TsoliasGR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δεν υπάρχει ρε αδερφέ λόγος να ανχωνεσαι.Πας στον μάντρα και του λές...Καβάλα το αμάξι και πάμε αντιπροσωπεία.Η θα έρθουν από την αντιπροσωπεία και θα το ελενξουν.Θες?
conkal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, tsipakis είπε βλακειες σε αντιπροσωπεια εδωσα αυτοκινητο με 200,000κμ και 3 μερες μετα το ειδα στο καρ με 165,000 ε ενταξει μονο 35.000 κοψανε πως κανεις ετσι.....
gasgounis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Στο χωριό μου λένε "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται". Γιατί κάποιος αν είναι οκ, να αποφύγει τον έλεγχο; Θα πει η spotmechanic ότι θέλει αλλαγή στα ψαλίδια πχ ενώ δεν θέλει;
imr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Εγω παντως για ελεγχο σε οσους εμπορους εχω πει Ειτε ειναι οκ να κλεισουμε ραντεβου και να το παμε οπου θελω Ειτε ειναι οκ να ερθει καποιος εκει. Συζητηση για spotmechanic συγκεκριμενα δεν γίνετε και ουτε χρειαζετε για εμενα. Λογικο να μην θελουν οι εμποροι λογω του οτι ειναι ανταγωνιστες. Βρειτε καποιος αλλον υπαρχουν παρα πολοι με καλυτερη δουλεια απο spotmechanic και λιγοτερα λεφτα
tsipakis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, conkal είπε ε ενταξει μονο 35.000 κοψανε πως κανεις ετσι..... εγω χεστηκα τι κανανε αφου τους το πουλησα ο κακομοίρης που το πηρε ομως οχι
conkal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, tsipakis είπε εγω χεστηκα τι κανανε αφου τους το πουλησα ο κακομοίρης που το πηρε ομως οχι Θέλω να πω ότι πταίσμα ήταν. Έχω διαβάσει και δεν ιστορίες με 100 και 150 χιλιάδες κάτω. Τώρα 35... Αυτά είναι ψίχουλα. Χαχα. Εννοείται ο κακομοίρης ο επόμενος αλλα Δυστυχώς η φάση με τους εμπόρους είναι σάπια.
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, conkal είπε Θέλω να πω ότι πταίσμα ήταν. Έχω διαβάσει και δεν ιστορίες με 100 και 150 χιλιάδες κάτω. Τώρα 35... Αυτά είναι ψίχουλα. Χαχα. Εννοείται ο κακομοίρης ο επόμενος αλλα Δυστυχώς η φάση με τους εμπόρους είναι σάπια. Έχεις ακούσει για 150.000 κάτω, από πόσα όμως? Αν είχε 500.000 και το πήγαν 350.000 τότε ήταν και αυτό πταίσμα, αν όμως ήταν πχ 180.000 και το πήγαν 30.000 ακόμα και ο πιο άσχετος θα το καταλάβαινε. Εγώ πάντως θα έλεγα ότι γενικώς η φάση με τα μεταχειρισμένα είναι σάπια, όχι μόνο με τους εμπόρους.
chill Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, tsipakis είπε βλακειες σε αντιπροσωπεια εδωσα αυτοκινητο με 200,000κμ και 3 μερες μετα το ειδα στο καρ με 165,000 Είχε χαλάσει ο μετρητής... και τον διόρθωσαν. 165.000 είχες κάνει!!! Συμβαίνει συχνά, ιδίως στα αυτοκίνητα που πουλάνε οι μαντραδες, δεν είσαι η μόνη περίπτωση 😛
georgekz750 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Η πλακα ειναι οτι ενω ολοι παραδεχομαστε οτι οι μαντραδες τα εχουν κανει σκ@τ@ και δεν τους εμπιστευεται κανενας (μονοι τους τον εκαναν ετσι τον κλαδο τους),προσπαθουμε να τους βρουμε δικαιολογιες για να μη δεχτουν ελεγχο απο τον χ-ψ και να δωσουν γουρουνι στο σακι σε αυτον που ερχεται να τους δωσει τα λεφτα του.
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 17 ώρες πριν, sonikk είπε Γεια χαρα.Αναζητω εταιρεια αξιοπιστη,σχολαστικη,καλη για ελεγχο μεταχειρισμενου αυτοκινητου που προκειται να αγορασω. Οταν μιλαω ομως με εμπορους μεταχειρισμενων και τους ρωταω οτι θελω να φερω ανθρωπο απο την spotmechanic για ελεγχο του αυτοκινητου που πουλανε δεν δεχονται και μου απαντανε φερτε οποιαδηποτε αλλη εταιρεια εκτος απο αυτην.δεν ειναι καλοι αξιολογητες μου λενε ολοι,δεν τηρουν την δεοντολογια και τα κοβουν ολα τα αυτοκινητα για να πουλησουν τα δικα τους. Οταν απαντω στους εμπορους οτι εγω δεν επηρεαζομαι απο αυτα και ειναι δικος μου λογαριασμος τι θα κανω και δεν προκειται να μου πουλησουν δικο τους οσο και αν προσπαθησουν,αυτοι επιμενουν να μην τους δεχονται. μεχρι στιγμης εχω επικοινωνησει με 35 εμπορους. απο τους 35 εμπορους οι 32 δεν δεχονται ελεγχο απο την spotmechanic. και οταν λεω εμπορους δεν εννοω τιποτα τυχαιους.αναφερομαι σε εμπορους μεγαλα ονοματα και γνωστους στην πωληση αυτοκινητου.τρανταχτα ονοματα στην πιατσα δηλαδη. μαλιστα 2-3 μεγαλοεμποροι πωλησης αυτοκινητου γνωριζω πολυ καλα οτι ειναι αξιοπιστοι με την εννοια οτι δεν προκειται να πουλησουν τρακαρισμενο αυτοκινητο.εχουν αυστηρη πολιτικη πανω σε αυτο.και το γνωριζω απο φιλους που εχουν αγορασει ουκ ολιγες φορες απο εκεινους.ωστοσο εγω θελω και παλι να κανω τον ελεγχο μου απο ειδικο για παν ενδεχομενο.γιατι οκ αντε πες δεν ειναι τρακαρισμενο.πρεπει ομως να ερευνηθει και μηχανολογικα αν ειναι ενταξει το οχημα. οποτε αναγκαζομαι να καταφυγω σε αλλες παρεμφερεις εταιρειες για τεχνικο ελεγχο μεταχειρισμενου. στο ιντερνετ γκουκλαροντας βρηκα προτασεις για παρομοιες εταιρειες αλλα δεν εχω καταφερει να βρω κριτικες.οποτε αν εχετε εμπειριες απο τετοιες αναλογες εταιρειες που να ειναι αξιοπιστες και αποδειχτηκε οτι μεινατε ικανοποιημενοι απο τις υπηρεσιες τους αν μπορειτε πειτε μου. ευχαριστω. Το έχω συναντήσει αυτό που λες. Γενικά της σποτμεκανικ, οι μηχανικοί είναι ψαρωμενοι όσο αναφορά καινούργια σχετικά οχήματα με λίγα χλμ. Τι εννοώ, θα σου το βγάλουν χρεπι και μετά παίρνουν τηλέφωνο τον έμπορο και του κάνουν παζάρια και μανουρα για να το αγοράσει η spotawheel, στο τσάμπα. (Αυτό είναι επιβεβαιωμένο, δεν το βγάζω από το μυαλό μου), Αυτό συμβαίνει στα σχετικά καινούργια αυτοκίνητα γιατί με αυτά ασχολείται η spotawheel. Άμα τους φωνάξεις να ελέγξουν ένα Yaris 2007 δεν τους νοιάζει οπότε θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Έχω χρησιμοποιήσει και σποτμεκανικ και chekcyourcar με τα 60€. Και οι δύο καλοί, και οι 2 τα ίδια είπαν. Ο σποτμεκανικ, ποιο σχολαστικός και λεπτομερής στα εμφανισιακά, πχ λάμπες, λακουβιτσες, γρατσουνιές κτλ. Για μηχανολογικά κτλ και οι 2 μια χαρά.
polaki Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Liapisftw είπε Το 2020 και ακόμα κοιτάτε να αγοράσετε αμάξια από εμπόρους? Οι ιδιώτες δεν πουλάνε πλέον? Το 95% για να μην πω όλοι είναι μέσα στην λαμόγια και την απατεωνια. O μοναδικός λόγος είναι για κάποιες ευκολίες που κάνουν στην πληρωμή. Προσωπικά τα λεφτά που δίνω για αμάξι θέλω να είναι τουλάχιστον τα μισά από όσα έχω στην άκρη ανά πάσα στιγμή. Πχ αν θέλω αμάξι 5,000€, "πρέπει" να έχω άλλα 5,000 στην μπάντα. Αυτός είμαι εγώ, και μέχρι εκεί φτάνω για αμάξι (τυχαίο νούμερο τα 10,000), οπότε θέλω κάβα. Μέσω ενός εμπόρου, μπορώ να φτάσω και αμάξι 8000, πολύ απλά γιατί δίνω τα 5000 που μπορώ, και βάζω άλλες 3000 γραμμάτια. Άλλο σενάριο ο άλλος θέλει αμάξι 5000 και έχει μετρητά 2000. Πώς θα το πάρει από ιδιώτη? Γενικά πάντως όσο μπορεί κανείς να αποφεύγει μαντρά καλό είναι. Sorry αλλά έχω δει τόση σαπίλα που δεν τους γουστάρω μία. Όλο τον κλάδο, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Έχω πάει σε 4-5 μάντρες, και έναν σωστό άνθρωπο εκεί μέσα δεν είδα. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από polaki
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε κρητη όταν έψαχνα το είχα πάει σε κτεο αφου δεν υπήρχαν αυτές οι υπηρεσίες .Σε μισή ώρα γέμισαν σελίδα με σοβαρά μηχανολογικά προβλήματα και γυρισμένα χιλιόμετρα κατά τα άλλα ήταν φρεσκοβαμμενο και καλοπλυμενο παντού αλλά από μέσα διαλυμένο . Μαντρα έχω δει να παίρνει σαπακι με 400 και να το σπρώχνει 3000 μπροστά μου τι μπέσα να έχουν ; Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από Mhlogiatros
PLACEBO_89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 20 ώρες πριν, sonikk είπε Γεια χαρα.Αναζητω εταιρεια αξιοπιστη,σχολαστικη,καλη για ελεγχο μεταχειρισμενου αυτοκινητου που προκειται να αγορασω. Οταν μιλαω ομως με εμπορους μεταχειρισμενων και τους ρωταω οτι θελω να φερω ανθρωπο απο την spotmechanic για ελεγχο του αυτοκινητου που πουλανε δεν δεχονται και μου απαντανε φερτε οποιαδηποτε αλλη εταιρεια εκτος απο αυτην.δεν ειναι καλοι αξιολογητες μου λενε ολοι,δεν τηρουν την δεοντολογια και τα κοβουν ολα τα αυτοκινητα για να πουλησουν τα δικα τους. Οταν απαντω στους εμπορους οτι εγω δεν επηρεαζομαι απο αυτα και ειναι δικος μου λογαριασμος τι θα κανω και δεν προκειται να μου πουλησουν δικο τους οσο και αν προσπαθησουν,αυτοι επιμενουν να μην τους δεχονται. μεχρι στιγμης εχω επικοινωνησει με 35 εμπορους. απο τους 35 εμπορους οι 32 δεν δεχονται ελεγχο απο την spotmechanic. και οταν λεω εμπορους δεν εννοω τιποτα τυχαιους.αναφερομαι σε εμπορους μεγαλα ονοματα και γνωστους στην πωληση αυτοκινητου.τρανταχτα ονοματα στην πιατσα δηλαδη. μαλιστα 2-3 μεγαλοεμποροι πωλησης αυτοκινητου γνωριζω πολυ καλα οτι ειναι αξιοπιστοι με την εννοια οτι δεν προκειται να πουλησουν τρακαρισμενο αυτοκινητο.εχουν αυστηρη πολιτικη πανω σε αυτο.και το γνωριζω απο φιλους που εχουν αγορασει ουκ ολιγες φορες απο εκεινους.ωστοσο εγω θελω και παλι να κανω τον ελεγχο μου απο ειδικο για παν ενδεχομενο.γιατι οκ αντε πες δεν ειναι τρακαρισμενο.πρεπει ομως να ερευνηθει και μηχανολογικα αν ειναι ενταξει το οχημα. οποτε αναγκαζομαι να καταφυγω σε αλλες παρεμφερεις εταιρειες για τεχνικο ελεγχο μεταχειρισμενου. στο ιντερνετ γκουκλαροντας βρηκα προτασεις για παρομοιες εταιρειες αλλα δεν εχω καταφερει να βρω κριτικες.οποτε αν εχετε εμπειριες απο τετοιες αναλογες εταιρειες που να ειναι αξιοπιστες και αποδειχτηκε οτι μεινατε ικανοποιημενοι απο τις υπηρεσιες τους αν μπορειτε πειτε μου. ευχαριστω. Να βρεις ενα εξειδικευμενο συνεργειο πανω στην μαρκα που κοιτας.
conkal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, Joshua21 είπε Έχεις ακούσει για 150.000 κάτω, από πόσα όμως? Αν είχε 500.000 και το πήγαν 350.000 τότε ήταν και αυτό πταίσμα, αν όμως ήταν πχ 180.000 και το πήγαν 30.000 ακόμα και ο πιο άσχετος θα το καταλάβαινε. Εγώ πάντως θα έλεγα ότι γενικώς η φάση με τα μεταχειρισμένα είναι σάπια, όχι μόνο με τους εμπόρους. Ένα καιρό το 2015 είπα να αγοράσω το πρώτο μου αμαξι μτχ. που να μην είναι το παλιό του πατέρα μου. Πχ το τελευταίο αμαξι που είχα ήταν ένα Honda με 245.000 χλμ Έψαχνα για 6 μήνες για να πάρω κατι αξιοπρεπως καλο στα λεφτά που είχα στην άκρη. Γύρισα πολλές αντιπροσωπείες και είδα αυτοκίνητα σε μαντραδες και σε ιδιώτες. Δεν μπορώ να αποδείξω τι χλμ είχαν πριν τα αμαξια αλλα είδα πάμπολλα χειρότερα σε κατάσταση από το Honda μου (Που Δεν ήταν σε τέλεια κατασταση, ούτε το πολυπροσεχαμε) και λεγανε στο καντράν 100.000. Απλά γελούσα και πήγαινα πιο κάτω. Μια μέρα αφού είχα παρει το αυτοκίνητο που διάλεξα μιλούσα με τον συνεργάτη για ένα αυτοκίνητο που είχε στο μαγαζί του. Το είχαν φέρει από Γαλλία από υπηρεσία με σοφέρ που έκαναν ταξίδια. Είχε σε 5 χρόνια 100δες χιλιάδες χλμ. Το αμαξι είχε περάσει διπλοτριπλο βιολογικό και φρεσκαρισμα και ιδιοκτήτης το είχε πάρει με 100.000 περίπου στο καντράν. Έσκασε ο κινητήρας εν κίνηση στην Αττική οδό λίγο μετά που το πήρε. Ήταν στα δικαστήρια με τον μάντρα. Άμα ρωτήσεις γύρω γύρω, ατελείωτες ιστορίες. 1
agnostos13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως το γεγονός οτι αρκετοί μαντράδες δέχονται έλεγχο μόνο σε αντιπροσωπεία δεν με πείθει οτι οι αντιπροσωπείες κάνουν άριστη δουλειά (και οτι θα βρουν τα πραγματικά χιλιόμετρα όπως ελπίζουν κάποιοι)! Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι πολλοί μαντράδες έχουν συνεργασία με αντιπροσωπείες... Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από agnostos13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα