bill2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα Πέρασαν απο το σπίτι πωλητές της wind Μου έδωσαν Από το σταθερό Απεριόριστα σταθερά 300 κινητά vodafone,cosmote 1500 wind, q 100 mgbs internet Απο το κινητό 1500 λεπτά προς όλους 1500 sms 5 gb internet όλα μαζί στα 45 ευρώ Επίσης θα πάρω αναβαθμισμένη γραμμή όχι βρόχο απο 21Β αλλά από 21V που θα είναι fiber και αν φύγω δεν υα χρεωυώ τπτ Αυτό γα τη γραμμή ισχύει η ότι να ναι λένε ;;
zx1234r Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Ήταν σίγουρα πωλητές ή κανανε ματάκια το σπίτι σου για αργότερα? 1
bill2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) είχε και συμβολαια της wind μαζι της και άλλα πολλά χαρτιά της wind Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από bill2015
bill2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Αυτά που μου είπανε για το κόστος αποσύνδεσης και τη γραμμή ισχύει η λένε βλακείες ;;
jkoukos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Ρωτάς αν θα χρεωθείς τέλος διακοπής από τον προηγούμενο πάροχο; Εσύ τι λες; Ζήτα να σου το δώσουν γραπτά και αν τους δεις, γράψε μας.
jkoukos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Προφανώς, αν τώρα είσαι από κέντρο και PSTN και θα πας σε καμπίνα και VoIP.
bill2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Είμαι σε καμπίνα για ιντερνετ και κέντρο για τηλεφωνία ακριβώς 50 έχω πριν τη βλάβη έχω ανοίξει σχετικό θέμα
chipakos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Στις 6/7/2020 στις 1:59 ΜΜ, bill2015 είπε Καλησπέρα Πέρασαν απο το σπίτι πωλητές της wind Μου έδωσαν Από το σταθερό Απεριόριστα σταθερά 300 κινητά vodafone,cosmote 1500 wind, q 100 mgbs internet Απο το κινητό 1500 λεπτά προς όλους 1500 sms 5 gb internet όλα μαζί στα 45 ευρώ Επίσης θα πάρω αναβαθμισμένη γραμμή όχι βρόχο απο 21Β αλλά από 21V που θα είναι fiber και αν φύγω δεν υα χρεωυώ τπτ Αυτό γα τη γραμμή ισχύει η ότι να ναι λένε ;; Να ζητήσεις η εγγυημένη ταχύτητα που σου προσφέρουν να είναι γραμμένη πάνω στο συμβόλαιο. Αλλιώς αν μείνουν στα λόγια και στις υποσχέσεις μην δεχτείς τίποτα.
bill2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Εδώ στο internet μου είπε θα πάρω ftth και νέα γραμμή αναβαθμισμένη άπο 21V Ότι να νε και ας μην έχουμε υποδομή για ftth αλλά μόνο για fttc.
omghi2u Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Ηρθε σημερα σε εμενα ενα παλικαρακι καμια 20αρια χρονων , για προσφορα wind (door 2 door) , 100 mb fiber + τηλεφωνο + κινητο (απεριοριστες κλησεις μνμτ + 10 gb δεδομενα το μηνα) για 63 ευρω. + κινητο δωρο (huawei p smart) ειχε συμβολαια κτλ μαζι του τα παντα ολα. το σκεφτηκα σοβαρα και του ειπα να περασει ξανα αυριο.
kallonos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Από όπου και να σπάσεις συμβόλαιο κάτι θα πληρώσεις. Τώρα αν σου είπε δεν πληρώνεις για διακοπή βρόγχου, πουθενά δε πληρώνεις για διακοπή βρογχου για διακοπή συμβολαίου πληρώνεις όποτε μάλλον είναι ένα τρικ. Τώρα αυτό που σου λένε για τον βρόγχο 21V και τα σχετικά είναι μουφες, χρόνια υπάρχουν βρόγχοι 21Β,210,21V. Αναβαθμισμένη γραμμή μπορεί να πάρεις και από χαλκό να πας σε fttc Αλλά αν έχεις ήδη fttc δεν θα αλλάξει τίποτα. Μόνο αν έχεις ftth στην περιοχή και κάνεις εγκατάσταση στο σπίτι. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από kallonos
Hellwarrior Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Περασανε και εμενα χθες. Συγκεκριμενα μου ανεφεραν οτι η γραμμη μου, επειδη ειναι Α31 οπως το αναφερανε ανηκει και στους 3 παροχους (WIND, Vodafone, Cosmote) και λογω αυτου δεν υφισταται τελος διακοπης. Παρολ'αυτα διαβαζω στον ΕΕΤΤ οτι μπορει να ισχυσει, καθως και στο προηγουμενο συμβολαιο αναφερει ποσο. Μου μυριζεται παπάτζα εκτος και αν καποιος γνωριζει κατι περισσοτερο περι του θεματος. Προσωπικα υπεγραψα (35 ευρω χωρις κιν) αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα προχωρησω σε ακυρωση.
jkoukos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Να το γράψουμε με κεφαλαία και έντονα; Το αναφέρουμε συνεχώς και αδιάκοπα. Σε περίπτωση διακοπής της σύμβασης πριν λήξη ο χρόνος δέσμευσης, οποιοσδήποτε πάροχος έχει νόμιμο δικαίωμα και το εξασκεί να ζητήσει αποζημίωση.
xaratsi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μπαινοβγαινουν στις πολυκατοικιες πλεον γυρισαμε σε πλασιε εγκυκλοπαιδιων-μυθιστορηματων εποχη Τελοσπαντων στα λογια καλα τα λενε οι door to door αλλα ΠΑΝΤΑ να ζητατε γραπτως οσα κελαηδουν γιατι στον ''ενθουσιασμο'' της στιγμης πολλα λαθη γινονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα