Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας. Ειμαι κατοχος ενος λαπτοπ asus tuf gaming. το αγορασα για ενα συγκεκριμενο σκοπο ωστε οταν ταξιδευω λογο δουλειας να μπορω να παιζω τα αγαπημενα μου παιχνιδια.  το λαπτοπ ειναι το  ASUS TUF Gaming FX505DV-BQ098T.  ryzen 7  rtx 2060  eixe 16 ram του εβαλα αλλη μια 16 opote 32  εχεις ενα hdd 1tera και εναν ssd m2  pcie 3.0 τον 256.. τωρα τελευταια παιζω world of tanks. Οταν τελειωνει η μαχη κανει πολλη ωρα παραπανω απο αυτη που θα επρεπε για να βγει. συνηθως με το κανονικο πισι κανει 2  3 δευτερα... εδω μιλαμε για 10 συν δευτερα και δεν μπορω να καταλαβω τη φταει... καπου εψαξα και ειδα ο ssd που εχω τα windows και το game εχει reading/writing χαμηλα. μηπως μπορω να κανω κατι? η να παρω εναν samsung evo 970.. υπαρχει καποιο προγραμμα να δω τι φταιει? το παιχνιδι το εχω σε HD client οχι SD. και τα γραφικα δεν εβαλα μαξ  αν και τα παιρνει εβαλα απλα high. οχι ultra. Σας ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα.

Επεξ/σία από Necronomica
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα παιχνίδια τα έχεις στον ssd ή στον hdd? (Να είσαι σίγουρος για το που τα έχεις προτού απαντήσεις)

Επίσης πόσο γεμάτος είναι ο ssd? (Πόσα GB έχεις κατειλημμένα)

Επεξ/σία από Νυσταγμένος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Νυσταγμένος είπε

Τα παιχνίδια τα έχεις στον ssd ή στον hdd? (Να είσαι σίγουρος για το που τα έχεις προτού απαντήσεις)

Επίσης πόσο γεμάτος είναι ο ssd? (Πόσα GB έχεις κατειλημμένα)

Στον ssd τον οποιον ειχε το πισι πανω ειχε τα windows και εγω εβαλα και το world of tanks.. δεν εχει τιποτε αλλο ο ssd... 256 ι 250 ητανε  μαζι με το παιχνιδι και τα windows πρεπει να εχει ελευθερα 115 ελευθερα απο τα 237 τοσο ακριβως λεει. αποτι ειδα εχθες

ο σκληρος που ειχε το πισι ο εργοστασιακος ειναι ο HYNIX / HFM256GDJTNG-8310A  

Επεξ/σία από Necronomica
Δημοσ.

Δοκίμασες να δεις θερμοκρασίες του δίσκου εν ώρα gaming και όταν δε κάνεις κάτι στο pc (idle) 

Επίσης δες με κάποιο διαγνωστικό (hd sentinel ή crystal disk info) την υγεία του δίσκου.

Δημοσ.

υπαρχει καποιο software για trim και τα σχετικα και να ειναι free? στο αλλο μου πισι που εχω εναν corsair εχει το δικο του προγραματακι... μα εδω σε αυτο δεν εχω κατι παρεμφερες...

Για θερμοκρασιες δεν βλεπω κατι το ανησυχητικο. εκανα και μια διαγνωση και λεει ο δισκος ειναι στο 99%. ολα καλα δηλαδη... δεν ξερω τι μπορει να ειναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...