makhs5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) UGO UBS-1589 SOUNDCUBE 10W BLUETOOTH WIRELESS SPEAKER 14.90 Ευρω https://www.e-shop.gr/ugo-ubs-1589-soundcube-10w-bluetooth-wireless-speaker-black-p-PER.581187 https://ugo-europe.com/product/wireless-speaker-ugo-soundcube-10-w-bluetooth-black Στο σκρουτζ δεν υπαρχει διαθεσιμο τωρα, βγαινει σαν ΦΑΣΟΝ σε αλλη μαρκα στο εξωτερικο, με πολυ υψηλοτερη τιμη, αλλα στην ουσια ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ: https://www.amazon.com/Portable-Bluetooth-Subwoofer-Wireless-Speakers/dp/B07CRKFF9C#customerReviews https://www.aliexpress.com/item/32853206373.html? Ειναι 2.1 Ηχειο, και φαινεται να εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου, ειδικα για τα 14.90 ευρω που κανει Δειτε κι ενα βιντεο εδω στα ρωσικα αλλα ο ηχος που μας ενδιαφερει φαινεται, εστω κι απ το youtube: Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από makhs5 11 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Το εχει κανένας; Γνώμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Είναι το ίδιο σε άλλη μάρκα ή είναι απλά κινέζικη απομίμηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Ειναι φασον αυτα το γραφω πιο πανω, ειναι το ιδιο ακριβως οπως το TOPROAD. Ειναι ακριβως το ιδιο, ολα αυτα ειναι κινεζικα. Για τα 14.90 που κανει θεωρω αξιζει, εγω το χτυπησα παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Παιδιά είναι κινέζικο φασόν που βγαίνει σε πολλά brands αλλά είναι το ίδιο. Έχω το προηγούμενο μοντέλο από αυτό που έχει μικρές αισθητικές διαφορές και είναι εξαιρετικό. Το πήρα στα 25€ αλλά αξίζει και τα διπλά χρήματα κατά την γνώμη μου. Έχει δυο ηχεία συν woofer και από ήχο τα πηγαίνει θαυμάσια. Παίρνει μπαταρίες 18650 και με σύνδεση USB stick βγάζει αρκετές ώρες αναπαραγωγής. Έχει κάποια μειονεκτήματα στην διαχείριση φακέλων, στην πιο χαμηλή ρύθμιση έντασης (που είναι κάπως υψηλή) και γενικά το λειτουργικό του το ρίχνει επίπεδο. Σε αυτά τα χρήματα πάντως δεν πρόκειται να μετανιώσετε την αγορά του. Κρατώ μια επιφύλαξη για τα bugs αυτού του μοντέλου αν και εκτιμώ ότι πιο πιθανό είναι να έχει βελτιωθεί στον συγκεκριμένο τομέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Η ιδια εταιρια τα φτιαχνει και απλα βαζει το ονομα της καθε εταιριας που τους το ζηταει. Μην κολλατε σ αυτο, τα ιδια ακριβως ειναι με αυτο που παραθετω πιο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ballin95 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Η πιο γρήγορη αγορά που έχω κάνει από τις Προσφορές στο insomnia Thanks TS 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Το παρηγγειλα και γω για να προλάβω τη προσφορά (λήγει σήμερα) Από ένταση πως ειναι; Αυτονομία βγάζει όντως 6 ώρες που γράφει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Antretng είπε Το παρηγγειλα και γω για να προλάβω τη προσφορά (λήγει σήμερα) Από ένταση πως ειναι; Αυτονομία βγάζει όντως 6 ώρες που γράφει; Δεν ληγει σημερα, εχει αλλες 6 μερες ακομη η προσφορα (αλλα θεωρω θα εξαντληθει πολυ γρηγορα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosstoforum Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Με έβαλες σε δίλημμα τώρα. Από τη μια λέω να το αγοράσω για καμιά καλοκαιρινή εξόρμηση, από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι μέχρι τώρα δεν χρειάστηκα κάποιο φορητό ηχείο. Οπότε ουσιαστικά δεν το έχω ανάγκη και επειδή έκανα πολλά έξοδα τώρα τελευταία μάλλον θα το προσπεράσω. Ευχαριστούμε όμως και πάλι για την ενημέρωση. Πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Άντε να ανοίξουν τα πανεπιστήμια τον Σεπτέμβρη να πάω στο φοιτητικό σπίτι. Μου έλειψε ο ήχος των Genesis Helium 600. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, makhs5 είπε Δεν ληγει σημερα, εχει αλλες 6 μερες ακομη η προσφορα (αλλα θεωρω θα εξαντληθει πολυ γρηγορα) Α ναι σωστα. Το crazy sunday αλλάζει κάθε Κυριακή. Αυτονομία έχεις ιδέα τι παιζει; Φορτιζει με usb ώστε να παιξω με powerbank αν χρειαστεί; Edit: Στο βιντεο φαινεται να εχει καλώδιο usb. Οπότε μάλλον γίνεται. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από Antretng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.mister Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Συνδεεται με smartphone? θελει μπριζα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Antretng είπε Α ναι σωστα. Το crazy sunday αλλάζει κάθε Κυριακή. Αυτονομία έχεις ιδέα τι παιζει; Φορτιζει με usb ώστε να παιξω με powerbank αν χρειαστεί; Δεν το εχω, θα σε γελασω, ο κατασκευαστης λεει 6 ωρες, αλλα σε αυτο κρατα μικρο καλαθι, κανα τετραωρο πιστευω να το βγαζει παντως Φορτιζει με usb κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, makhs5 είπε Δεν το εχω, θα σε γελασω, ο κατασκευαστης λεει 6 ωρες, αλλα σε αυτο κρατα μικρο καλαθι, κανα τετραωρο πιστευω να το βγαζει παντως Από οτι ειδα μαλλον φορτίζει με usb. Οπότε λογικά θα μπορεις να καβατζωθεις με powerbank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, mr.mister είπε Συνδεεται με smartphone? θελει μπριζα? Μεσω καλωδιου η και bluetooth συνδεεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις