Προς το περιεχόμενο

UGO UBS-1589 SOUNDCUBE 10W BLUETOOTH WIRELESS SPEAKER 14.90 Ευρω - e-shop.gr

makhs5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, funkopop είπε

Δεν νομίζω να μην τα δώσουν.Ούτε εγώ έχω παραλάβει ακόμα, έκανα παραγγελία στις 5/7. 

Μερικούς μήνες πριν πάλι σε παραγγελία από crazy sundays, άλλαξε 2-3 φορές η ημερομηνία παραλαβής λόγω αυξημένης ζήτσης αλλά παρέλαβα κανονικότατα. 

Υπομονή, θα παραλάβουμε 😁

Εγω δεν ειπα οτι δεν θα τα δωσουν εσκεμενα, εννοουσα μην τυχον δεν παραλαβουν τελικα, μακαρι βεβαια να μην συμβει κατι τετοιο, απλα αυτη η μεγαλη καθυστερηση με προβληματιζει συνεχεια αλλαζουν ημερομηνιες και καμια παραλαβη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Εγω δεν ειπα οτι δεν θα τα δωσουν εσκεμενα, εννοουσα μην τυχον δεν παραλαβουν τελικα, μακαρι βεβαια να μην συμβει κατι τετοιο, απλα αυτη η μεγαλη καθυστερηση με προβληματιζει συνεχεια αλλαζουν ημερομηνιες και καμια παραλαβη

Λογικά δεν θα περίμεναν τόσες παραγγελίες🤷🏼‍♀️Θα δείξει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, funkopop είπε

Λογικά δεν θα περίμεναν τόσες παραγγελίες🤷🏼‍♀️Θα δείξει

Μα το περιεργο ειναι οτι απο ολο το topic μονο εγω εγραψα οτι παρελαβα και οντως παρελαβα, στο τελος ετσι οπως παει δεν θα με πιστευει κανεις οτι παρελαβα 🤣

Επεξ/σία από makhs5

1 λεπτό πριν, makhs5 είπε

Μα το περιεργο ειναι οτι απο ολο το topic μονο εγω εγραψα οτι παρελαβα και οντως παρελαβα, στο τελος ετσι οπως παει δεν θα με πιστευει κανεις οτι παρελαβα 🤣

χαχαχα ήσουν γρήγορος😎

Που θα πάει,  θα παραλάβουμε και οι υπόλοιποι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα παραγγείλει και εγώ, αλλά δεν παρέλαβα τελικα. Αν και μου είχε έρθει μήνυμα να πάω να πάρω το πακέτο. Όχι ότι δεν το θέλα, αλλά έλειπα και αμέλησα να στείλω κάποιον να το πάρει για μένα.

Επεξ/σία από denthnpalevw

Μόλις τώρα, denthnpalevw είπε

Είχα παραγγείλει και εγώ, αλλά δεν παρέλαβα τελικα. Αν και μου είχε έρθει μήνυμα να πάω να πάρω το πακέτο. Όχι ότι δεν το θέλα, αλλά έλειπα και αμέλησα να στείλω κάποιον να το πάρει για μένα.

Οποτε καλα ειπα καποιοι παρελαβαν, η εστω ηταν να παραλαβουν 

9 hours ago, makhs5 said:

Τι να πω περιεργο αυτο

Για άσχετο προϊόν με το παρόν μου αλλάζουν συνέχεια την ημερομηνία παραλαβής.. Από 26-6 και ακόμα περιμένω.. Οπότε δεν είναι περίεργο καθόλου να καθυστερεί.. Μαζεύουν όγκο παραγγελιών και μετά τα παραγγέλνουν προφανώς με χρόνο παράδοσης.. Κάποτε.. 

Χθες επειδή έτυχε να πάω σε κατάστημα για άλλη παραγγελία, μου ανέφεραν ότι αναμένεται παραλαβή στις 20/7.

Οπότε λογικά από τότε και μετά θα ξεκινήσουν να στέλνουν.

1 λεπτό πριν, sharkoulis είπε

Παιδια μολις ειδα τωρα κατι. Εχθες που ειχα δει ηταν σε αναμονη. Μολις τωρα που ειδα λεει ολοκληρωθηκε

IMG_20200721_012055.jpg

Εμένα είναι ακόμα στην συγκέντρωση προϊόντων🤔

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...