Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη καρτας!!

Orliaklis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω δυο P.C. σχεδον πανομοιοτηπα ενα δικο μου και ενα του αδερφου μου,η κυρια διαφορα τους ειναι η καρτα γραφικων το ενα Geforce 4 MX 440 και το αλλο 4200Τi,για τα καινουργια παιχνιδια π.χ.Farcry,Prince of Persia αρκουν αυτες και αν οχι η ΜΧ μηπως η 4200 μπορει να παρει καποια παραταση ζωης?Εχουν και οι 2 64ΜΒ μνημης.Τελος ποια θα προτεινατε για κανουργια καρτα μεχρι 150 Ευρω ή καλυτερη καρτα σε σχεση αποδοη τιμης?Οι συνθεσεις των 2 P.C. ειναι Pentium 4 2,4/533, 512MB 333Mhz.Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκανα πριν ανοιξω topic και μπερδευτηκα περισσοτερο εξαλου αυτο που θελω να μαθω επισης ειναι αν η 4200 βασταει ακομα;δεν ειναι και ευκολο να αλλαξεις 2 καρτες ταυτοχρονα!!!Επισης κατι που ξεχασα να αναφερω σε 2 καταστηματα μου ειπαν τα εξης μην μπλεκεις με ΑΤΙ εχουν πολλα προβληματα σε σταθεροτητα(;) παρε nvidia να εχεις ησυχο το κεφαλι σου,ενω ο αλλος μου ειπε οτι μπορω να παρω τη ATI 9600 SE και με BIOS update να την αναθμισω σε pro;Ισχυει τιποτα απο αυτα;

H 9600SE ΔΕΝ γίνεται pro. Μερικές 9500pro γίνονται 9700 και 9800se->9800. Πάρε μια 9600ΧΤ λίγο ακριβή αλλά η καλύτερη επένδυση κατ' εμέ σε μη μεταχειρισμένη. Αν θέλεις μεταχειρισμένη πάρε μια 9700pro.

Όσον αφορά το θέμα αστάθειας των ΑΤΙ, μάλλον με άσχετους και αδαής συνάμα υπαλλήλους έμπλεξες

Provlhmata se statherotita me tis ATI??? :shock: Eprepe na tous rotiseis an kseroun to allo me ton toto??? :lol: Ti allo tha akousoume apo ta katastimata....

Pare mia Radeon 9600XT/9600Pro/9500Pro h an vreis kamia metaxeirismeni 9700/9700Pro kai ase aytous se ayta ta magazia me kamia FX5700 na xairontai :wink:

Και εγω απορησα γιατι πουθενα στο φορουμ δεν εβγαλα τετοιο συμπερασμα η δικαιολογια ηταν οτι δινει παρα πολλες nvidia και σπανια αντιμετωπιζει προβλημα ενω με τις ΑΤΙ τις περισσοτερες φορες εχει παραπονα απο τους πελατες του!!;-)Παντως παιδια θα θελα αν μπορειτε και καμια γνωμη για την 4200 στα νεα στανταρ των παιχνιδιων θα με καλυπτει ακομα??

H 4200 κρατάει αρκετά καλά. Σε παιχνίδια DX8 είναι κορυφή, σε DX9 απλώς δεν θα ανεβάζεις full γραφικά. Αν ήτανε και η 128άρα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Για την mx δεν το συζητάμε αν θελεις να παίζεις παιχνίδια δεν κάνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...