Satzik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά μια ερώτηση. Τι περιείχε εσάς στη συσκευασία; εγώ το επέστρεψα για αλλαγή καθώς είχε μόνο το ηχείο χωρίς κάτι άλλο Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Satzik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malamask Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 37 λεπτά πριν, Satzik είπε Παιδιά μια ερώτηση. Τι περιείχε εσάς στη συσκευασία; εγώ το επέστρεψα για αλλαγή καθώς είχε μόνο το ηχείο χωρίς κάτι άλλο Manual, τηλεκοντρόλ, καλώδιο micro USB, καλώδιο mini jack... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkangel_20 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Παιδες και εγω παρελαβα σημερα,πολυ τιμιο για τα λεφτα αλλα αυτο το κοντρολ δεν δουλεψε ποτε μου σπασε τα νευρα, το πηγε καποιος πισω για αυτον τον λογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stone Cold Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, darkangel_20 είπε Παιδες και εγω παρελαβα σημερα,πολυ τιμιο για τα λεφτα αλλα αυτο το κοντρολ δεν δουλεψε ποτε μου σπασε τα νευρα, το πηγε καποιος πισω για αυτον τον λογο? Ούτε εμένα δούλεψε ποτέ,΄το έχω γράψει σε προηγούμενη σελίδα, όπως και ένα άλλου φίλου ακόμα πιο πίσω. Δεν έχω δοκιμάσει άλλη μπαταρία βέβαια. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το επιστρέψει κάποιος απο τη στιγμή που δεν έχει κουμπιά για αυξομείωση ήχου. Αν πάντως κάποιος το επιστρέψει ας γράψει αν ζητάνε ολόκληρο το προιον με το κουτί του ή μόνο το τηλεκοντρόλ, γιατί με έχει βολέψει προς το παρόν και δεν θέλω να τα γυρίζω όλα πίσω. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από Stone Cold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehyoda Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, Stone Cold είπε Ούτε εμένα δούλεψε ποτέ,΄το έχω γράψει σε προηγούμενη σελίδα, όπως και ένα άλλου φίλου ακόμα πιο πίσω. Δεν έχω δοκιμάσει άλλη μπαταρία βέβαια. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το επιστρέψει κάποιος απο τη στιγμή που δεν έχει κουμπιά για αυξομείωση ήχου. Αν πάντως κάποιος το επιστρέψει ας γράψει αν ζητάνε ολόκληρο το προιον με το κουτί του ή μόνο το τηλεκοντρόλ, γιατί με έχει βολέψει προς το παρόν και δεν θέλω να τα γυρίζω όλα πίσω. Σε μένα που έλειπε εντελώς μαζί με ολα τα παρελκόμενα το επέστρεψα ολόκληρο και ενώ έλεγε ξεκάθαρα ότι ήταν για αντικατάσταση από το σέρβις στείλανε μήνυμα για πίστωση του ποσού για μελλοντική αγορά η αν ήθελα το ίδιο στην τιμή που είναι τώρα στα 18.90. Το ξεκαθάρισα με το τμήμα πωλήσεων και κάποια στιγμή θα γίνει η αντικατάσταση η αύριο η πάμε από βδομάδα.Πρώτη φορά μου τυχαίνει τέτοια εμπειρία πάντως με το e-shop τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satzik Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tehyoda είπε Σε μένα που έλειπε εντελώς μαζί με ολα τα παρελκόμενα το επέστρεψα ολόκληρο και ενώ έλεγε ξεκάθαρα ότι ήταν για αντικατάσταση από το σέρβις στείλανε μήνυμα για πίστωση του ποσού για μελλοντική αγορά η αν ήθελα το ίδιο στην τιμή που είναι τώρα στα 18.90. Το ξεκαθάρισα με το τμήμα πωλήσεων και κάποια στιγμή θα γίνει η αντικατάσταση η αύριο η πάμε από βδομάδα.Πρώτη φορά μου τυχαίνει τέτοια εμπειρία πάντως με το e-shop τι να πω... Εμένα πάντως μου είπανε στο τηλ αν ήθελα να μου στείλουν αυτά που έλειπαν η να γίνει αντικατάσταση ολόκληρο. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από Satzik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Παρέλαβα κι εγώ χθες (δική μου η καθυστέρηση, όχι δική τους). Ήθελα να γράψω πως σήμερα έκανα ξανά παραγγελία στα 18,90€ που θεωρώ πάλι αστεία τιμή. Στα 14,90€ νομίζω πως τους έκλεψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
podarilos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε όσους δεν δούλεψε το κοντρόλ δοκιμάστε να βάλετε ανάποδα την μπαταρία! Την πάτησα και εγώ στην αρχη ΥΓ: πλέον στα 26.9€ ΥΓ2: Η μπαταρία ποσό κρατάει; Σκέφτομαι να βάλω καμία μεγαλύτερη μπαταρία. Το έχει ανοίξει κανείς; Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από podarilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 To χα στο 30 να στρωσει κανα 4αρι ωρες, πανω κατω, νομιζω κρατησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antregr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 καλημερα στην παρεα παρελαβα και εγω σημερα .μια ερωτηση στο κοντρολ λειτουργουν ολες οι λειτουργιες εκτος απο το EQ .Υπαρχει αλλος τροπος για να λειτουργηση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
podarilos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, nikx είπε To χα στο 30 να στρωσει κανα 4αρι ωρες, πανω κατω, νομιζω κρατησε. Αν υπάρχει χώρος να μπουν 2-3 18650 ακόμα καλυβει άριστα το πακέτο παραλία. Να μου πεις όμως με ένα powerbank κάνεις την δουλειά σου Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από podarilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Παρέλαβα και εγώ σήμερα, όλα κομπλέ στην συσκευασία! Τίμιο για τα λεφτά του. Μετάνιωσα που δεν είχα παραγγείλει & ένα 2ο. Αν τελικά βρει κάνεις συμβατό remote που να έχει και ρύθμιση έντασης ας στείλει ένα μήνυμα 😃🤓 53 λεπτά πριν, antregr είπε καλημερα στην παρεα παρελαβα και εγω σημερα .μια ερωτηση στο κοντρολ λειτουργουν ολες οι λειτουργιες εκτος απο το EQ .Υπαρχει αλλος τροπος για να λειτουργηση ; ισχύει ούτε εμένα λειτουργεί το συγκεκριμένο πλήκτρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 20 λεπτά πριν, funkopop είπε Παρέλαβα και εγώ σήμερα, όλα κομπλέ στην συσκευασία! Τίμιο για τα λεφτά του. Μετάνιωσα που δεν είχα παραγγείλει & ένα 2ο. Αν τελικά βρει κάνεις συμβατό remote που να έχει και ρύθμιση έντασης ας στείλει ένα μήνυμα 😃🤓 ισχύει ούτε εμένα λειτουργεί το συγκεκριμένο πλήκτρο Σε καποιους υπαρχει δυστυχως προβλημα σε αλλους οχι, εμενα λειτουργουν ολα τα πληκτρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δυστυχως.. Μου ηρθε SMS για παραλαβη στα 18.90. Με το που τα τεσταρω θα σας πω και εγω αποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, vste είπε Δυστυχως.. Μου ηρθε SMS για παραλαβη στα 18.90. Με το που τα τεσταρω θα σας πω και εγω αποψη. Παει να βγαλει τα σπασμενα το e-shop απο τα remote που θα δωσει σε οσα πακετα δεν ειχαν, προφανως αυτο παιζει γι αυτο ανεβασε τη τιμη κι αλλο σημερα, ως σημερα το πρωι ηταν στα 18.90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις