Προς το περιεχόμενο

Ηχόμπαρα έως 79cm για TV

roxy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να βάλω ηχόμπαρα (σχετικά μικρού μήκους  <80cm). Η τηλεόραση μου (ευτυχώς αν και παλιά - 2012 είδα τελικά ότι έχει ARC). Ποσό που θέλω να δώσω, έως 350 ευρώ. Ποιότητα σε ήχο (για να ακούω και μουσική με ενδιαφέρει πάρα πολύ επίσης - σύνδεση για ακρόαση internet - ραδιοφώνου).  Υπάρχει κάτι?

Επίσης παρατηρώ ότι τελευταίο διάστημα οι τιμές έχουν τσιμπήσεις έως και 100 ευρώ πιό πάνω απο ότι είχαν πριν 3-4 μήνες.

JBL θα με ενδιέφερε αν είχε κάποιο μοντέλο στις διαστάσεις που ψάχνω. Επίσης έχει δοκιμάσει κάποιος SONOS BEAM? Αξίζει να ανέβω στα 400+ που θέλει?

Επεξ/σία από roxy90
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 6/7/2020 στις 12:33 ΜΜ, roxy90 είπε

Θέλω να βάλω ηχόμπαρα (σχετικά μικρού μήκους  <80cm). Η τηλεόραση μου (ευτυχώς αν και παλιά - 2012 είδα τελικά ότι έχει ARC). Ποσό που θέλω να δώσω, έως 350 ευρώ. Ποιότητα σε ήχο (για να ακούω και μουσική με ενδιαφέρει πάρα πολύ επίσης - σύνδεση για ακρόαση internet - ραδιοφώνου).  Υπάρχει κάτι?

Επίσης παρατηρώ ότι τελευταίο διάστημα οι τιμές έχουν τσιμπήσεις έως και 100 ευρώ πιό πάνω απο ότι είχαν πριν 3-4 μήνες.

JBL θα με ενδιέφερε αν είχε κάποιο μοντέλο στις διαστάσεις που ψάχνω. Επίσης έχει δοκιμάσει κάποιος SONOS BEAM? Αξίζει να ανέβω στα 400+ που θέλει?

Αν θελεις να ακους και μουσικη,οι προσιτες ηχομπαρες δεν θα σε καλυψουν.Δυστυχως το στησιμο αυτων των ηχειων ειναι κυριως για ταινιες. Γιατι δεν κοιτας (αν εχεις τον χωρο βεβαια) να παρεις δυο αυτοενισχυομενα ηχεια και να τα συνδεσεις στην τηλεοραση (αρκει να εχει αναλογικη εξοδο).

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς χώρος (λόγω του σημείου που είναι η TV δεν υπάρχει). Εξακολουθεί το ερώτημα μου, αν κάποιος φίλος εχει στην κατοχή του τα SONOS BEAM να μου πει για τον ήχο τους σαν ακρόαση μουσικής (μεγάλο μέρος της ημέρας). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...