Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα ο κανόνας όταν έψαχνα για αυτοκίνητο ήταν ο εξής: 

Εγώ έθετα τους όρους και αν άκουγα ένα Όχι,  πήγαινα στον επόμενο μαντρα. Όταν λέω όρους εννοώ τίποτα το παράλογο, πχ:

* testdrive

*έλεγχος από δικό μου άνθρωπο,  όποιον εγώ επιλέξω

*Κατά το δυνατόν πλήρες αρχείο σέρβις και τα μέρη στα οποία έγιναν οι επισκευές για να ρωτήσω στοιχεία του αρχείου τους.

*Μια ευγενική ήρεμη συναλλαγή χωρίς εντάσεις και διαφωνιες.

*αν ήταν μάντρα, γραπτή δήλωση και συμβολαιο για οτι ισχυρίζονταν. Τους υπενθύμιζα οτι θα το ελέγξει θείος μου δικηγόρος.

Σε οποιοδήποτε Όχι απλά πήγαινα στον επόμενο. Τελικά πήρα από ιδιώτη. 

• Like 11
  • Haha 1
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχουν τοσοι ακομαα που κανουν ελεγχο και πολυ σωστο. Ενα google search και θα βρειτε απειρους. 

Τωρα για ελεγχο ο ιδιος και πιο οικονομικος και πιο σωστος γινετε σε συνεργειο της επιλογης σας.

Την spotmechanic απο την στιγμη που πουλανε και αυτοι μεταχειρισμενα δεν θα την εμπιστευομουνα ουτε εγω. 

Στον ts παρε καποιον που σε ενδιαφερει και πες του να το πατε μαζι αντιπροσωπεια για ελεγχο (η καποιο συνεργειο της επιλογης σου)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon68 είπε

Ότι υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων με την sportmechanic είναι οφθαλμοφανές ,φυσικά πολλοί μαντραδες είναι απατεώνες με πλάκα τα γαλόνια και απλά το χρησιμοποιούν αυτό ως δικαιολογία για να μην ελεγχθεί το σαπάκι τους αλλά η σύγκρουση συμφερόντων είναι εκεί.

Αν εσείς είχατε μάντρα μεταχειρισμένων και εισασταν έντιμος έμπορος θα δεχοσασταν έλεγχο από έναν ανταγωνιστή σας;

33 λεπτά πριν, imr είπε

Υπαρχουν τοσοι ακομαα που κανουν ελεγχο και πολυ σωστο. Ενα google search και θα βρειτε απειρους. 

Τωρα για ελεγχο ο ιδιος και πιο οικονομικος και πιο σωστος γινετε σε συνεργειο της επιλογης σας.

Την spotmechanic απο την στιγμη που πουλανε και αυτοι μεταχειρισμενα δεν θα την εμπιστευομουνα ουτε εγω. 

Στον ts παρε καποιον που σε ενδιαφερει και πες του να το πατε μαζι αντιπροσωπεια για ελεγχο (η καποιο συνεργειο της επιλογης σου)

Η αντιπροσωπεία δεν πουλάει μεταχειρισμένα δηλαδή;

Όχι οτι κάνουν σοβαρό έλεγχο, απλά για να καταλάβουμε πόσο αστεία δικαιολογία είναι!

1 ώρα πριν, conkal είπε

Για μένα ο κανόνας όταν έψαχνα για αυτοκίνητο ήταν ο εξής: 

Εγώ έθετα τους όρους και αν άκουγα ένα Όχι,  πήγαινα στον επόμενο μαντρα. Όταν λέω όρους εννοώ τίποτα το παράλογο, πχ:

* testdrive

*έλεγχος από δικό μου άνθρωπο,  όποιον εγώ επιλέξω

*Κατά το δυνατόν πλήρες αρχείο σέρβις και τα μέρη στα οποία έγιναν οι επισκευές για να ρωτήσω στοιχεία του αρχείου τους.

*Μια ευγενική ήρεμη συναλλαγή χωρίς εντάσεις και διαφωνιες.

*αν ήταν μάντρα, γραπτή δήλωση και συμβολαιο για οτι ισχυρίζονταν. Τους υπενθύμιζα οτι θα το ελέγξει θείος μου δικηγόρος.

Σε οποιοδήποτε Όχι απλά πήγαινα στον επόμενο. Τελικά πήρα από ιδιώτη. 

Βρήκες εν τέλη μαντράδες που δέχτηκαν τα παραπάνω;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, conkal είπε

.....μέρη στα οποία έγιναν οι επισκευές για να ρωτήσω στοιχεία του αρχείου τους.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας) αυτό πλέον δεν επιτρέπεται (Προσέξτε.....δεν επιτρέπεται, όχι δεν γίνεται!). GPDR. Μόνο με την σύμφωνη γνώμη και εντολή του κατόχου του αυτοκινήτου.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Όχι οτι κάνουν σοβαρό έλεγχο, απλά για να καταλάβουμε πόσο αστεία δικαιολογία είναι!

Η auto marin στην Βουλα μου ειπε οτι δεχονται οποιονδηποτε ελεγχο αρκει να γινει στον χωρο τους και γενικα tick-αρε πολλα απο αυτα που ηθελα , αλλα τα αυτοκινητα που ειχε ηταν ακριβα και δεν βρηκα και τα μοντελα που εψαχνα ακριβως. Πηρα τελικα απο ιδιωτη. Αυτο εγινε φθινοπωρο 2015 

Μόλις τώρα, Greektrooper είπε

Δυστυχώς (ή ευτυχώς ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας) αυτό πλέον δεν επιτρέπεται (Προσέξτε.....δεν επιτρέπεται, όχι δεν γίνεται!). GPDR. Μόνο με την σύμφωνη γνώμη και εντολή του κατόχου του αυτοκινήτου.

Ηταν προ gpdr . Μπορουσες να ρωτησεις το αναλυτικο ιστορικο του αυτοκινητου και στο εδιναν. Αρκει να μην φαινεται το ονομα του ιδιοκτητη

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Η Αντιπροσωπεια δεν προκειται να πει κατι που δεν ισχυει, ουτε να κρυψει κατι σοβαρο. Σε περιπτωση που δεν υπαρχει συνεργειο εμπιστοσυνης θεωρω οτι ειναι η αμεσως καλυτερη επιλογη

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, imr είπε

Η Αντιπροσωπεια δεν προκειται να πει κατι που δεν ισχυει, ουτε να κρυψει κατι σοβαρο. Σε περιπτωση που δεν υπαρχει συνεργειο εμπιστοσυνης θεωρω οτι ειναι η αμεσως καλυτερη επιλογη

Είναι μια άποψη και αυτή...

Δημοσ.

Δεν εμπιστευομαι τετοιες "εταιρείες" ελεγχου που μετα τοι γυριζουν σε εμποριο με τιποτα .

Πριν 3 χρονια αγορασα απο εμπορο σε Ελευσινα ενα C1 και χωρις κανενα προβλημα απο μερους του πηγα εκει μηχανικο το ελεγξε , το οδηγησε και μου εdωσε το ΟΚ.

Το ιδιο πιο παλια με ενα Ibiza .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Axelq είπε

Γιατί έχεις κολλήσει να πάρεις αυτοκίνητο από εμπόρους?

Έτσι όπως το βλέπω εγώ, ο ένας και μοναδικός λόγος είναι οι ευκολίες στην πληρωμή. 

Κάνοντας μια βόλτα με την κοπέλα μου για αναζήτηση αυτοκινήτου έως 3000€ το τί βρίσκαμε δεν λέγεται.. βέβαια στα 3000 θα βρείς κυρίως αρκετά παλιά αυτοκίνητα προφανώς, άρα θα τις έχουν τις ζημιές τους και την ταλαιπωρία. Σάπια τελείως, απλά πεντακάθαρα εξωτερικά και εσωτερικά ώστε ψυχολογικά να νομίζεις ότι είσαι σε καθαρό αμάξι. Μέχρι και τον κινητήρα πλένουν, για να σου φαίνεται καινούριο όσο γίνεται. 

Ψάξαμε 2-3 ιδιώτες και καταλήξαμε, πήγαμε με τον άνθρωπο μαζί να το τσεκάρουμε, μας κέρασε και καφέ στο δρόμο το παιδί, μου λέει αν δεν τα βρεις όπως στα λέω τα του αυτοκινήτου πληρώνω εγώ τον έλεγχο. Το πάμε σε δικό μου, με φωνάζει μέσα μου λέει πάρτο είναι πένα το αμάξι. Της δάνεισα αυτά που που της έλειπαν, το πήραμε την επόμενη μέρα. Ούτε δόσεις ούτε γραμμάτεια ούτε τίποτα, καθαρό αμάξι και τέλος. 

Είχα βγάλει το χτικιό με τον κάθε μαντρά, με συμπεριφορά λες και σου κάνουν και χάρη, και σου πουλάνε τα σάπια. 

Βέβαια όταν το αμάξι είναι πιο ακριβό, είναι σαφώς πιο δύσκολο να γίνει αυτό.. αν δεν τα έχεις ήδη τα λεφτά ουσιαστικά η μάντρα είναι μονόδρομος.

Επεξ/σία από polaki
  • Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

βλακειες 

σε αντιπροσωπεια εδωσα αυτοκινητο με 200,000κμ και 3 μερες μετα το ειδα στο καρ με 165,000

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Σιγουρα εχεις στο μυαλο σου οτι υπαρχει συγκρουση συμφεροντων αφου η spotmechanic πουλαει μεταχειρισμενα. 

Παρολα αυτα γιατι να αναφερεις στον εμπορο οτι αυτος που θα κανει τον ελεγχο ειναι απο την spotmechanic? δεν μπορεις να πεις οτι ειναι ξαδελφος σου για παραδειγμα? 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, tsipakis είπε

βλακειες 

σε αντιπροσωπεια εδωσα αυτοκινητο με 200,000κμ και 3 μερες μετα το ειδα στο καρ με 165,000

Έκανες καταγγελία; 

• Like 3
Δημοσ.

Το 2020 και ακόμα κοιτάτε να αγοράσετε αμάξια από εμπόρους? Οι ιδιώτες δεν πουλάνε πλέον? Το 95% για να μην πω όλοι είναι μέσα στην λαμόγια και την απατεωνια.

Ψάξε το ίδιο αυτοκίνητο σε ιδιώτες και φώναξε spotmechanic. Όποιος δεν δεχτεί μακριά! Αν επιμένεις τόσο πολύ να πας σε έμπορο και να παίξεις 95-5 να πάρεις άριστο αμάξι επέμενε για spotmechanic και αν σου πουν όχι σήκω φύγε.

Η spotawheel έχει τσιμπημενες τιμές λόγο του ότι τα αυτοκίνητα είναι προσεγμένα. Ο έμπορος πάει να βγάλει και κάνα 2κ κέρδος στην χειρότερη οπότε φαντάσου πόσο το πήρε ή από πού το έχει εισάγει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Το 2020 και ακόμα κοιτάτε να αγοράσετε αμάξια από εμπόρους? Οι ιδιώτες δεν πουλάνε πλέον? Το 95% για να μην πω όλοι είναι μέσα στην λαμόγια και την απατεωνια.

Ψάξε το ίδιο αυτοκίνητο σε ιδιώτες και φώναξε spotmechanic. Όποιος δεν δεχτεί μακριά! Αν επιμένεις τόσο πολύ να πας σε έμπορο και να παίξεις 95-5 να πάρεις άριστο αμάξι επέμενε για spotmechanic και αν σου πουν όχι σήκω φύγε.

Η spotawheel έχει τσιμπημενες τιμές λόγο του ότι τα αυτοκίνητα είναι προσεγμένα. Ο έμπορος πάει να βγάλει και κάνα 2κ κέρδος στην χειρότερη οπότε φαντάσου πόσο το πήρε ή από πού το έχει εισάγει..

Εντομεταξύ αν πας για αμάξι κάτω των 5 χιλιάδων από μάντρα και τους αρχίσεις τα περι ελέγχου κλπ έχεις περίεργη αντιμετώπιση τύπου "σιγά τα λεφτά που δίνεις που θες να πάρεις και αμάξι της προκοπής"!

Όχι οτι αν δίνεις περισσότερα σου στρώνουν χαλί, αλλά τουλάχιστον κάνουν οτι θέλουν να σε εξυπηρετήσουν...

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...