Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Oppo A91 8GB/128GB με 224€ @ amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

AMOLED FullHD+ με 8GB RAM και 128GB UFS 2.1 αποθήκευση σε τόσο χαμηλή τιμή (224€ τελική) δεν έχει υπάρξει.

https://www.amazon.de/gp/product/B086F4D62Y/

Μοντέρνα σχεδίαση, ελάχιστα bezels και midrange SoC Mediatek Helio P70.

Μια χαρά φαίνεται να πηγαίνει:

Ελλάδα από 272€

Επεξ/σία από kkatzos
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν μου έλεγες πουλάς το Xiaomi mi 9t pro και παίρνεις αυτό, θα το έκανες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Σιγουρα οχι. Μεινε εκει που είσαι. 

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Ούτε καν να το σκεφτείς. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν έδινα ποτέ 225€ για κινητό, το έπαιρνα χτες. Πανέμορφο, ποιοτικό, πολύ καλά χαρακτηριστικά για τα λεφτά του.

Αλλά θα μείνω με το 9άρι redmi, όταν με το καλό έρθει...

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Όχι φίλε κι εγώ το δικό σου έχω , για Poco F2 σκέφτομαι μόνο περιμένω να περάσει λίγος καιρός να εξαλείψουν όποιες αδυναμίες μπορεί να έχει . Α και να βγει καμία 256 έκδοση γιατί στα ίδια δεν λέει να μείνουμε !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε σχέση με το Redmi Note 8 pro, 6/64, αποτελεί αναβάθμιση; 

Βλέπω amoled οθονη, 8gb ram. Από επεξεργαστή δεν ξέρω. Υπάρχει εγγύηση από Amazon; 

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Υπάρχει εγγύηση από Amazon; 

Η καλύτερη εγγύηση που υπάρχει.

2 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Βλέπω amoled οθονη, 8gb ram. Από επεξεργαστή δεν ξέρω.

Η AMOLED και τα 8GB RAM + 128GB UFS 2.1 είναι πολύ δυνατά χαρακτηριστικά για αυτή την κατηγορία τιμής. Δεν υπάρχουν αλλού.

Ο επεξεργαστής πρέπει να είναι στα ίδια πάνω κάτω 4xA73 vs 2xA76. Αυτονομία καλύτερη υποθέτω έχει το Xiaomi.

Κοινώς, είναι σοβαρή αναβάθμιση αλλά από υποστήριξη δε θα περίμενα πολλά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Σε σχέση με το Redmi Note 8 pro, 6/64, αποτελεί αναβάθμιση; 

Βλέπω amoled οθονη, 8gb ram. Από επεξεργαστή δεν ξέρω. Υπάρχει εγγύηση από Amazon; 

Κατώτερος επεξεργαστής στο oppo. Εκτος και αν εχεις ορεξη για αλλαγη, δεν αξίζει η μετάβαση.

3 λεπτά πριν, kkatzos είπε

+ 128GB UFS 2.1

UFS 2.1 ειναι και το redmi. Τωρα για το μέγεθος του αποθηκευτικού, αν το χρειάζεται πάω πάσο.

Γενικά μόνο σε οθόνη αν κερδίσει (δεν γνωριζω λεπτομέρειες για την οθόνη του oppo). Τώρα διαφορές από 6 σε 8gb τις θεωρώ μικρότερης αξίας απο ότι τις διαφορές του soc. Εκτος αν κάνει βαρυ multitasking.

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή βλέπω τελευταία, εμφανίζονται διάφορες προσφορές, θα έλεγα τελικά να περιμένω λίγο. Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Γενικα μόνο για αυτούς που θέλουν amoled οθόνη και εγγύηση amazon αξίζει.

Διαφορετικά θα κοίταζα άλλες συσκευές όπως rn8pro, nova 5t κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εχει mediatek. Αυτο σημαινει μακρια απο χιλιομετρα. Mediatek μεχρι το 100αρικο και πολλα λεω. 

Στο redmi note 8 pro, ο g90t, έχει βγει πολύ καλός. Απλά δεν ειναι για μόντες. Γενικά έχουν βελτιωθεί οι Mtk.

Προσωπικά τους αποφεύγω καθαρά λόγω gcam που παίζω λίγο με αυτές. 

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Antretng είπε

Στο redmi note 8 pro ο g90t έχει βγει πολύ καλός. Απλά δεν ειναι για μόντες. 

Αλλο G90t και αλλο P70 ομως. Αλλα για μενα μονο SD ουτε exynos ουτε kirin. Οι Exynos απειρα θεματα με θερμοκρασιες και throttle και οι Kirin τα εχουν ολα κλειδωμενα bootloader κτλ οποτε μακρια και αγαπημενοι. Mediatek οτι εχω παρει εχει βγει σκαρτο χαλανε wifi απειρα κολληματα και ουτε drivers δεν βγαινουν η νεες εκδοσεις android. SD εχουν τεραστια υποστηριξη GCAM και το καλυτερο efficiency. Eυτυχως η xiaomi εβαλε 720G στο redmi 9 pro γιατι περσι με τον G90T το χαντακωσε λιγο το pro.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Αλλο G90t και αλλο P70 ομως. Αλλα για μενα μονο SD ουτε exynos ουτε kirin. Οι Exynos απειρα θεματα με θερμοκρασιες και throttle και οι Kirin τα εχουν ολα κλειδωμενα bootloader κτλ οποτε μακρια και αγαπημενοι. Mediatek οτι εχω παρει εχει βγει σκαρτο χαλανε wifi απειρα κολληματα και ουτε drivers δεν βγαινουν η νεες εκδοσεις android. SD εχουν τεραστια υποστηριξη GCAM και το καλυτερο efficiency. Eυτυχως η xiaomi εβαλε 720G στο redmi 9 pro γιατι περσι με τον G90T το χαντακωσε λιγο το pro.

Μιλησες γενικα για mtk και σου απάντησα. Ο συγκεκριμενος δεν εχει τίποτα από όσα λες. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...