπτώσεις. Και οι 2 περιπτώσεις ήταν εκτός CC και είχαν ζητήσει βεβαίωση. Τώρα αν γίνεται και έτσι χωρίς βεβαίωση απλά δεν διαφωνώ και πάω πάσο. 13 ώρες πριν, Joshua21 είπε Και εγώ σου λέω πως είτε κάτι έχεις καταλάβει λάθος, είτε δεν θυμάσαι σωστά τις ημερομηνίες. Η βεβαίωση εργοδότη ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να ανοίξεις λογαριασμό σε τράπεζα την περίοδο 2015-2018, όχι νωρίτερα, ούτε αργότερα. Σήμερα μια χαρά ανοίγεις λογαριασμό όπου θέλεις χωρίς να έχεις κάποιο λόγο, χωρίς να έχεις χαρτί από εργοδότη ή ΟΑΕΔ. Και για τις 2 περιπτώσεις που αναφέρει χρειάζεται βεβαίωση. Αν εσύ θες να παίζεις με τις λέξεις οκ πάω πάσο
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, vanni είπε Μια χαρά διαβάζω και μια χαρά καταλαβαίνω εσύ θες να παίξεις με τις λέξεις Και για τις 2 περιπτώσεις που αναφέρει χρειάζεται βεβαίωση. Αν εσύ θες να παίζεις με τις λέξεις οκ πάω πάσο Το αν καταλαβαίνεις μια χαρά κρίνεται από αυτά που γράφεις, όχι από τους ισχυρισμούς σου. Και φρόντισε στο μέλλον όταν κάνεις quote δικά μου post να σχολιάζεις μόνο ότι έχω γράψει εγώ.
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 σε λογαριασμό ταμιευτηρίου δεν θέλει βεβαίωση εργοδότη κι εγώ για ευκολία είχα ανοίξει ταμιευτήριο για τη μισθοδοσία μου γιατί ήθελα να τελειώνω επίσης στα capital μπορούσες να ανοίξει λογαριασμό εφόσον ήσουν ήδη πελάτης της τράπεζας, προσωπικά είχα ανοίξει
supermanbee Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Για να μην τσακώνεστε έχω το χαρτάκι με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πήρα από την Πειραιώς για άνοιγμα λογαριασμού. Αντιγράφω: 1.ΑΔΤ ή διαβατήριο 2.Εκκαθαριστικό ή δήλωση φορολογίας 3.ΔΕΚΟ ή μισθωτήριο συμβόλαιο 4.Τηλέφωνο επικοινωνίας (αντίγραφο λογαριασμού εννοεί ή αν έχεις καρτοκινητό μια βεβαίωση που να φαίνεται το τηλέφωνο και που μένεις) 5.Αντίγραφο τελευταίας μισθοδοσίας ή σύνταξης ή βεβαίωση εργοδότη ή δήλωση έναρξης επιτηδεύματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα