Προς το περιεχόμενο

UGO UBS-1589 SOUNDCUBE 10W BLUETOOTH WIRELESS SPEAKER 14.90 Ευρω - e-shop.gr

makhs5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Ναι, όντως, πολύ κουραστικό, χρονοβόρο και ψυχοφθόρο να αυξομειώνεις το volume με το knob της συσκευής!

Το καταλαβαίνεις ότι σου δίνει ήδη remote απλά έτσι για το χαβαλε δεν σου δίνει volume up/down. Αλλά έχει 14€ και δεν πειράζει, με τα 2 έξτρα κουμπάκια θα πήγαινε 15 πχ. 

Δεν είπε κανείς ότι δεν ζεις χωρίς αυτό 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, omnius είπε

Το καταλαβαίνεις ότι σου δίνει ήδη remote απλά έτσι για το χαβαλε δεν σου δίνει volume up/down. Αλλά έχει 14€ και δεν πειράζει, με τα 2 έξτρα κουμπάκια θα πήγαινε 15 πχ. 

Δεν είπε κανείς ότι δεν ζεις χωρίς αυτό 

Ε πως δεν είπε, είπε, είπε...

12 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Η πλήρης φόρτιση / πλήρης αποφόρτιση  των Li-Ion & Li-Po μπαταριών επαναλαμβάνεται 4-5 φορές στην αρχή και βοηθά σίγουρα στην βελτιστοποίηση (απόδοση- διάρκεια) τους...

Θεωρία και πάλι..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Doubt είπε

Θεωρία και πάλι..

Αυτά τα μαραφέτια τα χρησιμοποιώ καθημερινά από τον Δεκέμβριο του 2011 (ηλεκτρονικό τσιγάρο) & από το 1996 (φακοί), επομένως όπως καταλαβαίνεις ξέρω ακριβώς πως δουλεύουν, τα συν και τα πλην τους κλπ κλπ...

Επεξ/σία από zacharis1955

29 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Αυτά τα μαραφέτια τα χρησιμοποιώ καθημερινά από τον Δεκέμβριο του 2011 (ηλεκτρονικό τσιγάρο) & από το 1996 (φακοί), επομένως όπως καταλαβαίνεις ξέρω ακριβώς πως δουλεύουν, τα συν και τα πλην τους κλπ κλπ...

Μπαταρίες λιθίου από το 96 αποκλείεται να είχες.

Τέλος πάντων, τίποτα από αυτά δεν αποδεικνύει κάτι και θα επιμείνω στα περί μύθου.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μπαταρίες λιθίου από το 96 αποκλείεται να είχες.

Τέλος πάντων, τίποτα από αυτά δεν αποδεικνύει κάτι και θα επιμείνω στα περί μύθου.

Καλή συνέχεια.

Επαναφορτιζόμενες γενικά εννοώ...

Επέμενε, δεν στοιχίζει τίποτα, κουβέντα να γίνεται, εξάλλου  με τέτοιο nickname σχεδόν επιβάλλεται!

2 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Επαναφορτιζόμενες γενικά εννοώ...

Επέμενε, δεν στοιχίζει τίποτα, κουβέντα να γίνεται, εξάλλου  με τέτοιο nickname σχεδόν επιβάλλεται!

Τι σχέσεις έχουν οι επαναφορτιζόμενες γενικά με τις λιθίου? Το να αφήνεις τις λιθίου να αποφορτίζονται εντελώς είναι λάθος, κάθε φορά που αποφορτίζονται χάνουν μέρος από την χωρητικότητα τους όποτε μόνο καλό δεν κανείς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/8/2020 στις 10:57 ΠΜ, leo066 είπε

Τι σχέσεις έχουν οι επαναφορτιζόμενες γενικά με τις λιθίου? Το να αφήνεις τις λιθίου να αποφορτίζονται εντελώς είναι λάθος, κάθε φορά που αποφορτίζονται χάνουν μέρος από την χωρητικότητα τους όποτε μόνο καλό δεν κανείς. 

Μάλλον δεν κατάλαβες την συζήτηση ή διάβασες μόνο ένα ποστ στο κινητούλι σου, πάμε πάλι: Η πλήρης φόρτιση / πλήρης αποφόρτιση  των Li-Ion & Li-Po μπαταριών επαναλαμβάνεται 4-5 φορές στην αρχή μόλις αγοραστούν και βοηθά σίγουρα στην βελτιστοποίηση (απόδοση- διάρκεια) τους...
Μετά τις φορτίζουμε κατά βούληση ή καλύτερα όταν πέσει στο ~10% και μέχρι ~90%...

• Like 1
  • Thanks 1

Παιδιά , αν και είμαστε εκτός θέματος νομίζω , μου κάνει εντύπωση το πώς μπορει να δουλεύει το volume με τηλεχειριστήριο , αφού στην ουσία είναι αναλογικό. 

17 λεπτά πριν, troi.g είπε

Παιδιά , αν και είμαστε εκτός θέματος νομίζω , μου κάνει εντύπωση το πώς μπορει να δουλεύει το volume με τηλεχειριστήριο , αφού στην ουσία είναι αναλογικό. 

Στην ουσία δεν είναι αναλογικό, και σ' αυτά εδώ: https://pswnia.gr/index.php?route=product/product&product_id=9799 το volume αυξομειώνεται και με το knob της συσκευής και με το remote control!

6 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Στην ουσία δεν είναι αναλογικό, και σ' αυτά εδώ: https://pswnia.gr/index.php?route=product/product&product_id=9799 το volume αυξομειώνεται και με το knob της συσκευής και με το remote control!

Αφού όπου αφήσεις τη ρόδα εκεί μένει , πως γίνεται π.χ,  να το βάλω από το τηλεχειριστήριο στο 30 , και τη ρόδα να την έχω τέρμα αριστερά, λογικά δε γίνεται. Πριν πολλά χρόνια που είχα έναν ενισχυτή σπιτιού onkyo και είχε τηλεχειριστήριο , όταν ανεβοκατεβαζε την ένταση , γύριζε και η ρόδα. Αν η ρόδα γύριζε τρέλα , τότε νομίζω θα γινόταν , τώρα μου κάνει εντύπωση πως γίνεται να δουλεύει.

4 λεπτά πριν, troi.g είπε

Αφού όπου αφήσεις τη ρόδα εκεί μένει , πως γίνεται π.χ,  να το βάλω από το τηλεχειριστήριο στο 30 , και τη ρόδα να την έχω τέρμα αριστερά, λογικά δε γίνεται. Πριν πολλά χρόνια που είχα έναν ενισχυτή σπιτιού onkyo και είχε τηλεχειριστήριο , όταν ανεβοκατεβαζε την ένταση , γύριζε και η ρόδα. Αν η ρόδα γύριζε τρέλα , τότε νομίζω θα γινόταν , τώρα μου κάνει εντύπωση πως γίνεται να δουλεύει.

Ετσι δουλεύουν αυτά, τώρα το πως και το γιατί δεν νομίζω ότι είναι ερωτήματα γι' αυτό το νήμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, troi.g είπε

Για να το κλείσουμε το θέμα, πχ αν έχεις γυρίσει το knob τέρμα στο 30, τότε με το κοντρόλ κατεβαίνει η ένταση αλλά δεν γυρίζει το knob, αν πας μετά να το γυρίσεις χειροκίνητα χαμηλώνει η ένταση από το σημείο που βρίσκεται το knob, εν προκειμένω ξαναπάει αυτόματα δηλαδή στο 30, γιατί ακριβώς το κοντρόλ λειτουργεί ανεξάρτητα, όπως το ίδιο συμβαίνει αν έχεις εντελώς κλειστή τη φωνή από τον "ρότορα" και δυναμώσεις από κοντρολ, αν πάς να τον μετακινήσεις θα ξεκινήσει από το 0   (παράξενο ναι, αλλά έτσι λειτουργεί) και είναι 100% σίγουρο γιατί το έκανα μόλις τώρα ;) 

Επεξ/σία από satelitas
  • Like 3

4 λεπτά πριν, satelitas είπε

Για να το κλείσουμε το θέμα, πχ αν έχεις γυρίσει το knob τέρμα στο 30, τότε με το κοντρόλ κατεβαίνει η ένταση αλλά δεν γυρίζει το knob, αν πας μετά να το γυρίσεις χειροκίνητα χαμηλώνει η ένταση από το σημείο που βρίσκεται το knob, εν προκειμένω ξαναπάει αυτόματα δηλαδή στο 30, γιατί ακριβώς το κοντρόλ λειτουργεί ανεξάρτητα, όπως το ίδιο συμβαίνει αν έχεις εντελώς κλειστή τη φωνή από τον "ρότορα" και δυναμώσεις από κοντρολ, αν πάς να τον μετακινήσεις θα ξεκινήσει από το 0   (παράξενο ναι, αλλά έτσι λειτουργεί) και είναι 100% σίγουρο γιατί το έκανα μόλις τώραο

Οκ , ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, και αφού δούλεψε ,μια χαρά.

Μόλις τώρα, troi.g είπε

Οκ , ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, και αφού δούλεψε ,μια χαρά.

Τίποτα, για αυτό είμαστε εδώ, άλλωστε και για το κοντρόλ από τα παιδιά που πόσταραν πριν βρήκα τη λύση κι εγώ 

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...