Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Τελικά το 3,14€ (που τελικά είναι 3,19€) αφορά πραγματική συναλλαγή ή όχι?

Υπάρχει και με 3.14, όχι δεν τις αναγνωρίζω γιατί πολύ απλά από το συγκεκριμένο κατάστημα παίρνω μόνο 1 καφέ ο οποίος κοστίζει 1.80.

Η τράπεζα το ελέγχει και περιμένω ενημέρωση.

Μου είπαν επίσης ότι όταν έκαναν την αναβάθμιση αρκετές χρεώσεις δεν πραγματοποιήθηκαν. Θυμάμαι και εγώ μια αγορά από Zara μέσω PayPal 68 ευρώ και δε την είχε χρεώσει. Την χρέωσε μετά από 2 βδομάδες.... Δεν είχε γίνει καν δέσμευση του ποσού. Κάτι δε πάει καλά στο σύστημά τους καταλαβαίνω.

Δημοσ.

επειδη πολλες χρεωσεις μου γινονταν μετα απο 3 με 7 ημερες στο ebanking μου  με αποτελεσμα να χανω λιγο την μπαλα.

πλεον κυκλοφορω με την revolut φορτωνοντας την απο την χρεωστικες απο τις αλλες καρτες μου και βλεπω την συνναλαγη μεσα σε ενα λεπτο αμμεσα μεσα απο την εφαρμογη.

οχι μετα απο 4-5 ημερες.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, guzel είπε

Υπάρχει και με 3.14, όχι δεν τις αναγνωρίζω γιατί πολύ απλά από το συγκεκριμένο κατάστημα παίρνω μόνο 1 καφέ ο οποίος κοστίζει 1.80.

Η τράπεζα το ελέγχει και περιμένω ενημέρωση.

Μου είπαν επίσης ότι όταν έκαναν την αναβάθμιση αρκετές χρεώσεις δεν πραγματοποιήθηκαν. Θυμάμαι και εγώ μια αγορά από Zara μέσω PayPal 68 ευρώ και δε την είχε χρεώσει. Την χρέωσε μετά από 2 βδομάδες.... Δεν είχε γίνει καν δέσμευση του ποσού. Κάτι δε πάει καλά στο σύστημά τους καταλαβαίνω.

Δεν με βοήθησε και πολύ η απάντηση σου, συνήθως παίρνεις καφέ με 1,80 το καταλαβαίνω, κάποια στιγμή όμως πήρες κάτι με 3,14? Αν δεν θυμάσαι ή δεν είσαι σίγουρος απλά πες το.

Όσο για την αγορά από zara με paypal, πολλές φορές ενώ κάνεις την αγορά το ποσό δεν δεσμεύεται αμέσως αλλά λίγο πριν γίνει η αποστολή του εμπορεύματος, αυτό μου έχει συμβεί πολλές φορές σε αγορές από amazon. Δεν είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα της τράπεζας, απλά η amazon επίτηδες δεν κάνει άμεση δέσμευση του ποσού.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν με βοήθησε και πολύ η απάντηση σου, συνήθως παίρνεις καφέ με 1,80 το καταλαβαίνω, κάποια στιγμή όμως πήρες κάτι με 3,14? Αν δεν θυμάσαι ή δεν είσαι σίγουρος απλά πες το.

Όσο για την αγορά από zara με paypal, πολλές φορές ενώ κάνεις την αγορά το ποσό δεν δεσμεύεται αμέσως αλλά λίγο πριν γίνει η αποστολή του εμπορεύματος, αυτό μου έχει συμβεί πολλές φορές σε αγορές από amazon. Δεν είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα της τράπεζας, απλά η amazon επίτηδες δεν κάνει άμεση δέσμευση του ποσού.

Εγώ είχα παραλάβει παραγγελία και δεν υπήρχε χρέωση. Σήμερα μου αποκάλυψαν τι είχε συμβεί. 

Για τα 3.14 από το συγκεκριμένο αποκλείεται, από άλλο κατάστημα της αλυσίδας καφε ενδέχεται. Ζήτησα να που πουν τη διεύθυνση των καταστημάτων και περιμένω.

Δημοσ.

Όταν γίνεται η αγορά εμφανίζεται η χρέωση με αιτιολογία "ΑΓΟΡΑ (ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ)" και προστίθεται στις δεσμεύσεις του συνδεδεμένου λογαριασμού. Όταν αυτή οριστικοποιηθεί λίγες μέρες μετά, εμφανίζεται στις κινήσεις της χρεωστικής (σε μεταγενέστερη μέρα) ως "ΑΓΟΡΑ".

Τα i-bank alerts (το FREE πακέτο, χωρίς SMS) που σου έρχεται email λίγα λεπτά μετά την αγορά (εξουσιοδότηση) πιστεύω είναι καλός τρόπος να παρακολουθείς τις χρεώσεις που γίνονται. Γιατί στις κινήσεις της κάρτας με τις μεταχρονολογημένες συναλλαγές δεν βγαίνει εύκολα άκρη.

• Thanks 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι κι εγώ με άλλη μια διπλοχρεωση από kaisershop μόνο που αυτή τη φορά μου λένε ότι όλα είναι οκ ενώ τις προηγούμενες φορες μου έλεγαν για συστημικο λάθος της τράπεζας και τα λεφτά μου γύριζαν πίσω... Μονόδρομος ο συνήγορος του Καταναλωτή...... Και πλέον μόνο αντικαταβολή..... Ξεφτίλες οι τράπεζες 

Screenshot_2020-11-20-08-40-41-489_com.google.android.gm.jpg

IMG-66063d0e83efc94e1062d515e5e642b3-V.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...