ggben Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Εγώ πάντως βάζω, μία μάσκα στον φορτιστή, μία στο τηλέφωνο, μία στην πρίζα και είμαι κομπλέ!!! 1
imvrios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Στα κινεζομάγαζα προωθούνε πολύ τέτοια boxακια αποστείρωσης. Ξεκινάνε από 20€ αλλά δεν είναι και φορτιστές. Δεν έχω δει κάποιο που να είναι και φορτιστής. Μένει να δούμε αν αυτά που ζούμε θα είναι μία φάση είτε γιατί θα βρεθεί θεραπεία ή θα εξασθενήσει ο ιός. Ή αν θα πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε.
Superuser3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω πάρει ειδική θήκη προστασίας για covid Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από Superuser3
sv398 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Όποιος το πάρει να έχει υπόψιν του ότι το UV που χρησιμοποιείται για αποστείρωση καταστρέφει πλαστικά και τυφλώνει/καίει το δέρμα (το τελευταίο σε περίπτωση κανενός περίεργου). Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από sv398 1
Hatsos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δεν ξέρω γιατί αλλα μου θύμισε διαφήμιση κουνουπακι κουμτελακι
AntiCambeR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το άχρηστο gadget του 2020.Αν βάλω το κινητό, θα εμφανίσει notification "tyn". 🙋 Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από AntiCambeR
great Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Αυτές τις βλακείες με UV που έχουν γεμίσει το instagram με διαφημίσεις και είναι όλες κινεζικες, ειδικά ένα φορητό με μia γραμμούλα UV που δείχναν ότι κάνουν και τα ρούχα αποστείρωση Σοβαρά ρωτάω υπάρχει αποδεδειγμένη ερευνα ότι σκοτώνει τον κορονοϊό, γιατί μην τρελαθούμε δεν βγήκε τώρα για να σκοτώσει το κάθε μικρόβιο βγήκε συγκεκριμένα για να πουλήσει πάνω σε αυτό. Παντού τα πουλάνε αλλά δεν πείθουν κανένα
nvel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) η υπεριώδης ακτινοβολία συγκεκριμένης συχνότητας και ισχύος αποστειρώνει τις επιφάνειες γιαυτό τον λόγο χρησιμοποιείται δεκαετίες αλλά ταυτόχρονο προκαλεί σοβαρά προβλήματα στον άνθρωπο αν φωτιστεί από τέτοια πηγή. Οπότε αν αυτά που πουλάνε έχουν τις σωστές προδιαγραφές και λειτουργούν πραγματικά δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από άσχετους ή αν δεν προκαλούν προβλήματα δεν αποστειρώνουν . Πρόσφατα εμφανίστηκαν και πηγές που και αποστειρώνουν και δεν προκαλούν προβλήματα αλλά δεν είναι ευρέως διαθέσιμες ακόμα και φυσιολογικές τιμές Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από nvel
NasstasjiaP Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, great είπε Αυτές τις βλακείες με UV που έχουν γεμίσει το instagram με διαφημίσεις και είναι όλες κινεζικες, ειδικά ένα φορητό με μia γραμμούλα UV που δείχναν ότι κάνουν και τα ρούχα αποστείρωση Σοβαρά ρωτάω υπάρχει αποδεδειγμένη ερευνα ότι σκοτώνει τον κορονοϊό, γιατί μην τρελαθούμε δεν βγήκε τώρα για να σκοτώσει το κάθε μικρόβιο βγήκε συγκεκριμένα για να πουλήσει πάνω σε αυτό. Παντού τα πουλάνε αλλά δεν πείθουν κανένα COVID-19_UV_V20200707.pdf Επιστημονικό άρθρο για όποιον ενδιαφέρεται να δει την πρακτική βάση του θέματος. Φαίνεται πως οι UVC ακτίνες (τις οποίες υπό νορμάλ συνθήκες μπλοκάρει το όζον όσον αφορά στην ηλιακή ακτινοβολία και μόνο απειροελάχιστη ποσότητα περνάει) είναι αποτελεσματικές στην καταπολέμηση - αποστείρωση για SARS-Cov2. 2
Dias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Ο Royal Raymond Rife το έκανε αυτό πριν από ένα αιώνα.
great Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Το pdf δεν ανοίγει, ναι οκ το γνωρίζω για την UV το κάνουν και σε νοσοκομεία κτλ. αλλα sorry μου λετε οτι με την μπαταριά 2Α που έχει εκείνο το πραγματάκι που είναι για τα ρούχα και με την ένταση που βγάζει σκοτώνει τον COVID ? δεν λέω να ειναι μια λαμπα χειρουργείου που εχουν για αποστειρώσεις όπως είπα με ισχυ και δυναημη , αλλα αυτο το πραγματάκι δεν με πείθει.
arisikaria Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Αχαχαχαχα όλα τα έλυσε η samsung αυτό είχε μείνει τώρα όλα κομπλέ........
NasstasjiaP Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, great είπε Το pdf δεν ανοίγει, ναι οκ το γνωρίζω για την UV το κάνουν και σε νοσοκομεία κτλ. αλλα sorry μου λετε οτι με την μπαταριά 2Α που έχει εκείνο το πραγματάκι που είναι για τα ρούχα και με την ένταση που βγάζει σκοτώνει τον COVID ? δεν λέω να ειναι μια λαμπα χειρουργείου που εχουν για αποστειρώσεις όπως είπα με ισχυ και δυναημη , αλλα αυτο το πραγματάκι δεν με πείθει. https://www.researchgate.net/publication/339887436_2020_COVID-19_Coronavirus_Ultraviolet_Susceptibility Το pdf θα το βρείτε στο παραπάνω link. Φαντάζομαι για να μπορεί κανείς να εκφράσει γνώμη για την αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας συσκευής χειρός, θα πρέπει να μπορεί να δει τα χαρακτηριστικά της και τα πιστοποιητικά της αν υπάρχουν. Αν δεν υπάρχουν τότε μακριά... Τα medical grade τέτοια μηχανήματα είναι προφανώς άλλης κλάσης. Με αυτά εδώ δεν μιλάμε προφανώς για βαθειά αποστείρωση όπως σε εργαλεία χειρουργείου ή υλικά μιας χρήσης που μόλις φύγουν από την ακτινοβολία μπαίνουν αμέσως σε αποστειρωμένη θήκη και σφραγίζονται αεροστεγώς.... φανταστείτε τη διαφορά μεταξύ αντισηπτικού τσέπης με επάλειψη 20 δευτερολέπτων και χειρουργικού πλυσίματος με χλωρεξιδίνη και βούρτσα συν αλκοολούχο διάλυμα των τριών λεπτών. Προφανώς υπάρχουν διαφορές... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα