redmedusa Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Όλα καλά, εκτός απ τον απαρχαιωμένο σχεδιασμό και το μικρό μέγεθος οθόνης... Είχα iPhone 6 μετά πήγα σε Xiaomi A1 και τώρα σκέφτομαι για αναβάθμιση. Πάντως θα αντάλλαζα ένα απο τα δύο (απαρχαιωμένο σχεδιασμό ή μικρότερο μέγεθος οθόνης) σε σχέση με το Xiaomi A1 για να ξαναμπώ στο οικοσύστημα της Apple, αλλά και τα δύο δεν με πείθει. Ποιά η γνώμη σας? Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από redmedusa
MilaMouVromika Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Παρόλο που φοράει Α13 επεξεργαστή κτλπ, να σου αναφέρω ότι γενικά εχουν πει ότι όλοι οι κάτοχοι των SE 2020 θα γυρίσουν στην εποχή 6/6s σε θέμα μπαταρίας, 1.800 mah.
Dinos1973 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 58 λεπτά πριν, redmedusa είπε Όλα καλά, εκτός απ τον απαρχαιωμένο σχεδιασμό και το μικρό μέγεθος οθόνης... Είχα iPhone 6 μετά πήγα σε Xiaomi A1 και τώρα σκέφτομαι για αναβάθμιση. Πάντως θα αντάλλαζα ένα απο τα δύο (απαρχαιωμένο σχεδιασμό ή μικρότερο μέγεθος οθόνης) σε σχέση με το Xiaomi A1 για να ξαναμπώ στο οικοσύστημα της Apple, αλλά και τα δύο δεν με πείθει. Ποιά η γνώμη σας? Απο που προκυπτει ο απαρχαιωμενος σχεδιασμος??? εαν δεν σας αρεσουν τα bezels υπαρχουν και αλλα μοντελα iPhone χωρις bezels, στο συγκεκριμένο μέγεθος δεν μπαινει μεγαλυτερη μπαταρια, εαν θέλετε μεγαλυτερη μπαταρια υπαρχουν και αλλα μοντελα iPhone. Εγω πιστευω ότι το καλυτερο μέγεθος για iPhone ηταν το 6/7....... το SE προσφερει ακριβως αυτο, δηλαδη εχεις το τελευταιο τεχνολογικα iPhone με το μέγεθος 6/7.
koutsis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, redmedusa είπε Όλα καλά, εκτός απ τον απαρχαιωμένο σχεδιασμό και το μικρό μέγεθος οθόνης... Είχα iPhone 6 μετά πήγα σε Xiaomi A1 και τώρα σκέφτομαι για αναβάθμιση. Πάντως θα αντάλλαζα ένα απο τα δύο (απαρχαιωμένο σχεδιασμό ή μικρότερο μέγεθος οθόνης) σε σχέση με το Xiaomi A1 για να ξαναμπώ στο οικοσύστημα της Apple, αλλά και τα δύο δεν με πείθει. Ποιά η γνώμη σας? Για ποιο λόγο ακριβώς να πας σε se αν δεν σου αρέσει; Αν δεν δου φτάνουν τα λεφτά, υπάρχουν και τα μεταχειρισμενα! Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες του insomnia για μεταχειρισμένο iphone xr 1
medidia Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 To iPhone XR είναι μεγάλο και βαρύ. Προσωπικά προτιμώ το iPhone SE.
onelonelystar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, redmedusa είπε Όλα καλά, εκτός απ τον απαρχαιωμένο σχεδιασμό και το μικρό μέγεθος οθόνης... Για μένα δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 250 ευρώ για το SE. Πόσο μάλλον όταν στα 250 ευρώ μπορείς να βρεις κινητό με full screen, 3-4 καμερες και πολύ καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Βέβαια αν ντε και καλά θες iOS, τότε υποθέτω κάποιος θα μπορεί να τα διαθέσει και να παραβλέψει όλα τα παραπάνω.
redmedusa Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, onelonelystar είπε Για μένα δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 250 ευρώ για το SE. Πόσο μάλλον όταν στα 250 ευρώ μπορείς να βρεις κινητό με full screen, 3-4 καμερες και πολύ καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Βέβαια αν ντε και καλά θες iOS, τότε υποθέτω κάποιος θα μπορεί να τα διαθέσει και να παραβλέψει όλα τα παραπάνω. Το Android λογισμικό δεν αξίζει ούτε 3 ευρώ. Αυτή την εντύπωση έχω μετά απο 3 χρόνια χρήσης. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από redmedusa 2
koutsis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, medidia είπε To iPhone XR είναι μεγάλο και βαρύ. Προσωπικά προτιμώ το iPhone SE. Γούστα είναι αυτά. Εγώ όταν κοιτάω το se νομίζω ότι ταξίδεψα πίσω στο χρόνο! Εντελώς αρχαίος σχεδιασμός πλέον... Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από koutsis 2
onelonelystar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, redmedusa είπε Το Android λογισμικό δεν αξίζει ούτε 3 ευρώ. Αυτή την εντύπωση έχω μετά απο 3 χρόνια χρήσης. σίγουρα πολλοί θα διαφωνήσουν μαζί σου. Η αλήθεια είναι πως ούτε και εμένα μού αρέσει αλλα ομολογώ πως τα τελευταία 3 χρόνια έχει κάνει αρκετή πρόοδο.
Backpacker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Το πήρα την προηγούμενη βδομάδα. Καταπληκτικό κινητό πραγματικά. Επιτέλους ένα κινητό για ανθρώπινο χέρι και όχι για του Αντετοκούνμπο!! Ο επεξεργαστής απλά ότι καλυτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή χωρίς δεύτερη κουβέντα. Η ταχύτητα και το smoothness δεν μπορούν να πάνε παραπάνω πιστεύω. Όσο για την μπαταρία προσωπικά για την χρήση που το κάνω (κλήσεις,βιντεοκλήσεις,social media,σερφάρισμα,αγορές,ebanking) μου κρατάει άνετα μια μέρα. Αν κάποιος θέλει να παίζει παιχνίδια τότε θα χρειαστεί μια φόρτιση το απόγευμα. Επίσης η υποστήριξη του λογισμικού μέχρι το 2025 κάνει οποιαδήποτε σύγκριση με android κινητά απλά ανούσια και άκυρη. Στα λεφτά του δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο!! 2
iYannis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 η πλέον τίμια τιμή για iPhone με επεξεργαστή που τα σπάει!!!!!!!! και ΜΗΝ ξεχνάμε με επαγωγική φόρτιση κιόλας!!!! 1
koutsis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Backpacker είπε Το πήρα την προηγούμενη βδομάδα. Καταπληκτικό κινητό πραγματικά. Επιτέλους ένα κινητό για ανθρώπινο χέρι και όχι για του Αντετοκούνμπο!! Ο επεξεργαστής απλά ότι καλυτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή χωρίς δεύτερη κουβέντα. Η ταχύτητα και το smoothness δεν μπορούν να πάνε παραπάνω πιστεύω. Όσο για την μπαταρία προσωπικά για την χρήση που το κάνω (κλήσεις,βιντεοκλήσεις,social media,σερφάρισμα,αγορές,ebanking) μου κρατάει άνετα μια μέρα. Αν κάποιος θέλει να παίζει παιχνίδια τότε θα χρειαστεί μια φόρτιση το απόγευμα. Επίσης η υποστήριξη του λογισμικού μέχρι το 2025 κάνει οποιαδήποτε σύγκριση με android κινητά απλά ανούσια και άκυρη. Στα λεφτά του δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο!! Εσείς όλοι που λέτε για το μικρό μέγεθος του se το ξέρετε ότι το x,το xs και το 11 pro είναι τα ίδια σε μέγεθος αλλά με μεγαλύτερη οθόνη, μιας και δεν έχουν τα τεράστια bezels του se έτσι;! Δεν νομίζω να στέκει το επιχείρημα μικρού μεγέθους του se πάρα μόνο αυτό της χαμηλής τιμής. Πέραν της τιμής, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας σε se. Προσωπικά θα προτιμούσα να πάρω ένα μεταχειρισμένο xs πάρα να πάω σε se! Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από koutsis 4
paris_chav Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Αυστηρά και απόλυτα αν αξίζει ή όχι, δεν μπορείς να το πεις για κανένα κινητό εκεί έξω. Υπάρχει και το υποκειμενικό κριτήριο και άλλωστε αν κάποια κινητά ήταν τόσο περιττά, δεν θα έκαναν πωλήσεις και θα υπήρχαν μόνο 5-10 επιλογές από κάθε κατηγορία τιμής που θα μας κάλυπταν όλους. Από εκεί και πέρα όμως για το συγκεκριμένο κινητό υπάρχουν κάποιες χτυπητές αδυναμίες. Προσωπικά, περισσότερο και από το 1. χιλιοφορεμένο του design, θα με προβλημάτιζε 2. η μπαταρία του. Είμαι heavy user και με το συγκεκριμένο κινητό ενδεχομένως να μην αρκούσαν ούτε 2 φορτίσεις τη μέρα. 3. Οθόνη. Εμένα θα με ενοχλούσε και το θέμα της ανάλυσης αλλά πολύ σημαντικότερο είναι το θέμα των ιντσών. 4.7 ίντσες πριν 5 χρόνια είχαν νόημα. Τώρα ; Ο συνδυασμός της οθόνης και της μπαταρίας το κάνει σχεδόν απαγορευτικό για παιχνίδια. Για μένα θα ήταν κουραστικό ακόμα και πιο απλά πράγματα, όπως να δω πχ ένα βίντεο στο youtube αλλά απ' τη στιγμή που υπάρχει ακόμα πάρα πολύς κόσμος με κινητά όπως 6,6s,7,8 ή ακόμα και το πρώτο se, αυτό δεν είναι απόλυτο. 4. Κάμερα. Πιθανότατα η καλύτερη μονή κάμερα εκεί έξω, όμως και πάλι, είμαστε στο 2020. Η έλλειψη ζουμ φακού και υπερευρυγώνιου είναι ένα ζήτημα. Και πάλι υποκειμενικό, μπορείς να μου πεις ότι δεν σε νοιάζει το ζουμ ή οι υπερευρυγώνιες λήψεις. Το δέχομαι. Μεγαλύτερο φάουλ για μένα όμως κι απ' αυτά, είναι η έλλειψη του night mode. Το έχουν όλα τα 11άρια. Η apple ανέφερε ότι λόγω επεξεργαστή δεν το διέθεσε στα αμέσως προηγούμενα (xs, xs max, xr). To se όμως φοράει τον ίδιο με τα 11άρια. Όσο για το θέμα του μεγέθους, με κάλυψε ο @koutsis. Για να' μαι ειλικρινής νομίζω ότι το se 2020 είναι ίσο σε μέγεθος ή οριακά μικρότερο απ τα x, xs αλλά αυτό δεν αναιρεί το point του. To μόνο που μπορώ να δεχτώ εδώ είναι το μέγεθος της οθόνης αποκλειστικά. Ότι κάποιος μπορεί να θέλει να καλύπτει με το δάχτυλό του το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης. Προσωπικά, αν μπορούσα να φτάσω γύρω στα 500 ευρώ που κοστίζει το se 2020, θα έκανα υπομονή μέχρι να μπορέσω να ανεβάσω λίγο ακόμα το μπάτζετ και να πάω σε 11 ή ΧR. 1 1
koutsis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 19 λεπτά πριν, paris_chav είπε Όσο για το θέμα του μεγέθους, με κάλυψε ο @koutsis. Για να' μαι ειλικρινής νομίζω ότι το se 2020 είναι ίσο σε μέγεθος ή οριακά μικρότερο απ τα x, xs αλλά αυτό δεν αναιρεί το point του. Ναι sorry, τώρα είδα ότι το xs είναι 5mm πιο ψηλό και 3mm πιο φαρδύ από το se. Εντάξει δεν νομίζω κανείς να προτιμήσει το SE επειδή είναι 5 χιλιοστά πιο κοντό όταν έχει αυτά τα τεράστια bezels! 1
AggelosTz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Ήταν να αγοράσω το SE και ενώ είχα κάνει προπαραγγελία προτίμησα να κάνω υπομονή ένα μήνα και να αυξήσω το budget για να αγοράσω το Xs. Σχεδόν ίδιο μέγεθος ,καλύτερη οθόνη και διπλή κάμερα ( όχι ότι παίζει ρόλο μόνο για το portrait mode το οποίο έχει και το SE αλλά μόνο σε ανθρώπους ). Το Xr το απέρριψα επίσης λόγω οθόνης. Αφού αποφάσισα να τα σκάσω σε iPhone τουλάχιστον να έχει καλή οθόνη και μεγάλη χωρίς να είναι το κινητό παντόφλα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα