Προς το περιεχόμενο

Redmi note 9pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θα έχεις επίσημη εγγύηση από την infoquest, τα καλά καταστήματα στο σκρουτζ δίνουν 2 χρόνια εγγύηση δικιά τους.

Δημοσ.

Νομίζω ότι το θέμα των εγγυήσεων το έχουμε εξαντλήσει...

Είπαμε πως οι αλυσίδες πουλάνε τις συσκευές που εισάγει η Infoquest, η οποία και παρέχει διετή εγγύηση.

Όλα τα υπόλοιπα καταστήματα πουλάνε συσκευές που ουσιαστικά έχουν εισάγει μόνα τους και παρέχουν δικιά τους εγγύηση.

Απλό και ξεκάθαρο...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nk9 είπε

Νομίζω ότι το θέμα των εγγυήσεων το έχουμε εξαντλήσει...

Είπαμε πως οι αλυσίδες πουλάνε τις συσκευές που εισάγει η Infoquest, η οποία και παρέχει διετή εγγύηση.

Όλα τα υπόλοιπα καταστήματα πουλάνε συσκευές που ουσιαστικά έχουν εισάγει μόνα τους και παρέχουν δικιά τους εγγύηση.

Απλό και ξεκάθαρο...

δηλαδη για να καταλαβω, αν εχει καποιο προβλημα το κινητο πρεπει να το στειλω στο ηλεκτρονικο καταστημα απ οπου το αγορασα; δεν υπαρχει καποια αντιπροσωπεια ξερω γω στην Θεσσαλονικη;

Επεξ/σία από elmario88
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, elmario88 είπε

δηλαδη για να καταλαβω, αν εχει καποιο προβλημα το κινητο πρεπει να το στειλω στο ηλεκτρονικο καταστημα απ οπου το αγορασα; δεν υπαρχει καποια αντιπροσωπεια ξερω γω στην Θεσσαλονικη;

Είτε το αγοράσεις μόνο σου απευθείας από κατάστημα στην Κίνα είτε το αγοράσεις από σκρουτζομάγαζο, σε περίπτωση προβλήματος το στέλνεις εκεί από όπου το αγόρασες.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, elmario88 είπε

Η Xiaomi δεν εχει γενικα αντιπροσωπεια στην Ελλαδα ακομα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, elmario88 είπε

Το κατάστημα θα πρέπει να το στείλει Κίνα και θα μείνεις χωρίς κινητό για κανά μήνα.Εγγύηση μόνο 1 χρόνο, αν το κατάστημα κλείσει είναι πρόβλημα.

Εκτός αν βρείς κατάστημα που έχει μοντέλο το οποίο να το καλύπτει η infoguest με 2 χρόνια εγγύηση Ελλάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Το κατάστημα θα πρέπει να το στείλει Κίνα και θα μείνεις χωρίς κινητό για κανά μήνα.Εγγύηση μόνο 1 χρόνο, αν το κατάστημα κλείσει είναι πρόβλημα.

Εκτός αν βρείς κατάστημα που έχει μοντέλο το οποίο να το καλύπτει η infoguest με 2 χρόνια εγγύηση Ελλάδα.

αυτο το γραφουν τα site για την infoquest αν δινουν εγγυηση; ή πρεπει να το ρωτησω εγω; επισης μπορω να το στειλω εγω σαν ιδιωτης στην infoquest (αν δεν καλυπτεται ) και να πληρωσω το service? ή θα μου βγει ο κουκος αηδονι;;

Επεξ/σία από elmario88
Δημοσ.
3 ώρες πριν, elmario88 είπε

αυτο το γραφουν τα site για την infoquest αν δινουν εγγυηση; ή πρεπει να το ρωτησω εγω; επισης μπορω να το στειλω εγω σαν ιδιωτης στην infoquest (αν δεν καλυπτεται ) και να πληρωσω το service? ή θα μου βγει ο κουκος αηδονι;;

Ισως να το γράφουν στο site.Ρωτάς πρώτα το κατάστημα και μετά την infoguest δίνοντας το imei του κινητού που υπάρχει πάνω στο κουτί πρίν το ανοίξεις.Το κατάστημα μπορεί να ισχυριστεί το οτιδήποτε.

Αν δεν το έχει εισάγει η infoguest, μπορεί να μην το αναλαμβάνει καθόλου, αυτό μπορείς επίσης να το ρωτήσεις οποιαδήποτε στιγμή.Εννοείται πως αν δεν το καλύπτει η εγγύηση χρεώνεσαι, το αν συμφέρει άλλη ιστορία.

2-3 καταστήματα ήταν που είχαν συγκεκριμένες συσκευές τις οποίες κάλυπτε η infoguest.1 από αυτές ήταν σίγουρα το Mi A3.

Νομίζω πως για τα Xiaomi υπάρχουν κάποια καταστήματα που δίνουν 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος.Ρίσκο όμως, γιατί κάποια κλείνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...