makhs5 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, funkopop είπε Δεν νομίζω να μην τα δώσουν.Ούτε εγώ έχω παραλάβει ακόμα, έκανα παραγγελία στις 5/7. Μερικούς μήνες πριν πάλι σε παραγγελία από crazy sundays, άλλαξε 2-3 φορές η ημερομηνία παραλαβής λόγω αυξημένης ζήτσης αλλά παρέλαβα κανονικότατα. Υπομονή, θα παραλάβουμε 😁 Εγω δεν ειπα οτι δεν θα τα δωσουν εσκεμενα, εννοουσα μην τυχον δεν παραλαβουν τελικα, μακαρι βεβαια να μην συμβει κατι τετοιο, απλα αυτη η μεγαλη καθυστερηση με προβληματιζει συνεχεια αλλαζουν ημερομηνιες και καμια παραλαβη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 14 λεπτά πριν, makhs5 είπε Εγω δεν ειπα οτι δεν θα τα δωσουν εσκεμενα, εννοουσα μην τυχον δεν παραλαβουν τελικα, μακαρι βεβαια να μην συμβει κατι τετοιο, απλα αυτη η μεγαλη καθυστερηση με προβληματιζει συνεχεια αλλαζουν ημερομηνιες και καμια παραλαβη Λογικά δεν θα περίμεναν τόσες παραγγελίες🤷🏼♀️Θα δείξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, funkopop είπε Λογικά δεν θα περίμεναν τόσες παραγγελίες🤷🏼♀️Θα δείξει Μα το περιεργο ειναι οτι απο ολο το topic μονο εγω εγραψα οτι παρελαβα και οντως παρελαβα, στο τελος ετσι οπως παει δεν θα με πιστευει κανεις οτι παρελαβα 🤣 Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από makhs5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, makhs5 είπε Μα το περιεργο ειναι οτι απο ολο το topic μονο εγω εγραψα οτι παρελαβα και οντως παρελαβα, στο τελος ετσι οπως παει δεν θα με πιστευει κανεις οτι παρελαβα 🤣 χαχαχα ήσουν γρήγορος😎 Που θα πάει, θα παραλάβουμε και οι υπόλοιποι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denthnpalevw Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Είχα παραγγείλει και εγώ, αλλά δεν παρέλαβα τελικα. Αν και μου είχε έρθει μήνυμα να πάω να πάρω το πακέτο. Όχι ότι δεν το θέλα, αλλά έλειπα και αμέλησα να στείλω κάποιον να το πάρει για μένα. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από denthnpalevw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, denthnpalevw είπε Είχα παραγγείλει και εγώ, αλλά δεν παρέλαβα τελικα. Αν και μου είχε έρθει μήνυμα να πάω να πάρω το πακέτο. Όχι ότι δεν το θέλα, αλλά έλειπα και αμέλησα να στείλω κάποιον να το πάρει για μένα. Οποτε καλα ειπα καποιοι παρελαβαν, η εστω ηταν να παραλαβουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joya111 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Παραγγελία 06/07 . Status: Αναμονή παραλαβής. Θα βρήκαν κίνηση στα διόδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 9 hours ago, makhs5 said: Τι να πω περιεργο αυτο Για άσχετο προϊόν με το παρόν μου αλλάζουν συνέχεια την ημερομηνία παραλαβής.. Από 26-6 και ακόμα περιμένω.. Οπότε δεν είναι περίεργο καθόλου να καθυστερεί.. Μαζεύουν όγκο παραγγελιών και μετά τα παραγγέλνουν προφανώς με χρόνο παράδοσης.. Κάποτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LakisKatabos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Άλλαξαν και την τιμή σε 18,90. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Χθες επειδή έτυχε να πάω σε κατάστημα για άλλη παραγγελία, μου ανέφεραν ότι αναμένεται παραλαβή στις 20/7. Οπότε λογικά από τότε και μετά θα ξεκινήσουν να στέλνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ballin95 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 1η παραγγελία 5 Ιουλιου 2η 8 Ιουλιου για φίλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Είχε κανείς ειδοποίηση για παραλαβή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharkoulis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Παιδια μολις ειδα τωρα κατι. Εχθες που ειχα δει ηταν σε αναμονη. Μολις τωρα που ειδα λεει ολοκληρωθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, sharkoulis είπε Παιδια μολις ειδα τωρα κατι. Εχθες που ειχα δει ηταν σε αναμονη. Μολις τωρα που ειδα λεει ολοκληρωθηκε Εμένα είναι ακόμα στην συγκέντρωση προϊόντων🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharkoulis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Το θεμα ειναι οτι ολοκληρωθηκε αλλα δεν ελαβα κ δεν ειδοποιηθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις