Antretng Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, makhs5 είπε Παει να βγαλει τα σπασμενα το e-shop απο τα remote που θα δωσει σε οσα πακετα δεν ειχαν, προφανως αυτο παιζει γι αυτο ανεβασε τη τιμη κι αλλο σημερα, ως σημερα το πρωι ηταν στα 18.90 Μαλλον για αυτο ηταν ανοιγμένο και σε μένα. Πρέπει να βάλαν εκ των υστέρων το remote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Antretng είπε Μαλλον για αυτο ηταν ανοιγμένο και σε μένα. Πρέπει να βάλαν εκ των υστέρων το remote. Καποια ειχαν καποια δεν ειχαν, εμενα ηταν κλειστο σφραγισμενο με την προτοτυπη ταινια, οχι διπλη η κομμενη Και ηταν κομπλε σε ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, makhs5 είπε Καποια ειχαν καποια δεν ειχαν, εμενα ηταν κλειστο σφραγισμενο με την προτοτυπη ταινια, οχι διπλη η κομμενη Και ηταν κομπλε σε ολα Ενταξει από το να ήταν ελλειπτικό προτιμώ που το άνοιξαν. Αν και μου έκανε εντύπωση που δεν είχε ζελατίνα στην οθόνη. Να ήταν δουλεμένο απο επιστροφή; Δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Antretng είπε Ενταξει από το να ήταν ελλειπτικό προτιμώ που το άνοιξαν. Αν και μου έκανε εντύπωση που δεν είχε ζελατίνα στην οθόνη. Να ήταν δουλεμένο απο επιστροφή; Δεν ξερω. Με ορισμενα πακετα δεν ξερω τι παιζει, εμενα ειχε στην οθονη ζελατινα κι ολα κομπλε μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν ειπώθηκε, αλλά εδώ που είμαι έχω αρκετά προβλήματα με την λήψη στα fm. Έβαλα ένα καλώδιο φόρτισης στην υποδοχή χωρίς να είναι συνδεμένο στον φορτιστή και η λήψη είναι τέλεια. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από fou 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω πιστευω παντως οτι οι κινεζοι την κανανε την π@π@ρι@, αλλα τα συσκευαζαν σωστα και αλλα οχι Δεν μπορω να πιστεψω οτι ηταν απο επιστροφες τοσα κομματια Οπως ειχα γραψει και λιγο πιο πριν και καποιοι πελατες του Aliexpress στο Toproad αναφερανε τετοια προβληματα, οτι ελειπαν τα Remote απο τα πακετα τους Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από makhs5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisXs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 έχει κανείς σας θέμα με το bluetooth? στα δυο μέτρα απόσταση κάνει συνεχώς διακοπές. Remote εμενα ειχε btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ChrisXs είπε έχει κανείς σας θέμα με το bluetooth? στα δυο μέτρα απόσταση κάνει συνεχώς διακοπές. Remote εμενα ειχε btw Διακοπες κανει σε μενα στα 5-6 μετρα περιπου, 10 μετρα που δηλωνει η εταιρια στανταρ δε πιανει παντως, αν εννοουν σε τελειως ανοιχτο χωρο οκ Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από makhs5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ρεσπεψτ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Παρέλαβα και γω στα 18.90 πολύ καλο! Στην οθόνη δεν είχε ζελατίνα, είχε ολα τα παρελκόμενα! Ευχαριστώ για την προσφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zer0cooL1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δεν πρόλαβα την προσφορά. Αν κάποιος δεν το χρειάζεται εδώ είμαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αποτομα εξαντλημενο πλεον στο e-shop. Δικαζω οτι μαλλον οσα κομματια τους μεινανε τα γυριζουν ανεξαιρετως επιστροφη ολα στον προμηθευτη τους. Λογω οτι ελειπαν σε αρκετα καλωδια - remote. Να κρατησει και να πουλησει το e-shop ηχεια χωρις καλωδια και στην συσκευασια να δειχνει remote που δεν υπαρχει καν μεσα, ειναι αδυνατον. Λογικο η επιστροφη ολων ανεξαιρετως προς τον προμηθευτη τους. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από makhs5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkangel_20 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα παιδιά το επέστρεψα σήμερα στο eshop point Καλλιθέας για το θέμα με το χειριστήριο που δεν λειτουργούσε είπαν από βδομάδα ότι θα με ενημερώσουν για την αντικατάσταση του ή του κοντρόλ μόνο η συνολικά της συσκευής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisXs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, makhs5 είπε Διακοπες κανει σε μενα στα 5-6 μετρα περιπου, 10 μετρα που δηλωνει η εταιρια στανταρ δε πιανει παντως, αν εννοουν σε τελειως ανοιχτο χωρο οκ ok ευχαριστω για την απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να δειτε τη δυναμη που εχει στο μπασακι το Ugo βαλτε του αυτο: https://www.youtube.com/watch?v=k7mHSNTa3H0 Το εβαλα και στο V7 Sp6000 που υποτιθεται εχει καλο μπασακι αλλα εκει φανηκε η διαφορα του Ugo, μερα με νυχτα υπερ του Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από makhs5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δηλαδή το κουμπί EQ θα έπρεπε να δουλεύει και δεν είναι "διακοσμητικό"; αν ναι τότε ούτε σε εμένα δουλεύει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις