MoUCLAs Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Εχω εδώ και κανενα μήνα που πήρα το Plextor DVDRW και έχω αντιγράψει κάποιες ταινίες σε "DVD Μορφή" και επίσης έχω κάνει και κάποιες άλλες σε Xvid κωδικοποίηση , με όσο το δυνατόν καλύτερη επεξεργασία και bitrates που αγγίζουν 2000Kbit's. Με τον δεύτερο τρόπο βάζω απο 2 εώς και 5 ταινίες (5 γιατι μερικές τις κατεβάζω και δεν είναι και με τόσο καλή κωδικοποίηση). Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι μπορώ να πετύχω πολύ καλήτερη ποιότητα εικόνας με κωδικοποίηση σε XviD και να βάλω και 2 ταινίες σε ενα DVD παρότι με την μια που θα αντιγράψω σε "μορφή DVD" Mpeg. Και μάλιστα και τώρα που βρήκα και τρόπο να φτιάχνω μενου Autorun και να επιλέγει ο χρήστης άμεσα τι θέλει να δεί κλείνω υπερ αυτής της διαδικασίας. Το μόνο θετικό για μένα πλεον για τον άλλο τρόπο είναι ότι μπορεί να παιχτεί σε επιτραπέζιο DVD player.. (αν και τώρα με το λαπτοπ μπορώ να δω ταινία όπου θέλω..) . Εσεις τι λέτε?
nefelodamon Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Tα ειπες ολα εσυ!!! Μηπως εχεις μια διχασμενη προσωπικοτητα???
Giannis__ Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Einai kai to oikonomiko thema, se dvd format, xreiazesai perissotera diskakia. Xvid+ac3 sigoura tha bgainei fthinotera synolika, afou tha xwras perissoteres tainies opws eipes se ena dvd. Episis tis kales sou/favorite tainies mporeis na tis kaneis se dvd format, enw kapoies alles pou den prokeitai na ksanadeis sta epomena 10 xronia, xvid. To thema poiotitas esy to ksereis, afou esy eisai o ripper ki exeis ton tropo sou Pantws oti einai twra to vhs, se merika xronia tha nai kai to dvd, afou sigoura tha xei bgei kati poly anwtero.
kallair Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Episis se paliotera post exei anaferthei oti ama eisai katoxos enos kiss player(anaparagei ola ta eidi arxeiwn kai divx)i kapoiou allou analogou player, tote mporeis na anaparageis arxeia divx pou einai apothikeumena se dvd me auto .
MoUCLAs Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Basika emena me endiaferan oi gnwmes sas sxetika me thn poiothta poy exete petyxei kata kairoys me ta dyo format..
adams Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Για μενα περα της μη συμβατοτητας του divx σε dvdplayers (τα standalone dvd divx players νομιζω εχουν ακομη δρομο ωστε να εχουν υποστηριξη bframes-qpixel και εξωτερικων Ελληνικων υποττιτλων και μιας και 80% αυτων που εχω ειναι ετσι :roll: ) το θεμα του χρονου ενασχολησης ....για ενα xvid/divx θελεις μερικες ωριτσες ειδικα αν εισαι ψειρας με την ποιοτητα...απ'την αλλη τα dvd backup απαιτουν ελαχιστες γνωσεις και χρονο (εκτος και ασχολεισαι με encoding και οχι transcoding βλεπε cce,rejig,tmpeg κ.λ.π) Επισης καμια φορα θελεις να εχεις και τα extras σου και τα menu σου Νομιζω πως ο καθενας κρινει με βαση τα δικα του κριτηρια και τις αναγκες αλλα πιστευω με την ελευση των dvd9 media και την πτωση των τιμων θα γυρει πολυ η πλαστιγγα...το divx θα καταληξει για share στο δικτυο
kallair Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 simfono me ton adams. oi polles ores pou xreiazetai to divx gia na ftiaxtei kai i eleusi twn dvd9 tha odigisoun to divx se mia parakmi apo pleuras xrisimopoiisis tou apo ton xristi. Ekto kai an thes para polles ores tainias se 1 dvd9.... .
lthanasis Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Πάντως από πλευράς ποιότητας δεν είναι πολύ μπροστά τα DVD-R, σε μια μεγάλη σχετικά ταινία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω από την αφαίρεση των μενού και επιπλέον υλικού, ενώ αν γίνει divx έχουμε δυνατότητα επιλογής του μεγέθους, της συμπίεσης του ήχου, κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.