Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Oppo A91 8GB/128GB με 224€ @ amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Antretng είπε

Μιλησες γενικα για mtk και σου απάντησα. Ο συγκεκριμενος δεν εχει τίποτα από όσα λες. 

Άσε, ο Arkin θέλει SD855 στα 199€ για να εγκρίνει...🤩

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kkatzos είπε
34 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Υπάρχει εγγύηση από Amazon; 

Η καλύτερη εγγύηση που υπάρχει

Εδώ να επισημάνω πως αν επιλέξεις να το πουλήσεις τότε δεν είναι και η καλύτερη περίπτωση 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kkatzos είπε

Άσε, ο Arkin θέλει SD855 στα 199€ για να εγκρίνει...🤩

Κοιτα στα 220 παιζει Redmi 9 pro με 720G και Huawei p40 Lite στα 195 με Kirin 810. Πολυ ανωτεροι απο τον Mediatek P70. Τωρα αν τον αλλον δεν τον ενδιαφερει να παρει ενα κινητο και να μην ξανα παρει ποτε αναβαθμισεις λογω Mediatek καλως ας το παρει. Το soc ειναι η καρδια καθε κινητου και αν δεν ειναι καλο αντανακλατε σε ολο το κινητο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, li@m είπε

Εδώ να επισημάνω πως αν επιλέξεις να το πουλήσεις τότε δεν είναι και η καλύτερη περίπτωση 

Ενώ αν το έπαιρνες από σκρουτζομάγαζο θα ήταν καλά; Η Oppo δε νομίζω να υποστηρίζεται στην Ελλάδα.

Θα είχε το κεφάλι του ήσυχο ο αγοραστής;

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κοιτα στα 220 παιζει Redmi 9 pro με 720G και Huawei p40 Lite στα 195 με Kirin 810. Πολυ ανωτεροι απο τον Mediatek P70. Τωρα αν τον αλλον δεν τον ενδιαφερει να παρει ενα κινητο και να μην ξανα παρει ποτε αναβαθμισεις λογω Mediatek καλως ας το παρει. Το soc ειναι η καρδια καθε κινητου και αν δεν ειναι καλο αντανακλατε σε ολο το κινητο.

Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για AMOLED 8/128 από καλό μαγαζι; Όλα όσα αναφέρεις είναι από σκρουτζομάγαζα με λιγότερη RAM/storage και το κυριότερο μέτριες IPS. Καμία σχέση δηλαδή.

Επεξ/σία από kkatzos
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Ενώ αν το έπαιρνες από σκρουτζομάγαζο θα ήταν καλά; Η Oppo δε νομίζω να υποστηρίζεται στην Ελλάδα.

Θα είχε το κεφάλι του ήσυχο ο αγοραστής;

Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για AMOLED 8/128 από καλό μαγαζι; Όλα όσα αναφέρεις είναι από σκρουτζομάγαζα με λιγότερη RAM/storage και το κυριότερο μέτριες IPS. Καμία σχέση δηλαδή.

Βρε δεν αντιλεγω στα υπολοιπα το κινητο σκοτωνει. Αλλα τι να το κανω οταν θα κολλαει μονιμα σε οτι και αν κανω?

Mediatek P70 μιλαμε για επιδοσεις 2016. Ωραιες οι amoled τα 8gb ram κτλ αλλα με ενα τοσο κακο soc στην καρδια του κινητου θα παει ακλαφτο και θα σπαει τα νευρα του χρηστη καθημερινα.

https://www.gsmarena.com/helio_p70_chipset_antutu_score_156909-news-29296.php

Δημοσ.

Σε σχέση με αυτό του νήματος, το Redmi Note 8 pro έχει καλό επεξεργαστή; Έχει και αυτό mediatek. 

Γενικά και συγγνώμη αν βγαίνω off... Είμαι ανάμεσα σε αυτό του νήματος και στο redmi note 8 pro ( 4μήνου, κατάσταση βιτρίνας τσεκαρισμένο, με θήκες και τζαμάκια και με 20 μήνες εγγύηση Infoquest στα 180). 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Green Dragon είπε

Σε σχέση με αυτό του νήματος, το Redmi Note 8 pro έχει καλό επεξεργαστή; Έχει και αυτό mediatek. 

Γενικά και συγγνώμη αν βγαίνω off... Είμαι ανάμεσα σε αυτό του νήματος και στο redmi note 8 pro ( 4μήνου, κατάσταση βιτρίνας τσεκαρισμένο, με θήκες και τζαμάκια και με 20 μήνες εγγύηση Infoquest στα 180). 

Προσωπικα θα σου προτεινα το παρακατω σε καινουργιο ανωτερο και απο τα 2. Το Oppo εχει amoled και 8GB ram αλλα κακο λογισμικο και mediatek που χαλανε ολη την εμπειρια και τα καλα που εχει.

https://www.skroutz.gr/s/23115716/Xiaomi-Redmi-Note-9S-64GB-Interstellar-Grey.html

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Το rn8pro έχει εξαιρετικό SoC ούτε θερμοκρασίες ούτε throttling ούτε τπτ. 

Και πιο γρήγορος από τους 720, 730 και σωστά gcam έχουν βγει και αναβαθμίσεις μια χαρά από την xiaomi. 

Ο p70 που φοράει το oppo είναι άλλο πράγμα δεν πας εκεί ό,τι και να σου δίνουν γύρω-γύρω. 

• Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, stafaf είπε

Το rn8pro έχει εξαιρετικό SoC ούτε θερμοκρασίες ούτε throttling ούτε τπτ

Και πιο γρήγορος από τους 720, 730 και σωστά gcam έχουν βγει και αναβαθμίσεις μια χαρά από την xiaomi.

Τώρα ... να πιστέψουμε εσένα ή το notebookcheck; 🤣

"Cons

- Heat development"

csm_Screenshot_2019_11_07_16_27_27_290_c

Αντίθετα για το Oppo λένε ότι ζεσταίνεται ελάχιστα.

"The surface temperatures of the Oppo smartphone are at a low level and even under constant load it only gets hand-warm in places. "

https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro-Smartphone-Review-Pseudo-Gaming-SoC-meets-64-MP-Cam.443080.0.html

https://www.notebookcheck.net/Oppo-A91-Review-Slim-Smartphone-with-Large-Display.467056.0.html

39 λεπτά πριν, stafaf είπε

Ο p70 που φοράει το oppo είναι άλλο πράγμα δεν πας εκεί ό,τι και να σου δίνουν γύρω-γύρω.

... όπως π.χ. μια AMOLED...

--------------------------

Δε θα κάτσω να υπερασπιστώ τη Mediatek ή την Oppo ... απλά ένα smartphone δεν είναι μόνο SoC, ούτε μόνο οθόνη.

Ζυγίζουμε και διαλέγουμε.

Όποιος έχει σαν βασικό κριτήριο την ποιότητα της οθόνης δεν μπορεί να κοιτάξει αλλού.

Αντίστοιχα, όποιος νοιάζεται για την απόδοση στα παιχνίδια και θέλει κορυφαία αυτονομία πρέπει να κοιτάξει αλλού.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Τώρα ... να πιστέψουμε εσένα ή το notebookcheck; 🤣

"Cons

- Heat development"

csm_Screenshot_2019_11_07_16_27_27_290_c

Αντίθετα για το Oppo λένε ότι ζεσταίνεται ελάχιστα.

"The surface temperatures of the Oppo smartphone are at a low level and even under constant load it only gets hand-warm in places. "

https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro-Smartphone-Review-Pseudo-Gaming-SoC-meets-64-MP-Cam.443080.0.html

https://www.notebookcheck.net/Oppo-A91-Review-Slim-Smartphone-with-Large-Display.467056.0.html

... όπως π.χ. μια AMOLED...

--------------------------

Δε θα κάτσω να υπερασπιστώ τη Mediatek ή την Oppo ... απλά ένα smartphone δεν είναι μόνο SoC, ούτε μόνο οθόνη.

Ζυγίζουμε και διαλέγουμε.

Όποιος έχει σαν βασικό κριτήριο την ποιότητα της οθόνης δεν μπορεί να κοιτάξει αλλού.

Αντίστοιχα, όποιος νοιάζεται για την απόδοση στα παιχνίδια και θέλει κορυφαία αυτονομία πρέπει να κοιτάξει αλλού.

Δε μ'ενδιαφέρει ποιον θα πιστέψεις φίλε μου, εγώ καταθέτω την εμπειρία μου και δεν έχω κανένα σκοπό να υπερασπιστώ καμιά συσκευή.

Να, πάρε και μια άποψη από το gsmarena μιας και έκανες τον κόπο να μου "την πεις":

"Expectedly, the Helio G90T falls short to all-powerful Adreno 630 GPU inside the Snapdragon 845 but it overtakes pretty much all of its direct rivals with superior performance in this regard. We are impressed with the overall performance of the Redmi Note 8 Pro and without getting hot too. No matter how many benchmarks we've run in consecutive order, the the body of the phone never got notably hot. Perhaps the vapor chamber inside the phone helps a lot with the heat dissipation."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...