neosstoforum Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.co.uk/dp/B087Y27CM7/ Skroutz από 410€ https://www.skroutz.gr/s/23456262/Oppo-Reno-2-256GB-Ocean-Blue.html Geizhals από 349.95€ https://geizhals.eu/oppo-reno-2-luminous-black-a2122997.html Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από neosstoforum 1
Arkin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Να και ενα κινητο χωρις τρυπες notch σταγονες. Οθοναρα και εξαιρετικο screen to body ratio. Ποιοτητα Oppo μας τα χαλαει σε soc ομως ο 730G ειναι πολυ αδυναμος για 2020 και στα 320 ευρω. 2 1
kkatzos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Να και ενα κινητο χωρις τρυπες notch σταγονες. Οθοναρα και εξαιρετικο screen to body ratio. Ποιοτητα Oppo μας τα χαλαει σε soc ομως ο 730G ειναι πολυ αδυναμος για 2020 και στα 320 ευρω. Ρε συ ... δεν είναι μόνο SoC ένα κινητό. Δεν παίζουν όλοι παιχνίδια 10 ώρες τη μέρα στο κινητό. Παντού σε αυτό εστιάζεις. Και ο 730G είναι σχετικά αδύναμος αλλά με κορυφαίο efficiency. Το συγκεκριμένο κινητό είναι πολύ όμορφο, οθονάρα, σχεδίαση, κτλ κτλ και πολύ καλή κάμερα με καλό αισθητήρα και OIS. Μια χαρά στα λεφτά αυτά αν συνυπολογίσεις τα 256GB. θέμα είναι το software και τα updates της Oppo και το γεγονός ότι σε αυτή την κατηγορία τιμής παίζουν πολλοί παίκτες. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από kkatzos 3 1
Arkin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, kkatzos είπε Ρε συ ... δεν είναι μόνο SoC ένα κινητό. Δεν παίζουν όλοι παιχνίδια 10 ώρες τη μέρα στο κινητό. Παντού σε αυτό εστιάζεις. Και ο 730G είναι σχετικά αδύναμος αλλά με κορυφαίο efficiency. Το συγκεκριμένο κινητό είναι πολύ όμορφο, οθονάρα, σχεδίαση, κτλ κτλ και πολύ καλή κάμερα με καλό αισθητήρα και OIS. Μια χαρά στα λεφτά αυτά αν συνυπολογίσεις τα 256GB. θέμα είναι το software και τα updates της Oppo και το γεγονός ότι σε αυτή την κατηγορία τιμής παίζουν πολλοί παίκτες. Στα 320 ευρω θα μπορουσαν να ειχαν βαλει καλυτερο soc. To soc παιζει ρολο σε πολλα πραγματα οχι μονο σε gaming που σε κινητο εχω να παιξω πανω απο 2 χρονια. Multitasking γρηγορη εστιαση σε καμερα και γενικως μια πολυ πιο smooth εμπειρια που σημαινει αρκετα χρονια μετα θα πηγαινει γρηγορα. Ο 730G ειναι αδυναμος για τα σημερινα δεδομενα. Ας ειχε τουλαχιστον ενα 765G.
p_under Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Arkin είπε Στα 320 ευρω θα μπορουσαν να ειχαν βαλει καλυτερο soc. To soc παιζει ρολο σε πολλα πραγματα οχι μονο σε gaming που σε κινητο εχω να παιξω πανω απο 2 χρονια. Multitasking γρηγορη εστιαση σε καμερα και γενικως μια πολυ πιο smooth εμπειρια που σημαινει αρκετα χρονια μετα θα πηγαινει γρηγορα. Ο 730G ειναι αδυναμος για τα σημερινα δεδομενα. Ας ειχε τουλαχιστον ενα 765G. Βλεπω οτι παιζει παρομοια αποδοση με τον sd 835 που εχω, αρα δεν θα το ελεγα αδυναμο. 3 1
Aias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) εγω παντως προτιμησα να παρω αν και οχι απο αμαζον το mi note 10 lite με 128GB στα 290 ευρω που πιστευω οτι κανει την δουλεια που θελω αρκετα καλα και εχουν περιπου παρομοια χαρακτηριστικα. Ακομα δεν το εχω στα χερια μου αλλα απο σχετικα 3ης μαρκας κινητα εχω προβληματακια με τις εφαρμογες τους καθως και οτι σκαει το gps και προτιμησα επωνυμο. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από Aias 1
ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, p_under είπε Βλεπω οτι παιζει παρομοια αποδοση με τον sd 835 που εχω, αρα δεν θα το ελεγα αδυναμο. Ναι για 2017 θα ήταν κορυφαίο . Τώρα όμως έχουν αλλάξει οι εποχές , δεν νομίζω πως ψάχνει ο κόσμος για mid range συσκευή δίνοντας ένα σκασμό λεφτά , ιδιαίτερα αν δεν έχει απαιτήσεις τόσο πολύ χώρο .
neosstoforum Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Στις 6/7/2020 στις 4:03 ΜΜ, Aias είπε Ακομα δεν το εχω στα χερια μου αλλα απο σχετικα 3ης μαρκας κινητα εχω προβληματακια με τις εφαρμογες τους καθως και οτι σκαει το gps και προτιμησα επωνυμο. Και η Oppo επώνυμη είναι. Μητρική της εταιρεία η BBK Electronics, που έχει ως θυγατρικές, εκτός από αυτήν, τις OnePlus, Realme και Vivo. Συγγνώμη που ξέθαψα το θέμα αλλά έπρεπε να το γράψω. Παρεμπιπτόντως η τιμή του έχει ξαναπέσει στα 319.54€. Με revolut λογικά θα μειωθεί άλλα 5€ περίπου. 2
black66.gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, neosstoforum είπε Και η Oppo επώνυμη είναι. Μητρική της εταιρεία η BBK Electronics, που έχει ως θυγατρικές, εκτός από αυτήν, τις OnePlus, Realme και Vivo. Συγγνώμη που ξέθαψα το θέμα αλλά έπρεπε να το γράψω. Παρεμπιπτόντως η τιμή του έχει ξαναπέσει στα 319.54€. Με revolut λογικά θα μειωθεί άλλα 5€ περίπου. Όχι ρε φίλε και το παράγγειλα σήμερα από Amazon Γερμανίας στα 370 ευρώ. 😢
samsunglife Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 35 λεπτά πριν, black66.gr είπε Όχι ρε φίλε και το παράγγειλα σήμερα από Amazon Γερμανίας στα 370 ευρώ. 😢 Ακύρωσε το!!!
black66.gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, samsunglife είπε Ακύρωσε το!!! Είναι ήδη καθ' οδόν. Θα πρέπει να παραλάβω, να το στείλω πίσω, και μόλις το λάβουν αυτοί να μου πιστωθεί το ποσό. Θα πάρει μέρες όλη η φάση. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από black66.gr
Konstantin77 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ή απλά να μην το παραλάβεις... έχεις κάθε δικαίωμα υπαναχώρησης. Αλλά μπορείς να τους ζητήσεις price match ώστε να το παραλάβεις... Amazon και τα 2. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από Konstantin77 2
black66.gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 17 ώρες πριν, Konstantin77 είπε Ή απλά να μην το παραλάβεις... έχεις κάθε δικαίωμα υπαναχώρησης. Αλλά μπορείς να τους ζητήσεις price match ώστε να το παραλάβεις... Amazon και τα 2. Θα το δοκιμάσω.
neosstoforum Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 316.70€ στο Amazon Ιταλίας. Ο πωλητής όμως είναι ένα ιταλικό κατάστημα. Αν παρόλα αυτά το θέλετε "sold by Amazon" κοστίζει περίπου 9€ παραπάνω στο Amazon UK. https://www.amazon.it/dp/B07KVVV4PL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα