stelakis1914 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Με φορτιστή κινητού micro USB μπορεί να φορτίσει την μπαταρία του αλλά και να λειτουργήσει σαν τροφοδοτικό ρεύματος, λογικά και με powerbank. Με κινητό μπορεί να συνδεθεί με minijack καλώδιο από την θύρα ακουστικών και bluetooth. Για την αυτονομία παίζει ανάλογα με την μπαταρία 18650 που έχει μέσα. 5 ώρες πιστεύω θα τις βγάζει άνετα. Χρησιμοποιώ μπαταρίες 18650 μεγαλύτερη χωρητικότητας και βγάζει περίπου 8 ώρες playback. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από stelakis1914 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niktac Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Ράδιο fm έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, stelakis1914 είπε Για την αυτονομία παίζει ανάλογα με την μπαταρία 18650 που έχει μέσα. 5 ώρες πιστεύω θα τις βγάζει άνετα. Χρησιμοποιώ μπαταρίες 18650 μεγαλύτερη χωρητικότητας και βγάζει περίπου 8 ώρες playback. Μπαταρία 2200 mah γράφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, stelakis1914 είπε Με φορτιστή κινητού micro USB μπορεί να φορτίσει την μπαταρία του αλλά και να λειτουργήσει σαν τροφοδοτικό ρεύματος, λογικά και με powerbank. Με κινητό μπορεί να συνδεθεί με minijack καλώδιο από την θύρα ακουστικών και bluetooth. Για την αυτονομία παίζει ανάλογα με την μπαταρία 18650 που έχει μέσα. 5 ώρες πιστεύω θα τος βγάζει άνετα. Χρησιμοποιώ μπαταρίες 18650 μεγαλύτερη χωρητικότητας και βγάζει περίπου 8 ώρες playback. Απλα το προηγουμενο μοντελο που εχεις εσυ, εχει πισω ενα πορτακι και αλλαζεις ευκολα μπαταρια, σωστα? Αυτο απ οτι ειδα η αλλαγη μπαταριας για να γινει πρεπει να ανοιχτει ολο, οποτε εχει μια επιπλεον δυσκολια απο το δικο σου 1 λεπτό πριν, niktac είπε Ράδιο fm έχει? Εχει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, makhs5 είπε Απλα το προηγουμενο μοντελο που εχεις εσυ, εχει πισω ενα πορτακι και αλλαζεις ευκολα μπαταρια, σωστα? Αυτο απ οτι ειδα η αλλαγη μπαταριας για να γινει πρεπει να ανοιχτει ολο, οποτε εχει μια επιπλεον δυσκολια απο το δικο σου Εχει κανονικα Τώρα το παρατήρησα αυτό. Λίγο άσχημο γιατί εγώ κουβαλάω 1-2 μπαταρίες επιπλέον μαζί μου για μεγαλύτερη αυτονομία. Μπορεί βέβαια να ξεπεραστεί αυτό με χρήση powerbank. Ναι το δικό μου έχει θύρα στο πίσω μέρος όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
portomarko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Έχει και fm. Έπεσε κ από μένα παραγγελία. Στο αμαζον έχει καλές κριτικές πάντως. Ευχαριστώ ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, stelakis1914 είπε Τώρα το παρατήρησα αυτό. Λίγο άσχημο γιατί εγώ κουβαλάω 1-2 μπαταρίες επιπλέον μαζί μου για μεγαλύτερη αυτονομία. Μπορεί βέβαια να ξεπεραστεί αυτό με χρήση powerbank. Ναι το δικό μου έχει θύρα στο πίσω μέρος όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο Το ειχα δει πριν καν γραψεις εδω γι αυτο το ειπα.. Τα εχω ψαξει ολα πριν ανεβασω την προσφορα εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharkoulis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, neosstoforum είπε Με έβαλες σε δίλημμα τώρα. Από τη μια λέω να το αγοράσω για καμιά καλοκαιρινή εξόρμηση, από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι μέχρι τώρα δεν χρειάστηκα κάποιο φορητό ηχείο. Οπότε ουσιαστικά δεν το έχω ανάγκη και επειδή έκανα πολλά έξοδα τώρα τελευταία μάλλον θα το προσπεράσω. Ευχαριστούμε όμως και πάλι για την ενημέρωση. Πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Άντε να ανοίξουν τα πανεπιστήμια τον Σεπτέμβρη να πάω στο φοιτητικό σπίτι. Μου έλειψε ο ήχος των Genesis Helium 600. Ρε παρτοοοο ρε μια ζωη εχουμε μην γινεσαι μιζερος.. 🤣🤣🤣 Ουτε εγω το χρειαζομαι το τσιμπησα.. Πλακα κανω φιλος μην παρεξηγηθεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Τσίμπησα 1, ευχαριστώ TS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 ευχαριστώ TS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristossl2000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Το παρήγγειλα κι εγώ. Αν κάποιος το έχει μπορεί να μας πει στη λήψη fm πως τα πάει; είναι καλή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στην περιγραφη λεει Bluetooth αλλα οχι στις συνδεσεις Συνδέσεις: Micro SD, Micro USB, Mini Jack, USB Type-A. Εχει παραλαβει κανεις να μας πει? Με ενδιαφερει να το βαλω με το κινητο. Με Powerbank φορτιζει τελικα? Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από Anonymousx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Anonymousx είπε Στην περιγραφη λεει Bluetooth αλλα οχι στις συνδεσεις Συνδέσεις: Micro SD, Micro USB, Mini Jack, USB Type-A. Εχει παραλαβει κανεις να μας πει? Με ενδιαφερει να το βαλω με το κινητο. Με Powerbank φορτιζει τελικα? Το εχει σαν επικοινωνια γράφοντας και την έκδοσή του Επικοινωνία: Bluetooth, Ενσύρματη. Εκδοση Bluetooth: 4.2 Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από Antretng 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorilas13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δεν είναι λίγο μεγάλο ρε παιδιά για 10W (αν είναι και τόσα) ηχείο? Είναι και άσχημο σαν κουμούτσα να το έχεις σε κάποια γωνιά στο σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αμα εχει γεματο ηχο χωρις παραμορφωσεις μια χαρα ειναι. Κατα τα αλλα οκ, 21 εκατοστα υψος έχει. Ναι μεν δεν μπαινει στο καθημερινο μικρό τσαντακι αλλα δεν ειναι και τοσο τεράστιο. 4 ώρες πριν, gorilas13 είπε Δεν είναι λίγο μεγάλο ρε παιδιά για 10W (αν είναι και τόσα) ηχείο? Είναι και άσχημο σαν κουμούτσα να το έχεις σε κάποια γωνιά στο σπίτι. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από Antretng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις