mitsosG7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Έχω τη 220 δυο χρόνια και έχει φάει πολύ αέρα. Δεν έχει πάθει τίποτα. Αρκεί όπως λέει κι ένας φίλος να νιώθεις. Τη γέρνεις λίγο ανάλογα με τον αέρα ή τη χαμηλώνεις να μην "φουσκώνει" πολύ... Δεν είναι κι επιστήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poseidon98 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, drade είπε Στην Βόρεια Ελλάδα αντέχουν. Νησιά και Νότια Ελλάδα σε κάποιες περιοχές έχει περισσότερο αέρα. Επίσης, πρέπει να νιώθεις και λίγο για το πως την τοποθετείς. Βασικά το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι στα νησιά είναι ότι πάνε για μπάνιο μεταξύ 11-13 , τις ώρες με τον περισσότερο αέρα Και 2 μποφόρ να εχει το πρωί το μεσημέρι στις 12 μπορει να φτάσει και 4-5(υπόψιν και τις ριπές οπου αυτές σπάνε τις ομπρέλες) Για το θέμα του να μην σπάνε οι ομπρέλες κοιτάξτε τον καιρό και την ώρα και οχι το πόσο ανθεκτικές ειναι οι ακτίνες . Αλλιώς πάρτε καραβόπανο... Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από poseidon98 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Επιβεβαιώνω ότι Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει ούτε για δείγμα από το Σαββατο (μη χάσουμε καμιά προσφορά εδώ πάνω...) Με ενημέρωσαν ότι ΙΣΩΣ να έχουν μια παραλαβή την Τετάρτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, ppetros είπε Εχω την 2.20 την οποια αναγκαστηκα να κοψω λιγο ωστε να χωραει στο χωρο αποσκευων διαγωνια.. Οσο για βαση ετοιμαζομουν να παραγγειλω το κρουστικο 32mm ωσπου χθες διαπιστωσα οτι φιλος εχει παρει για την ιδια ομπρελα το 28mm. Χρησιμοποιωντας μονο το πανω τμημα της ομπρελας χωρις το καυτω. Οποτε λογικα θα παραγγειλω το 28mm. Απλα θα επιβεβαιωσω για ακομα μια φορα οτι του φιλου μου ειναι η 2.20 και οχι η 1.90. Διπλα - διπλα που τις ειχαμε παντως μου φαινοντουσαν ιδιες.. Το ιδιο ειναι, ακου να δεις τι επαθα. Ειχα παρει το 28 με την αλλη ομπρελα μαρκα μεκαψες που ειχα παρει και τωρα πηγα να βαλω μεσα την MAUI και δεν χωραγε διαβαζω 29-32 παιρνω το κρουστικο παω για αλλαγη μου λεει ενας πωλητης μα αυτο κανει εχω δωσει παρα πολλα, του λεω δεν κανει παιρνει την τελευταια 220 που ηταν κρατημενη για πελατη την βαζει κανει μια χαρα. Λεω μηπως η δικια μου ειναι λαθος ο κωδικος και ειναι ποιο χοντρο το σιδερο-αλουμινιο. Ερχομαι σπιτι να το δω ξανα την βαζω και ταιριαζει τι σκατα ειχα δοκιμασει και δεν ταιριαζε δεν μπορω να καταλαβω; Στην Ιερα οδο τελος οι 220 190 εχει πολλες. 24 λεπτά πριν, mitsosG7 είπε Έχω τη 220 δυο χρόνια και έχει φάει πολύ αέρα. Δεν έχει πάθει τίποτα. Αρκεί όπως λέει κι ένας φίλος να νιώθεις. Τη γέρνεις λίγο ανάλογα με τον αέρα ή τη χαμηλώνεις να μην "φουσκώνει" πολύ... Δεν είναι κι επιστήμη. Η επιστημη στις ομπρελες ειναι να εχουν αποσβεση αερα οπως οι MAUI δεν ξερω αν εχεις προσεξει στα πανο που βαζουν τις εκλογες πχ απο κολονα σε κολονα που εχουν τρυπες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixanobious Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πόσο κάνει η 190? Τώρα άνοιξε η φωτογραφία, σόρρυ Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από mixanobious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosspy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 δεν ειναι κατι ιδιαιτερο η ομπρελα,θελει προσοχη...δεν ειναι για αδεξιους την εχω 2-3 χρονια τωρα,την προσεχω ομως αρκετα καλο πανι που δεν αφηνει τον ηλιο να περασει σε σχεση με κατι αλλες της πλακας σχεδον παντα σε 3-4 ακρες την βασταω" με σχοινακι κ πασαλακια που τα χωνω στην αμμο(ελπιζω να γινομαι κατανοητος) ,πιο πολυ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο μην σκοτωσω κανενα στο χρονο επανω την ειχα παει στην αντιπροσωπεια στη Καλλιθεα,δε μπορω να πω,αρκετα εξυπηρετικοι,μου εφτιαξαν κατι μπανελες που ειχαν χαλασει παντως για τα λεφτα αυτα δεν ειναι για να τρεξετε πισω στο smart διαγωνια χωραει τσιμα τσιμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drade Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω που πηρα μια 220 230 με 25 ευρω απο τα Praktiker με λιγο αερα διπλωσε στα δυο και η maui διπλα μου ηταν σταθερη που ειχε ενας τυπος. Ειχα κανει την βλακεια να πεταξω την αποδειξη δυο φορες πηγαμε για μπανιο και εκτος απο οτι διπλωνε για πλακα χαλασε ο μηχανισμος που γερνει. Πηγα την προηγουμενη Δευτερα για να μου βρουν την αποδειξη και τοτε τις 220 maui τις ειχε 40 ευρω. Δεν πηρα απο την αρχη maui γιατι ειχε τοτε μονο τις 190 και ηθελα μεγαλυτερη. 32 εχει την 220 δεν προσεξα τιμη για την 190 αν ρωτας αυτο. Προ τριετίας νομίζω, είχα παρεί την 2.20 από Intersport, αν θυμάμαι McKinley λεγόταν. Μου φάνηκε ίδια με την maui απλά πιο μεγάλη. Κατευθείαν δίπλωσε, η χειρότερη αγορά που έκανα, μόνο με άπνοια άξιζε να την χρησιμοποιώ. Μετά βγήκαν οι μεγάλες maui και μου εξήγησε ο μαγαζάτορας που παρέθεσα παραπάνω ότι είναι ανάλογα την παραγγελία που δίνουν στο εργοστάσιο, δηλαδή ανάλογα τις προδιαγραφές - πόσο χοντρή ακτίνα θα έχουν κλπ. Δεν ήταν τυχαία σε έκπτωση 50% η McKinley και ούτε τυχαία ζήτησαν πιο χοντρή ακτίνα για τις Maui. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Εγω πηρα αυτη η μαλλον μονο αυτη ειχε, τωρα μαυρο χρωμα θα μαυριζουμε και κατω απο την ομπρελα. Εμεις επειδη εχω μικρα παιδια και το ενα ειναι 2 ετων (σημερα εχει γενεθλια ) παμε απογευμα για μπανιο κατα τις 4 και γυρναμε 9:30-10 το βραδυ. Στο corsaki μου ούτε για πλάκα δεν χωράει αλλά της βρήκα θέση. 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanari Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω τη ΜΑUI 220. Την έχω 2 χρόνια και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη. Τις προάλλες πήγαμε για μπάνιο με φιλική οικογένεια και είχαν την ίδια και τις βάλαμε δίπλα - δίπλα . Ξαφνικά άρχισε να φυσάει κι ενώ στη δική μας δίπλωναν οι ακτίνες η άλλη δεν καταλάβαινε τίποτα. Ανακάλυψα λοιπόν ότι στην "άλλη" οι ακτίνες ήταν αρκετά ποιο χοντρές. Κατά τα αλλά ήταν ολόιδιες . Πάντως αξίζει αλλά πολύ περισσότερο η έκδοση με τις χοντρές ακτίνες. Εμάς από κάτω ήταν μαύρη ενώ του ανταγωνιστή γαλάζια-μπλε Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από kanari Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asemnos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Αυτην την ομπρελα εχω κι εγω, μαζι με ενα κρουστικο κονταρι, πασαλακια και ενα κομματι τυπου καραβοπανο 2,00x1,50m το οποιο το προσαρμοζω σε 2-3 ακρες της ομπρελας, αν θελω ακομα μεγαλυτερη σκια. Εχω βρει την υγεια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 3 hours ago, emperor4her said: εχω τη μικρη σπαστη σε 3 κομματια, και την μεγαλη. εχω να πω τα καλυτερα. πολυ ποιοτικες και οι 2 η μικρη, ειναι πολυ μικρη.. ανοικτη με καθετο ηλιο δεν χωραει 1 ατομο απο κατω (178 ειμαι) να εχει full ισκιο.. τα ποδια μου βγαινουν στον ηλιο! η μεγαλη ειναι φανταστικη. πολυ σταθερη και πολυ καλο ισκιο. στο πορτπαγκαζ του γκολφ, χωραει διαγωνιως σε μηκος και υψος ταυτοχρονα!! αν ηταν 1-1.5 εκατοστο δηλαδη μεγαλυτερη δεν θα χωρουσε για κανενα λογο!! Ευχαριστω πολυ! Αν περασει καποιος απο πρακτικερ θεσσαλονικης ας μας πει αν υπαρχει η μικρη σπαστη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 15 λεπτά πριν, kanari είπε Έχω τη ΜΑUI 220. Την έχω 2 χρόνια και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη. Τις προάλλες πήγαμε για μπάνιο με φιλική οικογένεια και είχαν την ίδια και τις βάλαμε δίπλα - δίπλα . Ξαφνικά άρχισε να φυσάει κι ενώ στη δική μας δίπλωναν οι ακτίνες η άλλη δεν καταλάβαινε τίποτα. Ανακάλυψα λοιπόν ότι στην "άλλη" οι ακτίνες ήταν αρκετά ποιο χοντρές. Κατά τα αλλά ήταν ολόιδιες . Πάντως αξίζει αλλά πολύ περισσότερο η έκδοση με τις χοντρές ακτίνες. Εμάς από κάτω ήταν μαύρη ενώ του ανταγωνιστή γαλάζια-μπλε Η δικια σου εχει στις ακτινες αυτα τα πλαστικα για να περασεις σχοινακι; Βγαλε καποια στιγμη αν μπορεις μια φωτογραφια τις ακτινες σου να δουμε αν εχουμε τις ιδιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drade Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Τέτοια ανάλυση για ομπρέλες θαλλάσης δεν έχει ξανά γίνει. 7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiamadisT Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 4 hours ago, fsbmaniac said: Σκουπιδοποιοτητα ....δεν ξερω αν αξίζει καν για 20 ευρω. HUPA RIVIERA 50 ευρω και οχι τα αξίζει αλλα και παραπάνω προσφέρει... βράχος στιβαρότητας και προδιαγραφές μέχρι και στα μεντεσεδακια Σκέφτομαι και εγώ να την πάρω γιατί η MAUI 1.90 που είχα έσπασε εκεί που κάνει την ένωση για την ανάκληση. Έχεις κρουστικό; Θα μπαίνει η HUPA στο 28mm Golden Fleece κρουστικό που έχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Πηρα περυσι την Maui 2,2 μετρα, παλι απο προσφορα του Πρακτικερ, τοτε την ειχε 30ευρω. Σαν ποιοτητα ειναι σαφως ενα κλικ καλυτερη απο τις ομπρελες των 20-30 ευρω. Πρακτικα ομως οι μπανελες απο fiberglass ενω φαινονται πολυ γερες στο Λουτρακι σε ενα αποτομο αερα καταφεραν και την γυρισαν αναποδα και εσπασαν δυο η τρεις μπανελες. Εκει που στις φτηνοτερες θα τσακιζε το σιδερο και θα μπορουσα ΙΣΩΣ να το ξαναφερω, στην Maui απλα σχιστικε ολοκληρη η μπανελα και ανοιξε σε πολλα κομματια κατα μηκος. Την επεστρεψα πισω και χωρις πολλες κουβεντες μου την πηραν πισω και πηρα πιστωτικο. Τι να κανω το πιστωτικο σε ενα καταστημα σαν το Πρακτικερ; Το μαγαζι ειναι μακραν οτι ακριβοτερο υπαρχει. Μου αρεσει ομως πολυ που ηταν 2,2 μετρα, πραγματικα χωρουσαμε ολοι. Και στο Kia Ceed μου χωραγε χωρις προβληματα απ' οσο θυμαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις