GMD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Έχει κανείς εμπειρία με το πρόγραμμα της apple για τα butterfly πληκτολογια ? Ευχαριστώ πολύ
liospi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 έχεις μιλήσει με κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα; εάν όχι, κάνε μία ερώτηση εδώ
GMD Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 ευχαριστώ για το link με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω από κάποιον που ξέρει από τη διαδικασία είτε μέσω isquare ή αλλου μεταπωλητή ή και απο καποιον που γνωριζει πως η quest χειριζεται το θεμα ευχαριστώ
Ribopaido Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Εάν είσαι μέσα στην 4τια , Το παραλαμβάνουν και σου αντικαθιστούν το upper case που περιλαμβανει πληκτρολογιο-trackpad-μπαταρία - ακουστικα και κεραιες. Επειτα απο 1 βδομαδα το αργοτερο το παιρνεις πισω - απο isquare + document τοσο κανουν
marmagia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Βασικά μπορεί και σε λιγότερες μέρες. Εμένα την Δευτέρα την περασμένη, μου άλλαξαν εντός εγγυησης logic board στην isystem και σε λιγότερο από 24 ώρες είχα το μακ στα χέρια μου. Και το ανταλλακτικό παρακαλώ ήρθε από Ιρλανδία, δεν το είχαν εδώ
Surriento Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Μπορώ να αντικαταστήσω το πληκτρολόγιο προληπτικά; Δεν έχω διαπιστώσει δυσλειτουργία ωστόσο η τετραετία θα παρέλθει σε λίγους μήνες..
Ribopaido Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, Surriento είπε Μπορώ να αντικαταστήσω το πληκτρολόγιο προληπτικά; Δεν έχω διαπιστώσει δυσλειτουργία ωστόσο η τετραετία θα παρέλθει σε λίγους μήνες.. Το ίδιο απορώ και γω
marmagia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Τυπικά λένε ότι το αλλάζουν μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα, αλλά πρακτικά μέσα στο προγραμμα της Apple παραδέχονται ότι ενδεχομένως να μην συμβαίνει πάντοτε. Όποτε υποθέτω ότι εάν κάποιος πει ότι μου το κάνει που και που δεν θα κάτσουν να ψαχτούν πολύ πολύ 1
Dimi1977 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Στις 12/7/2020 στις 10:15 ΠΜ, Surriento είπε Μπορώ να αντικαταστήσω το πληκτρολόγιο προληπτικά; Δεν έχω διαπιστώσει δυσλειτουργία ωστόσο η τετραετία θα παρέλθει σε λίγους μήνες.. Πες πως έχεις προβλήαματα με το πληκτρολόγιο σου, κάποιες φορές, θα στο αλλάξουν. Πήγαινε κατευθείαν infoquest
Surriento Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Τους πήρα τηλέφωνο, μου ανέφεραν ότι ακολουθείται ειδική διαδικασία δοκιμασιών, αν δεν εμφανίσει δυσλειτουργία δε γίνεται αντικατάσταση..
xx1100 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 16 λεπτά πριν, Surriento είπε Τους πήρα τηλέφωνο, μου ανέφεραν ότι ακολουθείται ειδική διαδικασία δοκιμασιών, αν δεν εμφανίσει δυσλειτουργία δε γίνεται αντικατάσταση.. Μήπως διαβάζουν το παρόν νήμα....; 🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα