banned_acc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπήκα απόψε τυχαία στο e-banking και είδα μια χρέωση από τον φούρνο που παίρνω καφέ τις καθημερινές -1.80. Τον φούρνο δεν το επισκέφτηκα σήμερα. (Α' εγκεφαλικό) Με αφορμή αυτό είδα λίγο το ιστορικό και διαπιστωνω ότι κάποιες ημέρες ο φούρνος έχει χρεώσει 2 φορές την ημέρα μια το πρωί και μια το βράδυ, το βράδυ μάλιστα βρήκα συναλλαγή με άλλο ποσό από τον πρωινό καφέ... (Β' εγκεφαλικό)... Το ίδιο παρατηρώ ότι έχει συμβεί και σε συναλλαγές που έχω κάνει σε περίπτερο!!!! Ερώτηση: Μ@λ@κια τράπεζας (ελπίζω) ή με το που περάσει η ανέπαφη ο έμπορος χρεώνει ότι γουστάρει σε β χρόνο;;;;;; Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από guzel
htaccess Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Πολύ πιθανό να μην κάνουν αποστολή πακέτου συναλλαγών της ημέρας την ίδια ημέρα, κακώς... αλλά συμβαίνει.
banned_acc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, htaccess είπε Πολύ πιθανό να μην κάνουν αποστολή πακέτου συναλλαγών της ημέρας την ίδια ημέρα, κακώς... αλλά συμβαίνει. Το θέμα είναι ότι για τις προηγούμενες ημέρες υπάρχει η καταγραφή και η ώρα. Η τελευταία επίσκεψη ήταν χθες Σάββατο το πρωί και έχει περάσει η χρέωση και η ώρα χρεωσης. Σήμερα Κυριακή που δεν επισκέφθηκα τον φούρνο υπάρχει χρέωση 20:30 το βράδυ για το ίδιο ποσό του Σαββάτου, ενώ εγώ δεν πάτησα το πόδι μου. Επίσης τα ποσά δεν βγαίνουν καθώς από τον συγκεκριμένο φούρνο παίρνω μόνο καφέ και βλέπω χρέωση σε μια ημέρα 1.80 το πρωί και το απόγευμα 3.14!!!
htaccess Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, guzel είπε Το θέμα είναι ότι για τις προηγούμενες ημέρες υπάρχει η καταγραφή και η ώρα. Η τελευταία επίσκεψη ήταν χθες Σάββατο το πρωί και έχει περάσει η χρέωση και η ώρα χρεωσης. Σήμερα Κυριακή που δεν επισκέφθηκα τον φούρνο υπάρχει χρέωση 20:30 το βράδυ για το ίδιο ποσό του Σαββάτου, ενώ εγώ δεν πάτησα το πόδι μου. Επίσης τα ποσά δεν βγαίνουν καθώς από τον συγκεκριμένο φούρνο παίρνω μόνο καφέ και βλέπω χρέωση σε μια ημέρα 1.80 το πρωί και το απόγευμα 3.14!!! Κάνε έναν έλεγχο με αντιμετάθεση των αποδείξεων με το e-banking, αν δεν βγάλεις άκρη, τότε να έρθεις σε επαφή με την τράπεζα ώστε να προβείς σε αμφισβήτηση των συναλλαγών. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από htaccess
banned_acc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Στο περίπτερο το οποίο επισκέπτομαι μια φορά την εβδομάδα (αγοράζω συγκεκριμένο καπνικο προϊόν) βλέπω χρέωση -6 ευρώ την ώρα επίσκεψης (πρωινή ώρα) και -6ευρω λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα!!! Καλά ότι να ναι!
banned_acc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 έχει δυνατότητα ο έμπορος να χρεώσει κατά την απομάκρυνση της κάρτας από το POS? Μου κάνει τρομερή εντύπωση όλο αυτό
supermanbee Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Βασικά μπήκα από περιέργεια για να δω τι είναι οι Διολοχρεώσεις. Το ότι βλέπεις τις χρεώσεις άλλη μέρα από αυτή που έγιναν είναι γιατί τότε τις πέρασε η τράπεζα. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, guzel είπε έχει δυνατότητα ο έμπορος να χρεώσει κατά την απομάκρυνση της κάρτας από το POS? Οχι. 1 1
_filippos_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Το βλέπω κι εγώ μερικές φορές στην mastercard debit. Μάλιστα η τελευταία φορά ηταν 1η Ιουλίου που εκανα χρήση κάρτας και η χρέωση εμφανίστηκε ξαφνικά στις 4 Ιουλίου. Στην αρχή νόμισα πως ήταν διπλοχρέωση αλλά στο ιστορικό της τράπεζας είδα πως δεν υπήρχε η χρέωση την 1η Ιουλίου παρα μονον την 4η (απο την ίδια επιχείρηση). 1
G.bar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Συμβαίνει και σε εμένα με κάρτα της πειραιώς σε όλες τις συναλλαγές, αλλά και σε κάρτα της Alpha σε μερικές, οπου αυτό είναι και εκνευριστκότερο. Μη δίνεις σημασία στην μέρα και ώρα χρέωσης, είναι ό'τι να΄ναι. 1
kostasbm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 η καρτα ειναι σαν ανεξαρτητο κομματι της τραπεζας δεν ειναι αμεσης ενημερωσης εννοω οπως μπαινουμε και κανουμε αναληψη η καταθεση και φαινεται αμεσως στο συστημα... το κλεισιμο της ημερας συνηθως κατα τις 18.00 αλλα τα ΣΚ πολλες φορες πεφτουν ολα τη δευτερα ομως μπορουμε να μπαινουμε στη καρτα απο το web banking και να κανουμε αντιπαραβολη τις αγορες μας με τις χρεωσεις που βλεπουμε εμενα μια χρεωση της πεμπτης δεν ειχε εμφανιστει και χτυπησε σημερα......εξαρταται και ο κατοχος του pos ποτε κανει αποστολη πακετων..μερικοι το κανουν 2 φορες την εβδομαδα αλλοι καθε μερα(σουπερμαρκετ) 1
banned_acc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Η τράπεζα μου λέει ότι υπήρχε πρόβλημα δυσλειτουργίας κατα την μετάπτωση (?) ότι έκαναν κάποιες αναβαθμίσεις .... Μου είπαν να στείλω email στο τμημα πληροφορικης να το δουν...
supermanbee Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, guzel είπε Η τράπεζα μου λέει ότι υπήρχε πρόβλημα δυσλειτουργίας κατα την μετάπτωση (?) ότι έκαναν κάποιες αναβαθμίσεις .... Μου είπαν να στείλω email στο τμημα πληροφορικης να το δουν... Απ' ότι βλέπω Εθνική ε? συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Συνέχεια το κάνουν αυτό 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Οτιδήποτε αγορές κάνετε αν δεν έχουν αφαιρεθεί απευθείας από τον λογαριασμό σας, αναγράφονται στα δεσμευμένα ποσα μέσα στο ebanking.
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, guzel είπε Η τράπεζα μου λέει ότι υπήρχε πρόβλημα δυσλειτουργίας κατα την μετάπτωση (?) ότι έκαναν κάποιες αναβαθμίσεις .... Μου είπαν να στείλω email στο τμημα πληροφορικης να το δουν... Τελικά το 3,14€ (που τελικά είναι 3,19€) αφορά πραγματική συναλλαγή ή όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα