Προς το περιεχόμενο

Προστασία οθόνης σε s10

filim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο επιλογές

https://www.skroutz.gr/s/17985514/Mocolo-UV-Full-Face-Tempered-Glass-Liquid-Galaxy-S10.html 

Και

https://www.skroutz.gr/s/17695002/Spigen-2x-Neo-Flex-Screen-Protector-Galaxy-S10.html

Θέλω μια προστασία που να αντέχει και αυτή αλλά να προστατεύει και το κινητό.

Επίσης θέλω να μην έχει πρόβλημα το δακτυλικό αποτύπωμα.

Ποια μου προτείνετε σε αυτό το πλαίσιο τιμής;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θες να δουλεύει σωστά το δακτυλικό πάντως η μεμβράνη η τίποτα.Είχα βάλει το Whitestone Dome Glass στο S10+ που υποτίθεται δουλεύει καλά αλλά ούτε μια στις τρεις έπιανε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις έχω και τις δύο. Η Spigen  τοποθετείται πανεύκολα (μην φοβηθείς όσο είναι ακόμη βρεγμένη και νομίζεις ότι θα κάνει σημάδια, θα φύγουν όταν στεγνώσει), έχει αρκετά καλή αίσθηση για ζελατίνα  και εφαρμόζει απόλυτα. Από την άλλη, δεν παύει να είναι πλαστικό, οπότε η αίσθηση απέχει αρκετά από αυτήν του γυαλιού. Το χειρότερο όμως είναι ότι, λόγω του υλικού της, υπό γωνία και σε συγκεκριμένες συνθήκες φαίνεται ελαφρώς "ρυτιδιασμένη". Πάντως είναι από τις πολύ καλές ζελατίνες.

Το mocolo είναι πιστό αντίγραφο του περίφημου Whitestone, σε αρκετά χαμηλότερη τιμή. Το να το τοποθετήσεις είναι πραγματικός μπελάς. Είδα πάρα πολλά βίντεο, έχω βάλει μέχρι τώρα 4-5 whitesotne και mocolo στο S10 μου, αλλά ποτέ δεν πέτυχα το 100% αποτέλεσμα που θέλω, πάντα θα τρέξει λίγη κόλλα παραπάνω ή θα πέσει μια σταγόνα λιγότερο, κάπου θα το κουνήσεις. Επίσης, με τον καιρό μπορεί να σου ξεκολλήσει ελαφρά στις άκρες και σε μικρή έκταση, εμένα μου έχει τύχει μια-δυο φορές. Τώρα, όσον αφορά το δακτυλικό. Έχω καταλήξει ότι όσο πιο καλά το κάνεις register, τόσο πιο καλά θα δουλεύει. Δεν θα φτάσει ποτέ την αποτελεσματικότητα που έχει η γυμνή οθόνη ή η ζελατίνα, αλλά με λίγη προσοχή, θα έχεις καλό αποτέλεσμα. Προσωπικά, όταν το ξεκλειδώνω με τον δεξί αντίχειρα, το πετυχαίνω σχεδόν πάντα και εύκολα, με τα άλλα τρία αποτυπώματα που έχω καταχωρήσει, θα αστοχήσει αρκετές φορές. Βαριέμαι να κάνω προσπάθειες να ξανακαταχωρήσω καλά όλα τα αποτυπωματα που έχω, μου αρεκί που ο αντίχειρας δουλεύει τόσο καλά.

Και τώρα τα καλά. Αν πετύχεις καλή τοποθέτηση, έχεις ένα αισθητικό αποτέλεσμα που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο γυμνό γυαλί. Εφαρμόζει απόλυτα, έχει άριστη αίσθηση και εμφάνιση. Για να συνοψίσω, αρκετά ακριβό, πολύ δύσκολη τοποθέτηση, ικανοποιητική λειτουργία του δακτυλικού, άριστη εμφάνιση. Δεν ξαναβάζω κάτι άλλο.

Επεξ/σία από Voodooman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...