funkopop Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, sharkoulis είπε Το θεμα ειναι οτι ολοκληρωθηκε αλλα δεν ελαβα κ δεν ειδοποιηθηκα Περίεργα πράγματα🤷🏼♀️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipis_vidas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Προβλέπω επική ακυρούμπα στους περισσότερους. Ας ελπίσουμε να μην επιβεβαιωθώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharkoulis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Τηλεφωνακι αυριο πρωι και σας ενημερωνω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, sharkoulis είπε Τηλεφωνακι αυριο πρωι και σας ενημερωνω Θα κάνω και εγώ ένα τηλ γιατί είχα στείλει και email 3-4 μέρες πριν και μου είπαν θα παραλάβουν κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Crazy ούτε τη Sunday η φάση, τώρα το έχει κατόπιν παραγγελίας προς αγορά. Η το εσοπ μ....ε η ο προμηθευτής. Τεσπα παίζει πολύ πλέον να μείνει μια ζωή σε συγκέντρωση προϊόντων, για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleltaka Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Να υποθέσω ότι η προμηθεύτρια(UGO?) δεν τους το δίνει κάτω από 15 euro και δεν μπορούν να πουλήσουν με αυτήν την τιμή που το κλείσαμε: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Παρτε τηλ και ρωτηστε το eshop παιδια, για να παρετε μια σιγουρη απαντηση, το eshop δεν εστειλε σε κανεναν ακυρωση ως τωρα, οποιος εχει καποιο νεοτερο ας γραψει εδω για να να πληροφορηθουν κι οι υπολοιποι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Πήρα τηλ πριν καμιά ώρα και μου είπαν ότι σήμερα θα παραλάβουν στα κεντρικά και θα αρχίσουν να στέλνουν κανονικά σε όσους έχουν παραγγείλει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, pipis_vidas είπε Προβλέπω επική ακυρούμπα στους περισσότερους. Ας ελπίσουμε να μην επιβεβαιωθώ. Ακυρούμπες το e-shop δεν θυμάμαι να έχει κάνει ποτέ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, zacharis1955 είπε Ακυρούμπες το e-shop δεν θυμάμαι να έχει κάνει ποτέ... Ισχύει, έχει τύχει να περιμένω 1 μήνα σχεδόν αλλά παρέλαβα κανονικά στο τέλος Btw φαίνεται ξανά άμεσα διαθέσιμο ενώ χτες αργά το βράδυ έλεγε κατόπιν παραγγελίας. Υπομονή, θα παραλάβουμε😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ballin95 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 32 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Ακυρούμπες το e-shop δεν θυμάμαι να έχει κάνει ποτέ... Έχω φάει πέρυσι άκυρο τέτοια εποχή με τις βάρκες όποιος θυμάται ... Πάντως θα παραλάβουμε κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satelitas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Άντε να δούμε, τα παράγγειλα για δώρο σε φίλους και έχω μείνει με το usb stick στο χέρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharkoulis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 καλεσα και εγω ισχυει κανονικα η παραγγελεια μου ειπανε.πρεπει να εχει παρει το μισο insomnia σημερα τηλ 🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis72 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο κινητό για να παραλάβω απο το κατάστημα Περιστερίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Και εμενα πλεον λεει οτι προωθειται στο καταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις