Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όπως γράφω και στον τίτλο θέλω να αγοράσω μία νέα συσκευή για τη σύζυγο. Έως τώρα χρησιμοποιεί το LG g6. Μία επιλογή από 250 έως ~300ευρώ μαξ με καλύτερα χαρακτηριστικά ποια θα ήταν; Όπως είναι απόλυτα λογικό μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες και η αυτονομία. Θα βόλευε κάποιο κατάστημα με άτοκες δόσεις από Ελλάδα. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.

καμια βοηθεια ρε παιδια ??? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Theofi είπε

καμια βοηθεια ρε παιδια ??? 

Καλησπέρα φίλε σε αυτά τα λεφτά παίζουν το Huawei nova 5t και το xiaomi redmi note 9 pro ότι καλύτερο αλλά δεν μας λες τι ακριβώς θες από κάθε κινητό και διαστάσεις κλπ

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kp1 είπε

Καλησπέρα φίλε σε αυτά τα λεφτά παίζουν το Huawei nova 5t και το xiaomi redmi note 9 pro ότι καλύτερο αλλά δεν μας λες τι ακριβώς θες από κάθε κινητό και διαστάσεις κλπ

Πετάγομαι και εγω γιατι ψαχνομαι και εγω. 

Εγω θελω καλο βίντεο με σταθεροποιητη και χωρις fps drops. Μεγεθος δενε χω θεμα. Καποιο αλλο περα απο το νοβα; (εχει gservices?) δεν παω εύκολα xiaomi ξανα γιατι ειναι κολαση σε ορισμενα πραγνατα με το miui. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/7/2020 στις 10:01 ΠΜ, logo15 είπε

Καποιο αλλο περα απο το νοβα; (εχει gservices?) 

Για τα υπολοιπα δεν γνωριζω να απαντησω, αλλα οσο αφορα τα google service για το Nova 5t μπορω να σου απαντησω με σιγουρια οτι εχει google service κανονικοτατα επειδη το αγορασε φιλος μου πριν 5-6 ημερες.

Επισης προσωπικα παντα αγοραζω ναυαρχιδες και κραταω τις συσκευες 2 με 3 χρονια, δεν ειχα ιδεα τι παιζει στην midrange κατηγορια. 

Μολις ειδα και επιασα στα χερια μου τα nova 5t ξαφνιαστικα ευχαριστα, η ταχυτητα του, η καμερες του, η ποιοτητα κατασκευης, δεν σου δινουν με τιποτα αισθηση συσκευης των 250 ευρω. Αν αυτη η συσκευη ειχε amoled οθονη δεν θα ειχε να ζηλεψει τιποτα το ουσιαστικο απο μια ναυαρχιδα του 2020 κατ εμε.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...