chios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 δεν θα έχεις επίσημη εγγύηση από την infoquest, τα καλά καταστήματα στο σκρουτζ δίνουν 2 χρόνια εγγύηση δικιά τους.
nk9 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Νομίζω ότι το θέμα των εγγυήσεων το έχουμε εξαντλήσει... Είπαμε πως οι αλυσίδες πουλάνε τις συσκευές που εισάγει η Infoquest, η οποία και παρέχει διετή εγγύηση. Όλα τα υπόλοιπα καταστήματα πουλάνε συσκευές που ουσιαστικά έχουν εισάγει μόνα τους και παρέχουν δικιά τους εγγύηση. Απλό και ξεκάθαρο... 1
elmario88 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nk9 είπε Νομίζω ότι το θέμα των εγγυήσεων το έχουμε εξαντλήσει... Είπαμε πως οι αλυσίδες πουλάνε τις συσκευές που εισάγει η Infoquest, η οποία και παρέχει διετή εγγύηση. Όλα τα υπόλοιπα καταστήματα πουλάνε συσκευές που ουσιαστικά έχουν εισάγει μόνα τους και παρέχουν δικιά τους εγγύηση. Απλό και ξεκάθαρο... δηλαδη για να καταλαβω, αν εχει καποιο προβλημα το κινητο πρεπει να το στειλω στο ηλεκτρονικο καταστημα απ οπου το αγορασα; δεν υπαρχει καποια αντιπροσωπεια ξερω γω στην Θεσσαλονικη; Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από elmario88
nk9 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 20 λεπτά πριν, elmario88 είπε δηλαδη για να καταλαβω, αν εχει καποιο προβλημα το κινητο πρεπει να το στειλω στο ηλεκτρονικο καταστημα απ οπου το αγορασα; δεν υπαρχει καποια αντιπροσωπεια ξερω γω στην Θεσσαλονικη; Είτε το αγοράσεις μόνο σου απευθείας από κατάστημα στην Κίνα είτε το αγοράσεις από σκρουτζομάγαζο, σε περίπτωση προβλήματος το στέλνεις εκεί από όπου το αγόρασες. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 38 λεπτά πριν, elmario88 είπε δηλαδη για να καταλαβω, αν εχει καποιο προβλημα το κινητο πρεπει να το στειλω στο ηλεκτρονικο καταστημα απ οπου το αγορασα; δεν υπαρχει καποια αντιπροσωπεια ξερω γω στην Θεσσαλονικη; Η Xiaomi δεν εχει γενικα αντιπροσωπεια στην Ελλαδα ακομα.
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, elmario88 είπε δηλαδη για να καταλαβω, αν εχει καποιο προβλημα το κινητο πρεπει να το στειλω στο ηλεκτρονικο καταστημα απ οπου το αγορασα; δεν υπαρχει καποια αντιπροσωπεια ξερω γω στην Θεσσαλονικη; Το κατάστημα θα πρέπει να το στείλει Κίνα και θα μείνεις χωρίς κινητό για κανά μήνα.Εγγύηση μόνο 1 χρόνο, αν το κατάστημα κλείσει είναι πρόβλημα. Εκτός αν βρείς κατάστημα που έχει μοντέλο το οποίο να το καλύπτει η infoguest με 2 χρόνια εγγύηση Ελλάδα.
elmario88 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Το κατάστημα θα πρέπει να το στείλει Κίνα και θα μείνεις χωρίς κινητό για κανά μήνα.Εγγύηση μόνο 1 χρόνο, αν το κατάστημα κλείσει είναι πρόβλημα. Εκτός αν βρείς κατάστημα που έχει μοντέλο το οποίο να το καλύπτει η infoguest με 2 χρόνια εγγύηση Ελλάδα. αυτο το γραφουν τα site για την infoquest αν δινουν εγγυηση; ή πρεπει να το ρωτησω εγω; επισης μπορω να το στειλω εγω σαν ιδιωτης στην infoquest (αν δεν καλυπτεται ) και να πληρωσω το service? ή θα μου βγει ο κουκος αηδονι;; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από elmario88
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, elmario88 είπε αυτο το γραφουν τα site για την infoquest αν δινουν εγγυηση; ή πρεπει να το ρωτησω εγω; επισης μπορω να το στειλω εγω σαν ιδιωτης στην infoquest (αν δεν καλυπτεται ) και να πληρωσω το service? ή θα μου βγει ο κουκος αηδονι;; Ισως να το γράφουν στο site.Ρωτάς πρώτα το κατάστημα και μετά την infoguest δίνοντας το imei του κινητού που υπάρχει πάνω στο κουτί πρίν το ανοίξεις.Το κατάστημα μπορεί να ισχυριστεί το οτιδήποτε. Αν δεν το έχει εισάγει η infoguest, μπορεί να μην το αναλαμβάνει καθόλου, αυτό μπορείς επίσης να το ρωτήσεις οποιαδήποτε στιγμή.Εννοείται πως αν δεν το καλύπτει η εγγύηση χρεώνεσαι, το αν συμφέρει άλλη ιστορία. 2-3 καταστήματα ήταν που είχαν συγκεκριμένες συσκευές τις οποίες κάλυπτε η infoguest.1 από αυτές ήταν σίγουρα το Mi A3. Νομίζω πως για τα Xiaomi υπάρχουν κάποια καταστήματα που δίνουν 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος.Ρίσκο όμως, γιατί κάποια κλείνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα