Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι,χθες όπως μπήκα στο αυτοκίνητο να επιστρέψω από το μπάνιο μου κάνω όπισθεν και ΜΠΟΥΜ σε ένα παρκαρισμένο,Κατεβαίνω βλέπω σε εμένα ελάχιστη ζημιά,σε αυτόν μεγαλύτερη Δηλαδή τον έκανα λακκούβα στον προφυλακτήρα,Κατεβαίνω περιμένω περιμένω δεν έρχεται κανένας,Η μαλακια δεν είχα χαρτάκι να αφήσω τα στοιχεία και το κινητό κλειστό λόγω μπαταρίας για να φωτογραφήσω την πινακίδα του.Μετα απο καμία ώρα φεύγω Γιατί βιαζόμουν λέω θα ψάξω αύριο στην τροχαία,Δεν μπορεί θα το δηλώσει,πηγαίνω που λέτε στην τροχαία της πόλης μου,μου λένε να πάρεις τηλ στην τροχαία της τάδε περιοχής ,λέω οκ παίρνω μου λένε δεν έχει καταγραφεί περιστατικό με τέτοιο αμάξι τάδε χρώματος και από αυτήν την πόλη.Παω και στο μπιτς μπαρ να ρωτήσω μπας και έχουν καμερες στην είσοδο του πάρκινγκ Μήπως βρούμε έτσι πινακίδα....τίποτα και από εκεί.Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να βρω τον άνθρωπο γιστι ντάξει κρίμα είναι να πληρώνει για δικιά μου μαλακια,Αυτά που θυμάμαι είναι χρώμα μάρκα και τα γράμματα της πινακίδας Δηλαδή την πόλη μόνο.Θα ξαναπάω σήμερα στο μπιτς μπαρ Μήπως το βρω και αφήσω χαρτάκι Αλλά πολύ δύσκολο το κόβω 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Giannhs aibalhs είπε

Καλησπέρα,παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι,χθες όπως μπήκα στο αυτοκίνητο να επιστρέψω από το μπάνιο μου κάνω όπισθεν και ΜΠΟΥΜ σε ένα παρκαρισμένο,Κατεβαίνω βλέπω σε εμένα ελάχιστη ζημιά,σε αυτόν μεγαλύτερη Δηλαδή τον έκανα λακκούβα στον προφυλακτήρα,Κατεβαίνω περιμένω περιμένω δεν έρχεται κανένας,Η μαλακια δεν είχα χαρτάκι να αφήσω τα στοιχεία και το κινητό κλειστό λόγω μπαταρίας για να φωτογραφήσω την πινακίδα του.Μετα απο καμία ώρα φεύγω Γιατί βιαζόμουν λέω θα ψάξω αύριο στην τροχαία,Δεν μπορεί θα το δηλώσει,πηγαίνω που λέτε στην τροχαία της πόλης μου,μου λένε να πάρεις τηλ στην τροχαία της τάδε περιοχής ,λέω οκ παίρνω μου λένε δεν έχει καταγραφεί περιστατικό με τέτοιο αμάξι τάδε χρώματος και από αυτήν την πόλη.Παω και στο μπιτς μπαρ να ρωτήσω μπας και έχουν καμερες στην είσοδο του πάρκινγκ Μήπως βρούμε έτσι πινακίδα....τίποτα και από εκεί.Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να βρω τον άνθρωπο γιστι ντάξει κρίμα είναι να πληρώνει για δικιά μου μαλακια,Αυτά που θυμάμαι είναι χρώμα μάρκα και τα γράμματα της πινακίδας Δηλαδή την πόλη μόνο.Θα ξαναπάω σήμερα στο μπιτς μπαρ Μήπως το βρω και αφήσω χαρτάκι Αλλά πολύ δύσκολο το κόβω 

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δύσκολο να τον βρεις ,σιγά μην ξανάρθει στην συγκεκριμένη παραλία.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ihavetheanswers είπε

Ότι να 'ναι όμως φίλε... Στο μπιτς μπαρ δεν είχαν ένα χαρτάκι;;

Κλ και εγώ μετά αυτό σκέφτηκα,απλά κόλλησε το μυαλό μου σε στυλ αυτή είναι η λύση θα περιμένεις εδώ και δεν πήγα,Απλά ηλίθιος 

Δημοσ.

Ομολογουμενως τρομερη διατυπωση του "κτυπησα ενα αυτοκινητο κι εφυγα, θα με βρει?". Ουτε χαρτακι, ουτε κινητο να βγαλει φωτο τις πινακιδες λες και ειναι 20ψηφιος αριθμος. 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Ομολογουμενως τρομερη διατυπωση του "κτυπησα ενα αυτοκινητο κι εφυγα, θα με βρει?". Ουτε χαρτακι, ουτε κινητο να βγαλει φωτο τις πινακιδες λες και ειναι 20ψηφιος αριθμος. 

Καλά και εγώ ξεχνάω εύκολα, αλλά θα έκανα τα πάντα για να θυμηθώ με κάποιον τρόπο τον αριθμό κυκλοφορίας. Θα έλεγα σε έναν περαστικό να την βγάλει φωτογραφία και να μου τη στείλει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Κανείς μεγάλο λάθος,Γιατί πρώτον δεν ξέρεις,δεύτερον μάλλον κρίνεις εξ ιδίων,Μου χει συμβεί και παλαιότερα σε σταθμευμένο σε πιλοτη οποτε ήξερα που εμενε και πήγα την επόμενη μέρα έγινε δήλωση και όλα καλά.Οποτε είσαι ακυρος,Επίσης μπορώ να σου στείλω και την κλήση στην τροχαία που προφανώς είναι ακόμα Στις πρόσφατες κλήσεις.Οποτε άστο,

4 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Καλά και εγώ ξεχνάω εύκολα, αλλά θα έκανα τα πάντα για να θυμηθώ με κάποιον τρόπο τον αριθμό κυκλοφορίας. Θα έλεγα σε έναν περαστικό να την βγάλει φωτογραφία και να μου τη στείλει. 

Απλά ρε συ το περίμενα πολύ πιο απλό,Δηλαδή να κάνει δήλωση και μόνο με αυτά θα τα βρήσκαμε πολύ εύκολα 

Επεξ/σία από Giannhs aibalhs
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Giannhs aibalhs είπε

Δηλαδή το να συγκρατήσεις ενηλικας ανθρωπος στη μνήμη σου 3 γράμματα και 4 αριθμους ήταν τόσο δυσκολο;

1 ώρα περίμενες και δεν πέρασε ούτε ένας άνθρωπος μπας και είχε χαρτί και μολυβι;Μια ώρα περιμενες;;;;;Μια ώρα.

Φορτιστή αυτοκινήτου για κινητό δεν έχεις ποτέ εσύ μέσα στο αμαξι;

Καλή προσπάθεια αλλά λίγο βιαστικά την σκαρωσες,αυτό με την 1 ώρα έπρεπε να το άφηνες καλύτερα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Lacepo είπε

Ολο μ.... γραφετε εδω μεσα, καλεις την ασφαλεια σου δηλωνεις το συμβαν με την πινακιδα σου και του αλλου οδηγου και μετα εκεινοι θα κανουν ενημερωση, αυτα που εκανες ηταν περιττα και δεν χρειαστηκαν.

Δεν είχε και μπαταρία στο τηλέφωνο λέει...

Και φαντάζομαι και κανένας τριγύρω δεν είχε (μπαταρία στο) τηλέφωνο όπως ούτε και το beach bar επίσης!

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Giannhs aibalhs είπε

Έπρεπε να κάνεις με την αναπνοή σου στο τζάμι όπως κάναμε μικροί ,να γράψεις τον αριθμό της πινακίδας, έτσι ούτως ώστε αν έσβηνε και το ξαναέκανες να έβγαινε μαγικά ο αριθμός!!!

Πολύ απλά!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...